DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Turta de praz


    Se face un aluat din 2 oua, faina cat se cere si putin unt topit. Se taie marunt prazul si se moaie intr-o tigaie cu o lingura de unt. Se pune sare si piper. Se da deoparte, si dupa ce s-a racorit,... »


  • Vinete umplute


    Vinetele se spala, se taie in jumatati pe lungime, se presara cu sare pe partile cu miez si se lasa scurs, 30 minute. Se spala si se fierb numai 5 minute, apoi se lasa la scurs. Se scoate miezul cu... »


  • Crochete de broccoli cu ceapa rosie


    Cartofii fierti in coaja se curata si se zdrobesc. Se amesteca cu buchetelele de broccoli calite in ulei, ouale, pesmetul si condimentele (sare, piper si nucsoara). Se pune compozitia pe planseta,... »


  • Dovlecei cu brinza


    Se taie capacelele la amindoua capetele ale dovleceilor si se curata de coaja. Se scobeste miezul dovleceilor, se spala si se oparesc cu apa clocotita. Se lasa sa se scurga. Se alege brinza de vaci... »


  • Conopida cu pesmet


    Se fierbe conopida in apa clocotita cu sare. Se asaza intr-o forma, se presara cu ou rascopt dat prin sita si cu pesmet alb prajit in unt. Se da la cuptor. Dupa citeva minute se poate servi. »


  • Dovlecei gratinati


    Se incalzeste cuptorul inainte la temperatura medie. Se spala rosiile si dovleceii. Se taie dovleceii in felii subtiri. se curata cateii de usturoi si se taie lamele. se taie rosiile in bucatele... »


  • Sufle de fasole


    Se fierbe fasolea cu apa clocotita si putina sare. Se scurge, se aseaza cu unt intr-o forma ce merge la cuptor si se tine la foc pana iese umezeala din fasole. Deoparte se trag 2 linguri nu prea... »


  • Strudel cu praz


    Prazul taiat rondele se fierbe un minut in apa sarata. Se scurge. Se amesteca cu telemeaua taiata cubulete si cu galbenusul frecat cu branza de vaci si cimbru. Se pune sare, piper. Aluatul se taie... »


    Strudel cu praz
  • Sufle cu fasole verde si cascaval


    1. Daca fasolea este la borcan se foloseste ca atare, iar daca este congelata o fierbeti si apoi o scurgeti; 2. Intr-un castron se freaca galbenusurile cu un praf de sare, smantana si faina (cate... »


  • Broccoli risotto Torte


    Broccoli se da intr-un clocot de 3 minute si se scurge apoi de apa si se pune deoparte. Intr-o cratita mai larga se topeste untul si se adauga uleiul de masline apoi ceapa taiata marunt, usturoiul... »


    Broccoli risotto Torte
  • Ciorba de loboda


    Procedam in halul urmator: calesc un amestec de: ceapa, telina, morcov, radacina de patrunjel, pastarnac. Adaug apa si frunze de ridichi noi (daca am, daca nu, nu). Se lasa la fiert timp in care... »


    Ciorba de loboda
  • Clatite cu spanac si ricotta


    Batem ouale cu sare si piper. Adaugam si laptele cu faiana. Batem bine de tot. Incingem bine o cratita si incepem sa facem clatitele, le faceti groase. Se lasa la racit, mie mi-au iesit decat 6... »


    Clatite cu spanac si ricotta
  • Chec gratinat cu legume


    Se face un piure din cartofii fierti, unt si putina smantana. Morcovii si zuccini se rad mari si se calesc foarte putin in unt, impreuna cu ardeiul gras taiat julien. Varza de Bruxelles se fierbe... »


    Chec gratinat cu legume
  • Taitei cu varza


    Se pun taitei la fiert in apa cu sare. Varza se taie marunt cu robotul de bucatarie si se lasa putin cu sare. Dupa ce am scurs zeama lasata, calim varza in ulei, invirtindu-se mereu sa nu se arda.... »


  • conopida la cuptor cu branza Cedar


    Ardeii taiati se calesc in unt topit , apoi se scot. Dupa acea se toarna, amestecand faina si se lasa sa se rumeneasca 1 minut. Se ia vasul de pe foc si se toarna treptat laptele, amestecand... »


  • Supa de gogosari la otet,cu taitei


    Cureti morcovul,il tai bucati si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 10 min ,cand apa clocoteste, pui gogosarii taiati si taieteii si lasi sa fiarba. Cand morcovul s-a inmuiat,adaugi bulionul ,... »


  • Galuste cu branza de vaci


    Svaiterul se amesteca cu faina, grisul,ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se taie cu o lingura de masa in bucati, care se fierb in apa clocotita cu sare »


  • Tartine calde cu oua ochiuri si sardele


    Feliile de paine se prajesc in 50 ml de ulei. Din oua se pregatesc ochiuri cu restul de ulei, iar deasupra de presara sare. Ouale ochiuri se asaza pe feliile de paine deasupra si se pun sardele si... »


  • Supa de gulii


    Guliile se fierb in supa de oase cu sare. Se prepara o compozitie din faina dizolvata in supa rece, ulei, galbenusuri si smanatana, care se adauga la supa. Se continua fierberea cca 10 min. La... »


  • Fasole verde cu omleta la cuptor


    Se spala si se fierbe fasolea in apa cu sare, se scurge de zeama si se pune cu unt intr-o cratita. Se desface faina cu lapte rece, se adauga ouale batute bine si se potriveste de sare. Se toarna... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda