DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Rosii umplute


    Se taie cate o felie mai subtire din baza oulor si una mai groasa din varf. Cea subtire este necesara pentru a le fixa pe platou, iar cea groasa pentru a le putea goli de galbenus. Galbenusul se... »


  • Mazare cu usturoi si cartofi


    Cartofii se fierb in coaja cu grija sa nu crape. Slanina taiata in bucati mici se topeste, se calesc ceapa si ciupercile taiate cuburi. Se da gust cu sare, piper si usturoi ras. Se adauga carnea... »


  • Sufleu de cartofi cu varza


    Cartofii cruzi se curata , se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam faina, cartofii fierti zdrobiti, ouale batute spuma, sare si piper. Calim ceapa taiata felii si varza... »


  • Fasole cu soia


    Alegem cu o seara inainte, 350 g de fasole uscata, apoi spalam bine si inmuiem in 1,2 litri de apa. A doua zi taiem marunt o ceapa rosie de marimea unei nuci, si calim pe 2 linguri de ulei,... »


  • Patison pane


    Un patison (cca 600 g) cu coaja alba si tare, se spala, se taie in doua. Daca nu mai este fraged se scot semintele, se taie pe latime in felii de 0,5 cm latime si se curata de coaja. Se bat 3 oua... »


  • Zucchini pane


    Zucchini (cca 600g) se spala si se taie in doua. Daca semintele sunt dezvoltate, se scot cu o lingurita, se taie felii de 0,5 pe latime. Se curata apoi de coaja. Se bat 3 oua intregi, feliile de... »


  • Dovlecel pane


    Un dovlecel fraged (600g) se spala si dupa ce se curata de coaja, se taie felii de 0,5 cm. Se bat 3 oua intregi, feliile de dovlecel se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in... »


  • Vinete pane


    Vinetele se spala (400g) si se curata de coaja cu un cutit inoxidabil. Inainte de aceasta procedura, se taie coada vinetei impreuna cu miez de grosimea unui deget si se arunca. Dupa curatare, se... »


  • Mancarica de ceapa


    Se curata 4 cepe de marime mijlocie si se taie pe latime felii de cca 1 cm. Unele frunze se desfac, rondelele din margine se tavalesc prin faina. Se bat 3 oua intregi in care se trec rondelele de... »


  • Ghiveci de legume


    Cu o seara inainte se inmoaie 300 g naut uscat in 70 ml de apa. A doua zi adaugam o jumatate de ceapa rosie cat o nuca si fierbem aproximativ o jumatate de ora pana se inmoaie. Intre timp taiem... »


  • Budinca de conopida


    Se spala conopida si se fierbe in apa putin sarata. Se scurge de apa, se pune intr-un castron si se zdrobeste cu furculita. Se bat ouale si se amesteca cu smintina si brinza rasa, grisul, sarea si... »


  • Taietei cu legume


    Amesteca galbenusurile cu unt, smantana, condimente si pune taieteii fierti in acest amestec. Adauga legumele, sunca si spuma de albusuri. Pune compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt si... »


  • Tocana vegetariana


    Decojeste 500 g de dovlecei, taie-i in doua si feliaza-i. Taie bucati miezul unui dovleac. Prajeste 1 ceapa rosie tocata in 100 ml de ulei. Adauga 2 ardei verzi si 1 gogosar feliat, dupa care... »


  • Tocanita de oua


    Taiem marunt o ceapa mica rosie si o calim intr-o tigaie mai mare, in 50 ml de ulei, pana devine sticloasa. Apoi aduagam 2 ardei verzi feliati. Daca ardeiul s-a inmuiat, adaugam o rosie mijlocie... »


  • Rosii prajite cu cascaval


    Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cu cascaval. Se pune unt cat un... »


  • Telina pariziana cu cascaval


    Telina se curata de coaja, se taie cuburi, se fierbe in apa sarata, se scurge. Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie rondele. Pesmetul se rumeneste in unt. Se unge un vas termorezistent si se... »


  • Papanasi cu telina


    Telina se taie cubulete si se fierbe pana cand devine moale in apa cu suc de lamaie si sare. Jumatate din cantitate se piseaza si se amesteca cu branza. Se adauga gris, galbenusul de ou, sare si se... »


  • Mancare de spanac


    Se taie felii subtiri o chifla si se lasa in lapte. Spanacul se spala in mai multe ape, se curata de cozi si nervuri, se mai spala o data si se fierbe 10 – 20 de minute (depinde de soi) intr-o... »


  • Mancare de dovleac


    Cele doua capete ale dovleacului se taie, se curata subtire, se taie de-a lungul si se indeparteaza semintele cu o lingura, apoi se spala in apa rece si se da pe jilau de-a lungul dovleacului, apoi... »


  • Mancare de urzici


    Urzicile sunt plante medicinale deosebite, se prepara ca spanacul. Frunzele culese cu manusile de bucatarie se cantaresc (400 g), se spala in mai multe ape. Se fierb intr-o oala emailata cu 400 ml... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda