DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Rulouri de carne cu garnitura de couscous


    Mod de preparare: - Rosiile le spalam, le taiem in doua si le punem in tava alaturi de usturoiul necuratat. Le dam la cuptor la 150 gr timp de 1H; - Fierbem 300-400 ml apa in care am adaugat 1 lg... »


    Rulouri de carne cu garnitura de couscous
  • Drob din maruntaie cu sos tartar


    Organele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar. Compozitia formata se portioneaza in 10 bucati de forma rotunda, aplatizata. Se trec prin oua si faina si se rumenesc in ulei. »


  • Crochete din creier cu sos tartar


    Creierul se pipereaza, se trece prin patrunjel verde si se modeleaza in forma de crochete, care se dau prin faina, ou, pesmet si se rumenesc in ulei. »


  • Vinete pane cu sunca si cascaval


    Feliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza intre o felie de cascaval si o felie de sunca, apoi se trec prin restul de... »


  • Vinete pane cu sunca si cascaval


    Feliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza intre o felie de cascaval si o felie de sunca, apoi se trec prin restul de... »


  • Pljecavica


    a) Chifle: 1. Se amesteca ingredientele pentru chifla, dizolvati inainte drojdia in apa calduta. 2. Bila rezultata se da la frigider pentru 2-3 ore, intr-un vas uns cu ulei si acoperita cu o folie... »


    Pljecavica
  • Ciolan cu bere si garnitura de cartofi


    a) Preparare carne: 1. Curatam ciolanul, il saram si piperam bine. 2. Punem in ceaun (cratita) untul, usturoiul. Prajim ciolanul pe ambele parti. 3. Cind e rumenit pe amble parti, punem zeama de... »


    Ciolan cu bere si garnitura de cartofi
  • Piept de pui in crusta


    1. La 3 bucati piept de pui (mari.. sa fi fost vreo 2,5 Kg) eu am pus: -2 ½ linguri cu sare -1 lingura piper -3-4 linguri mari de mustar -250 ml de smantana groasa -1 lingura chili uscat zdrobit... »


    Piept de pui in crusta
  • Papricas de pui picant cu masline


    Mod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert; 3. Peste cele trei oua se adauga un... »


    Papricas de pui picant cu masline
  • My job - Ragu de taur


    Cantitatile de mai sus sunt pentru mai multe persoane, pentru un numar mai redus , scadeti doar din cantitati in egala masura ) Sa incepem: 1. tocam morcovii ceapa si telina in bucati mari si le... »


    My job - Ragu de taur
  • Carne la gratar in stil corean


    1.Mixati bine, intr-un piure, ceapa, kiwi, usturoiul si ghimbirul, apoi puneti-le intr-un vas in care adaugati restul de ingrediente si amestecati bine. 2.Puneti carnea intr-un vas cu acesta... »


    Carne la gratar in stil corean
  • Drob de pui


    1. Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare (ficatul se fierbe separat). 2. In acest timp, zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt. 3. Cand sint fierte, maruntaiele se trec prin masina... »


    Drob de pui
  • Miel la cuptor cu cartofi noi


    1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si presarati-o cu sare si piper. 3. Bateti ouale... »


  • Miel la gratar cu maioneza de usturoi


    1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat, apoi... »


  • Drob de miel


    1. Curatati organele de pielite, taiati-le in bucati, si dupa ce le-ati tinut 30 minute in apa rece, puneti-le la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare. 2. Cand apa incepe sa fiarba in... »


  • Piftelute marinate cu ceapa si maioneza


    Pentru piftelute se amesteca bine ingredientele. Se formeaza piftelute/sfere mici, de aprox. 3 cm diametru. Se prajesc in baie de ulei sau se pot coace in tava, la cuptor. Pentru marinat ceapa: in... »


    Piftelute marinate cu ceapa si maioneza
  • Chicken Rubin


    1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o lingura ulei masline. Se amesteca foarte bine si se lasa in frigider pentru circa 30... »


    Chicken Rubin
  • Budinca cu carne


    Se pune carnea intr-o cratita cu untura, cu ceapa taiata bucati si se prajeste totul impreuna. Se adauga bulion, sare si o capatina de usturoi curatat. Cind carnea s-a rumenit, se pune o lingurita... »


  • Sufle de spanac cu carne tocata


    Se gateste spanacul conform instructiunilor de pe pachet. Se strecoara de apa. Se toaca nu foarte marunt. Se amesteca cu carnea tocata, ouale batute si restul de ingrediente. Se coace o ora la 120 C. »


    Sufle de spanac cu carne tocata
  • Dovlecei umpluti cu carne


    Se iau atatia dovlecei mijlocii cate personae sunt, daca sunt prea mari se taie in doua. Se curata prin razuire si se scobesc de miez. (Acesta se poate folosi la alt preparat daca nu este prea... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda