DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Piept de pui cu cascaval


    Trei bucati de piept de pui se taie in doua se sareaza si se pipereaza. Le-am asezat apoi intr-o tava de Yena si am pus ulei pe deasupra. Eu am pus de floarea-soarelui dar voi puteti pune de... »


    Piept de pui cu cascaval
  • Piept de pui cu alune


    Orezul se fierbe la aburi, sau in apa cu sare, apoi se scurge bine. Se incinge bine uleiul de floarea-soarelui si se caleste la foc iute pieptul de pui taiat cubulete; dupa trei minute, cand... »


    Piept de pui cu alune
  • Drob de miel


    In prima faza curatam organele de pielite. Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece. Se pun la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare. Cand apa clocoteste, luati spuma de cate... »


  • Placinta cu cartofi si miel


    Se curata cartofii si se dau prin razatoarea mare. Se rade telemeaua peste ei, se adauga carnea, ouale, condimentele si faina. Amestecati bine ingredientele si puneti-le intr-o tava cu ulei, in... »


  • Miel cu broccoli


    Mielul e taiat foarte subtire, are 2-3 milimetri grosime, masurat cu shublerul. L-am cumparat gata taiat de la magazinul de carne subtire. Broccoli se desface si se taie de-a lungul. Usturoiul si... »


     Miel cu broccoli
  • Perisoare din piept de pui cu sos de rosii


    1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata... »


  • Rulada Pitt


    Legumele se pun pe bucata de carne, se ruleaza si se leaga bine. Se frige in ulei fierbinte. Lasam pe fiecare parte sa se rumeneasca putin, punem si o ceapa taiata in patru, doi morcovi, telina,... »


    Rulada Pitt
  • Ciulama de miel


    Pentru ciulama pregatesti: Tai carnea de miel în bucăţele potrivite şi le pui la fiert cu II apă rece şi un praf de sare. O acoperi cu apă. Când dă în clocot, iei spuma. Apoi adaugi... »


  • Drob cu maruntaie si branza


    Se pun pipotele şi inimile la fiert. Se căleşti ceapa uscată, tăiată felii în uleiul rămas prăjeşti ficăţeii, îi sărezi şi îi condimentezi. Dai prin maşina de tocat măruntaiele... »


  • Tarta cu miel si fenicul


    Intr-un castron pui faina şi adaugi untul tăiat bucăţele, uleiul, gălbenuşul, sare şi 3 linguri apă. Se amesteca ingredientele şi se formeaza un aluat elastic. lei carnea de miel şi o pui... »


  • Pui cu ciuperci si usturoi


    Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au facut. Am dizolvat doua lingurite de faina in... »


  • Legume la cuptor


    Incalzim uleiul si calim ceapa aproximativ 3-5 minute, pana se inmoaie. Adaugam ardeiul, amestecam usor si tinem alte 7-8 minute pe foc adaugam apoi rosiile taiate, sucul de rosii. condimentam dupa... »


    Legume la cuptor
  • Vinete cu spanac


    Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa. Le stergem si punem si putina faina peste ele. Tocam marunt ceapa, usutroiul si... »


  • Sufleu de legume variate


    Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile... »


  • Spanac cu unt


    Se curatat spanacul si se spala. Il fierbem apoi il tocam. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca de lapte in care s-a desfacut putina faina. Se... »


  • Spanac cu ochiuri


    Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare. Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina... »


  • Papara cu spanac


    Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata sa scada cu putina sare. Separat se pregateste... »


  • Spanac italian


    Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana. Se scade la foc mic si se rade cascavalul deasupra. Se adauga creierul... »


  • Spanac


    Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust) Apoi sarea si piperul, si usturoiul. Se amesteca tot si se lasa sa fiarba la foc mic... »


    Spanac
  • Rulada cu spanac


    Intai se pregateste umplutura: se caleste ceapa, apoi se adauga spanacul, branza rasa si mararul tocat. Se amesteca pe foc 2-3 minute dupa care se lasa sa se raceasca. Pentru aluat se incing... »


    Rulada cu spanac
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda