DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ragout de conopida


    Cartofii se curata, spala, injumatatesc si se pun cca. 20 min. la fiert. Se curata conopida, se spala, se imparte in buchetele mici si se pune la fiert cca. 8-10 min. Se stoarca zeama de pe... »


  • Pui cu gutui


    Se pune zaharul intr-o cratita unde se rumeneste. Cind are culoarea rosiatica, se pune putina apa. Dupa topirea zaharului aici se pun gutuile taiate felii, fara simburi si se fierb. Intr-o alta... »


  • Ardei umpluti cu vinete


    Se spala ardeii si se curata de seminte. Se taie in jumatati pe lung. Din vinete se face o salata obisnuita. Se potriveste salata de sare, piper, se adauga mujdeiul, apoi se combina cu ouale batute... »


  • Spanac cu sos de rosii


    Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se scurge apa si se toaca foarte marunt. Intr-o cratita de teflon se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt si apoi se... »


  • Dovlecei cu smantana


    Se rad dovleceii de coaja; se taie potrivit, in lung. Se pune apa fierbinte, sarata, sa dea vreo doua clocote. Cand incep sa se moaie, se scurg bine de apa, se pune unt si se lasa inabusiti. Se... »


  • Dovlecei umpluti - fara carne


    Se spala si se curata dovleceii, se taie in jumatati pe lungime si se scobesc de miez. Se calesc 2 minute,in putin ulei, morcovii si telina curatate si rase pe razatoarea mare, se adauga ceapa... »


  • Tocanita


    Se fierbe soia in 2l apa pt 30min, apoi se storc. Ceapa taiata pestisor se caleste in putin ulei si se adauga cuburile de soia.se adauga apa si se lasa sa fiarba 5-10 min. Rosiile decojite(se pune... »


  • Budinca cu clatite la cuptor


    Se fac clatite normale,poate putin mai groase decit de obicei(8 -10 bucati). Umplutura: din 4-6 cartofi mai mari se face un pireu. Cind s-a racit se amesteca cu 1 galbenus, sare piper dupa gust,... »


  • Conopida cu maioneza


    Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare. Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca. Se face maioneza (dupa reteta... »


  • Dovlecei cu maioneza


    Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se pun dovleceii la scurs si se lasa sa se raceasca. Se face maioneza... »


  • Sufleu de conopida


    Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si apoi cele 4 linguri de faina dizolvate in 5-6... »


  • Fiesta de legume pane


    Conopida, brocoli,cartofii si morcovii se pun la fiert in apa cu sare si se lasa nu prea mult, legumele trebuind sa fie "al dente"; se scot si se lasa la scurs si racit. Cartofii se taie felii... »


  • Vinete umplute


    1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic) 2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi se storc bine 3)se pune painea painea imuiata(... »


  • Rosii cu sufle de branza


    Se aleg 5-6 rosii frumoase, se taie in doua in latime. Se scobeste miezul si se lasa cu gura in jos, sa se scurga. Se trage o lingura de faina cu o lingura de unt, se stinge cu lapte. Se face un... »


  • Fasole cu bacon afumat


    Puneti fasolea la fiert in doua ape . Intre timp prajiti ceapa impreuna cu celelalte legume: morcovii, rosia, ardeiul, usturoiul; cand s-au prajit putin, adaugati baconul si lasati inca 10 min, mai... »


  • Tarta cu ceapa caramelizata


    Se incalzeste cuptorul la 190* C. Se intinde aluatul astfel incat sa acopere o forma de tarta (cca 20 cm diametru) si se da forma da tarta cu aluatul la frigider 10 minute. Se acopera cu folie de... »


  • Vinete cu parmezan


    Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu hartie de bucatarie. Se bat ouale. Se pune... »


  • Tarta cu sunca si ceapa


    Se face un aluat din faina, margarina, sare, un ou si se lasa la rece 30 min, dupa care se intinde intr-o tava unsa, se presara ceapa tocata fin, sunca cubulete, iar deasupra se toarna amestecul de... »


  • CONOPIDA GRATINATA CU CIUPERCI


    Conopida se curata de cotor si frunze, se spala si se tine in apa rece cu sare si se fierbe. Faina se cerne. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata... »


  • SPANAC A LA COMTESSE


    Spanacul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se toaca marunt. Ouale se fierb tare. Intr-un vas, galbenusurile se freaca spuma cu untul. Spanacul se pune intr-o cratita cu supa de carne si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda