DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sarmalute de soia in foi de vita


    Fulgii sau bucatile de soia bine maruntite se pun la muiat intr-un castron mai adinc cu apa calda multa (sa aiba cca. 4 cm de apa deasupra) si se acopera cu o farfurioara sau un capac de diametru... »


  • Sufleu de dovlecei


    Se curata dovleceii de coaja, se taie rondele si se pun la fiert intr-o jumatate de litru de apa clocotita, amestecata cu putina sare. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic, circa 15 minute.... »


  • Dovlecei cu branza de oaie si smantana


    Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie rondele aproximativ de aceeasi marime si grosime. Se curata usturoiul, se piseaza, dupa care se amesteca bine cu cimbrul tocat marunt, sare si... »


  • Dovlecei cu cascaval si orez


    Dovleceii se curata de coaja, dupa care se taie in doua, pe lungime. Se curata de seminte, iar miezul se pune deoparte. Dovleceii se calesc in ulei, la foc mic. intre timp, se fierbe orezul in apa... »


  • spaghetty


    Spaghetele se fierb in apa cu sare si vegeta. Ceapa se caleste in ulei se adauga o lingura pasta rosii, o lingura mustar,sare,piper,ardeiul si usturoi taiat subtire. Dupa ce fierbe se adauga peste... »


    spaghetty
  • Dovlecei umpluti


    Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si se scobesc. Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de paine si sosul alb, sare si piper. Se umplu... »


  • Dovlecei umpluti


    Se curata dovleceii, se scobesc si se umplu cu o compozitie preparata in felul urmator: se amesteca telemeaua cu brinza de vaci, grisul si smantana. Dovleceii astfel umpluti si se aseaza intr-o... »


  • Dovlecei umpluti


    Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua si se scobesc. Orezul se fierbe in apa clocotita cu sare, dupa care se amesteca bine cu usturoiul pisat si carnea tocata si se potriveste de sare si... »


  • Legume ghiveci


    Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi- ile decojite si tocate marunt. Se potriveste de sare si piper si se... »


  • Conopida cu orez


    Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se adauga conopida,... »


  • Parjoale de zarzavaturi


    Morcovii, telina si cartofii fierti se taie marunt si se amesteca cu sfecla taiata cubulete, ceapa si ouale, batute usor. Se potriveste de sare si piper. Din aceasta compozitie se modeleaza... »


  • Conopida cu cartofi


    Se fierbe conopida, apoi se strecoara. Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri. Conopida se taie felii. Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas... »


  • Mancare cu legume


    Conopida se desface buchete cat mai mici si se fierbe in apa clocotita, cu sare. Dupa 5-7 minute, cand poate fi strapuns usor cu furculita, se ia de pe foc si se lasa in atata apa, cat sa o... »


  • Sufleu de conopida


    Se fierbe conopida si se paseaza. Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma. Se potriveste de sare si piper. Se unge cu unt un vas termorezistent, se presara cu pesmet si se... »


  • Piramida de legume cu maioneza


    Fierbem legumele, adaugandu-se pe rand, in functie de timpul de fierbere necesar fiecarui sortiment. Odata ce-s fierte, se strecoara si se taie cubulete. Fasolea se taie bucatele de circa 2 cm. Se... »


  • Legume in aspic


    Se dizolva gelatina in putina apa rece si se adauga vinul amestecat cu supa. Se toarna putina gelatina intr-un vas si se lasa la frigider, sa se intareasca. Se decoreaza cu rondele de rosii si de... »


  • Vinete orientale


    Se fierb vinetele. Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, si se usuca bine, se taie in doua si se scobesc de miez. Acesta se amesteca cu patrunjelul si cascavalul ras, adaugandu-se putina... »


  • Vinete provensale


    Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei incins. Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, curatata si tocata marunt, dupa aceea se adauga... »


  • Vinete cu busuioc si cimbru


    Se taie vinetele felii subtiri, pe lungime. Se aseaza intr-o strecuratoare, se presara cu sare si se lasa o ora sa se scurga. Se pun apoi pe un servet si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au... »


  • Vinete cu telemea


    Se spala vinetele, se taie felii de circa 2 cm grosime, se presara cu sare si se lasa sa se scurga bine, intre doua plansete, cu o greutate deasupra. Se pune uleiul la incins, se caleste ceapa,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda