DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Chiftelute de vinete


    Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga. Se toaca cu tocatorul de lemn, se pun intr-un castron adaugind sarea, brinza, ouale si faina. Se amesteca totul bine, apoi din pasta... »


  • Chiftelute de praz cu smintina


    Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare citeva clocote. Se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne. Se sdauga ouale puse pe rind, brinza, untul, sarea, faina.... »


  • Gratin de legume cu brinza


    Morcovii, cartofii si telina se oparesc putin apoi se taie felii potrivite. Pentru sos, se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. In forma unsa se pune un strat de... »


  • Omleta cu legume


    Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei incins. Se bat ouale, se adauga brinza si... »


  • Taitei cu legume


    Morcovii se curata, se taie felii si se oparesc in apa cu sare. Dupa vreo 10 min se adauga si mazarea si se lasa sa se moaie putin. Se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Pastele se... »


  • Quiche cu spanac si stafide


    Aluatul se pune la dezghetat apoi se presara cu putina faina si se pune in forma de tarta tapetata cu hartie de copt. Spanacul proaspat se opareste in apa sarata 2 min apoi se lasa la scurs. Se... »


  • Quiche cu ciuperci si morcovi


    Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava tapetata cu hirtie de copt. Morcovii se curata, se taie bete subtiri si se... »


  • Gratin de rosii cu dovlecei


    Rosiile si dovleceii se spala bine si se taie felii. La fel se procedeaza si cu salamul. Intr-o forma termorezistanta unsa se pun legumele si salamul, ca tiglele pe acoperis. Se presara cu... »


  • Mancarica de fasole cu carnati afumati


    Se pune fasolea la inmuiat in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi se schimba apa veche si se pune la fiert cu 1 l de apa curata, firul de rozmarin si o jumatate de lingura de sare. Se fierbe o... »


  • Pasteta de legume cu morcovi


    Din faina, sare, ou, ulei si apa se face un aluat. Se da la rece. Legumele se toaca si se dinstuie in putin ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale,... »


  • Pireu de spanac cu ochiuri


    Se aleg frunzele de spanac, se spala bine in mai multe ape. Se pune la fiert in apa fierbinte si se lasa sa dea citeva clocote pina se inmoaie spanacul. Se scurge de apa, se lasa in strecuratoare... »


  • Pilaf de urzici


    Se aleg urzicile (numai frunzele), se spala in multe ape, apoi se pun la foc in apa putin sarata lasind sa dea citeva clocote. Se scurg de apa si se toaca nu prea marunt. Orezul spalat si ales se... »


  • Conopida la cuptor


    Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval... »


  • Budinca de cascaval cu spanac


    Se taie franzela felii subtiri, se unge cu unt, se tavalesc in cascaval ras si se pun intr-o forma. Restul de cascaval, amestecat cu galbenusurile, laptele si albusurile batute spuma, se toarna... »


  • Macris cu oua


    Se curata macrisul, se spala bine si se pune la fiert in putina apa sarata pina se inmoaie bine. Se scurge de apa si se trece prin sita, adaugind in acest timp cite o lingurita de apa. Se prajeste... »


  • Chiftelute de conopida


    Se fierbe conopida in apa cu sare, dupa ce s-a racit se scurge bine de apa si se paseaza cu mixerul sau furculita. Se bat ouale cu un praf de sare ,bicarbonatul stins cu zeama de lamiie, apoi... »


  • Musaca de vinete cu soia


    Se curata vinetele de codite si apoi de coaja, doar anumite portinui din ea, si apoi se taie felii cam de 0.5 cm latime. Se caleste in putin ulei ceapa taiata cubulete si apoi se pun rosiile... »


  • Ardei copti cu smantana


    Se coc un kg de ardei gras(galbeni si rosii sau chiar gogosari), se curata si se rup bucati cu mana, dupa care se pun intr-un castron. Intr-o cratita se rumensc 2 cepe in putin ulei, peste ceapa se... »


  • Tarta cu ciuperci


    Se pregateste un aluat din ingredientele respective. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta si se tine la frigider circa 30 minute. Intre timp se taie fasii gogosarii, ceapa, cupercile, care se... »


  • Conopida poloneza


    Se curata conopida de frunze, se desface buchetele, se spala temeinic si se lasa in apa cu sare cca. 10 minute. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb ouale. Dupa ce s-a fiert conopida se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda