DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Chicken nuggets


    Chicken nuggets poate fi transformata acasa intr-o mancare sau o gustare mai sanatoasa decat cele pe care la cumparam de la diversele lanturi de restaurante tip fast-food. Se bate oul cu sare si se... »


    Chicken nuggets
  • Tocanita de pui


    Tocanita de pui si tocanita de vita sunt doua preparate culinare deosebit de gustoase si usor de preparat. Tocanita de pui este de multe ori preferata tocanitei de vita din cauza timpului de... »


    Tocanita de pui
  • Creier prajit


    Creierul se tine in apa rece 30-40 minute, dupa aceea se curata de pielita de deasupra, se pune in cratita, se toarna apa rece cit sa-l acopere, se adauga 1-2 linguri de otet, sare, 2 foi de dafin... »


  • Chiftelute marinate cu fasole verde


    1. Se spala cartofi si se fierb cca 15 minute. 2. Se curata si se spala fasolea verde. 3. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in 2 linguri ulei; se scoate si se pune deoparte jumatate de... »


  • Medalioane cu fasole verde


    1. Se sterge carnea, se taie in 8 medalioane si in jurul fiecaruia din ele se potriveste cate o felie de bacon, se fixeaza. 2. Se unge cu un amestec de miere, ghimbir si sos de soia; se lasa sa se... »


  • Dovlecei umpluti


    Dovleceii se curata, se taie in doua pe lat, sa rezulte tuburi potrivite ca lungime. Se scobesc dar nu de tot ca sa nu iasa carnea. La rosii se taie un capac pe jumatate, se scobesc si ele si se... »


    Dovlecei umpluti
  • Pui cu mamaliga


    Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi asezate pe fundul unei tavi unse cu unt. Se pune... »


  • Puicuta cu vin (à la Jurassiene)


    Puicuta asta se pregateste cu un vin alb din regiunea Jura/Franta Eu am folosit un Chardonnay-Côtes du Jura Taiem bucati gainuta. Saram si piperam. Rumenim bucatile bine în unt. Adaugam ceapa... »


    Puicuta cu vin  (à la Jurassiene)
  • Aripioare picante


    Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza. Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce, fulgi de ardei iute, oregano, 5 spices, piper... »


    Aripioare picante
  • Snitel de vita cu ierburi aromate


    Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper. Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul si 3-4 linguri de lapte si se amesteca bine.... »


    Snitel de vita cu ierburi aromate
  • Mancare cu carne de vita si Guinness


    Intr-o tigaie cu ulei incins se caleste ceapa pret de vreo 5 minute, apoi se adauga usturoiul taiat sau zdrobit (depinde de cat de mult vreti sa se simta aroma) si se mai calesc impreuna inca 5... »


    Mancare cu carne de vita si Guinness
  • Piept de pui umplut cu ciuperci


    Umplutura Se incinge tigaia, se pun o jumatate de lingura de ulei de masline si o jumatate de nuca de unt la topit. (de restul mai avem nevoie mai tarziu). Doi catei de usturoi intregi dar... »


    Piept de pui umplut cu ciuperci
  • Piept de vita cu castraveti


    Carnea de vita - bucati de piept impanate cu grasime. Carnea se frige in mai mult ulei sau butter ghee. Grasimea care se vede se va topi si absorbi in sos si castraveti. Se pune si ceapa tocata si... »


    Piept de vita cu castraveti
  • Piftie, racituri moldovenesti


    Dupa ce se parlesc si se curata bine aripile, se pun toate la fiert in 4 l apa, se adauga sare, se pune totul la fiert in 4l apa. se fierb la foc mic, se aduna spuma si cand scade zeama la... »


    Piftie, racituri moldovenesti
  • Carne de porc cu telina


    Punem la prajit carnea cu ceapa Spalam bine telina,taiem in doua frunzele si le intoarcem putin asa cum facem cand stoarcem o rufa. Se fierbe mult mai repede daca e putin "strivita". Cand e calita... »


    Carne de porc cu telina
  • Snitel egiptean


    Carnea o taiem felii subtiri o spalam si uscam cu hirtie de bucatarie. Ceapa o punem la mixer si o facem piure, apoi adaugam zeama de la lamaie, sare si piperul. Feliile de carne le adaugam la... »


    Snitel egiptean
  • Pulpe imbracate


    Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-am dat cu sare si piper si le-am prajit... »


    Pulpe imbracate
  • Perisoare cu marar


    Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte). Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ouale, putina faina, sare dupa gust. Se fac... »


    Perisoare cu marar
  • Ragu de pui cu mango


    1. Incepem prin a taia carnea fasii lungi, apoi o prajim bine in ulei de masline. Scoatem pe farfurie si tinem la cald. 2. In aceiasi tigaie cu ulei frigem ciupercile taiate fin cu un catel, doi de... »


    Ragu de pui cu mango
  • Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet


    Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare si piper. Prin aceasta compozitie se tavalesc bine bucatile de piept de pui. Separat se... »


    Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda