DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ciolan de porc cu salata de cartofi


    1. Ciolanele de porc (se pot lua si de vitel) le-am aburit in prealabil, ca sa devina pielea ciolanului mai moale. Putem taia pielea crucis, sa avem la urma un aspect mai frumos al soricului. 2.... »


    Ciolan de porc cu salata de cartofi
  • Picadillo


    Carnea tocata, ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in doua linguri de ulei de masline. Se adauga chile verde sau conservat taiat marunt, sosul de rosii, vinul, stafidele si maslinele taiate... »


    Picadillo
  • Vitel in mantou de foi


    Se decongeleaza aluatul de foi. Ciupercile uscate se inmoaie in apa calda. Se amesteca pesmetul cu branza de vaci, cubulete de ardei gras calit inainte putin, unt, verdeata, sare, piper. Frunzele... »


    Vitel in mantou de foi
  • Musaca in cosulet


    Din 5-6 cartofi se prepara un piure pufos(fiecare cum il prefera,eu l-am preparat cu o lingura de ulei de masline). Dovlecelul feliat si putin sarat ,se prajeste in putin ulei. Se taie ceapa marunt... »


    Musaca in cosulet
  • Rulada de porc cu sos de caise


    Muschiul de porc se taie in doua. Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati. Se ruleata si se leaga cu ata de bucatarie, o data in lungime iar il... »


    Rulada de porc cu sos de caise
  • Sunca gratinata in stil florentin


    Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca. Se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi. Se sparg ouale intregi peste spanac in mici... »


    Sunca gratinata in stil florentin
  • Aripi de curcan tandoori


    Indepartati varfurile aripilor de curcan,apoi taiati-le in doua pe la incheietura. Stropiti carnea cu zeama de lamaie si sare. Amestecati iaurtul cu condimentele si ardeiul iute. Puneti carnea in... »


    Aripi de curcan tandoori
  • Bibilica cu mere


    Carnita de bibilica se transeaza dupa gust (eu am dezosat pieptul si l-am impartit in doua), se condimenteaza cu sare si piper, se stropeste cu o lingura de ulei de masline, se infoliaza si se lasa... »


    Bibilica cu mere
  • Rata dezosata umpluta


    Procedeul dezosarii poate parea inspaimantator de complicat, dar va asigur ca nu e deloc asa. De fapt nu cred sa dureze mai mult de 10 minute. Se intoarce pasarea cu fata in jos si se face o... »


    Rata dezosata umpluta
  • Portofele din piept de pui


    Se portioneaza pieptul de pui (parte mai groasa, cam 6 buc, la 3 piepti de pui mari), apoi se intind usor cu ciocanul de snitele, acoperite cu un celofan, pentru a nu rupe carnea. Bucatile obtinute... »


    Portofele din piept de pui
  • Drob in crusta de bacon


    1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verdeata si se lasa la rece. 2. Se aseaza feliile... »


  • Chec din carne de vita


    1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, se iau dupa foc si se lasa la racit. 2. Se amesteca carnea... »


  • Drob de curcan


    1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. 2. Se taie pieptul in doua pe lungime iar apoi se bate usor cu... »


  • Pulpa de miel glasata


    Se curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat, se toarna peste carne si se lasa vasul la rece de seara pana... »


  • Rasol de vitel in crusta picanta


    Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava. Separat se inmoaie felia de paine in putina apa, se stoarce, se sfarama cu furculita si se... »


  • Caserola cu vinete si tocatura


    Vanata se taie felii pe lungime (fara a curata coaja), cam de 5 mm grosime. Se sareaza pe ambele parti si se pune la scurs cam 30 min. Ceapa uscata si ceapa verde se taie marunt si se pune la... »


    Caserola cu vinete si tocatura
  • Rulada de carne


    Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara. Se aseaza pe mijlocul bucatii de carne castraveti murati taiati pe... »


  • Musaca greco-italiano-pontica


    Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usor cu un strop de ulei; cand ceapa a devenit sticloasa se adauga carnea tocata, si se lasa pana se se evapora apa lasata si incepe sa sfaraie; se stinge... »


    Musaca greco-italiano-pontica
  • Mancarica de ardei cu carnati afumati


    -se spala ardeii, se taie in doua, li se scot cotoarele si semintele si se taie pe lat in fasii groase; -rosiilor, li se taie coditele, se oparesc, se curata de pielita, se taie in doua, li se scot... »


    Mancarica de ardei cu carnati afumati
  • Escalop cu ciuperci


    Carnea se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper apoi se da usor prin faina; se pune la prajit in unt (eu folosesc unt+ulei); se lasa la rumenit. Se scot bucatile prajite pe ambele parti pe... »


    Escalop cu ciuperci
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda