Retete

  • Souffle de mazare


    Se pune mazarea in apa clocotita impreuna cu grauntele de usturoi si menta.daca mazarea e proaspata se tine la fiert 15 min. daca e congelata ca si in cazul meu, se tine pe foc 5-6 min. Se scoate... »


    Souffle de mazare
  • Legume la gratar marinate


    Incingeti gratarul si feliati legumele. Circa 5 milimetri. Daca faceti cartofi ceva mai subtiri. Pana se grileaza legumele, preparam saramura. Se zdrobesc cateii de usturoi si se freaca pasta cu... »


    Legume la gratar marinate
  • Iahnie de fasole ca-n Moldova


    De cu seara am pus la muiat fasolea. A doua zi am aruncat apa, le-am clatit si le-am pus fiert. Am schimbat 3 ape. La a patra am adaugat si: o ceapa, 2 morcovi, citiva catei de usturoi, 2 foi de... »


    Iahnie de fasole ca-n Moldova
  • Tortilla cu legume


    Se spala, se curata si se taie mic ardeiul gras. Se curata ceapa, se toaca si se caleste. Se adauga ardeiul gras si se calesc impreuna. Se decojesc cartofii, se taie felii. Se spala, se curata si... »


  • Conopida la cuptor cu bacon


    Se fierbe conopida in apa cu sare. Intre timp am pregatit vasul pt cuptor si am prajit costita taiata bucatele. Conopida am scurs-o, am asezat-o in vasul pt cuptor, am presarat-o cu putin pesmet si... »


    Conopida la cuptor cu bacon
  • Conopida gratinata cu cartofi si sunculita


    Prajim sunculita si usturoii pe care ulterior ii eliminam. Intre timp ungem un vas in care punem conopida si cartofii si saram si piparam. Adaugam sunculita bine scursa, apoi aluatul moale pregatit... »


    Conopida gratinata cu cartofi si sunculita
  • Praz umplut


    1. Dupa ce curatati prazul de toate cele, taiati bucati de cca 10 cm pe care le goliti de "continut". Adica, ajutati de coada unei furculite (am folosit eu), impingeti in afara miezul prazului, in... »


    Praz umplut
  • Mancarica de linte


    Se pune lintea la fiert, se lasa cam 20 minute pana da in clocot de cateva ori, apoi i se schimba apa. Acest procedeu de face de inca doua ori, pentru a curata negreala care o lasa lintea la... »


    Mancarica de linte
  • Spanac ardeleneste


    Va recomandam o reteta de primavara gustoasa si usor de gatit. Combinatia dintre spanac si orez este foarte utila si pentru digestie. Reteta cu spanac Spanacul ales, spalat si fiert in apa... »


    Spanac ardeleneste
  • Zucchine ripiene


    Se spala dovleceii sub jet de apa rece fara sa-i taiati sau sa ii curatati(daca sunt taiati pot absorbi apa),apoi se taie capetele si se taie pe lung in doua.Se scobesc cu ajutorul unui cutit cu... »


    Zucchine ripiene
  • Soufle de conopida


    Conopida curatata, spalata si rupta in buchetele se pune la fiert in apa sarata. Se incalzeste untul intr-o cratita si se adauga faina . Se amesteca repede atat cat sa inglobeze grasimea. Se stinge... »


    Soufle de conopida
  • Ardei capia umpluti cu ciuperci


    Se taie capacele la ardei, se curata de crutoane si se spala. Se pune ceapa data prin razatoarea mare la calit intr-o cratita, impreuna cu morcovul ras. Dupa cateva minute, se adauga ciupercile... »


  • Broccoli gratinat


    Se fierbe brocoli cam 10 min in apa cu sare si apoi se strecoara. Se tapeteaza un vas cu margarina si faina. Se bat 2 oua cu smantana, sare, piper. Se aseaza brocoli in vas. Se acopera cu... »


    Broccoli gratinat
  • Drob vegetarian


    2 legaturi ceapa verde cu tot cu cozi taiate subtirel,2 legaturi marar, 1 legatura patrunjel taiate marunt, se pun intr-un castron, se sareaza, se adauga 1lingurita delikat, juma lingurita piper,... »


  • Chec aperitiv cu verdeata


    Se stropesc feliile de paine cu lapte iar apoi se taie cuburi. Se taie cubulete sunca si cascavalul si se amesteca. Separat se vat ouale, se adauga ceapa verde si verdeata taiate bucati, se adauga... »


  • Conopida gustoasa


    In prepararea acestei retete sunt 3 etape. Prima etapa consta in pregatirea pane-ului si anume: Mixezi faina, amidonul, apa minerala impreuna cu semintele de coriandu macinate a.i sa nu faci... »


  • Legume cu branza Brie


    1.Cartofii se fierb cu tot cu coaja in apa cu sare,timp de 20 minute,apoi se curata de coaja si se taie rondele potrivit de groase,dovleceii se curata si spala apoi se feliaza(se taie rondele... »


    Legume cu branza Brie
  • Plachie de fasole


    Curatati fasolea, spalati-o si puneti-o la inmuiat cateva ore in apa cu putin bicarbonat. Puneti-o la fiert. Schimbati apa de doua, trei ori. Cand boabele sunt fierte, spalati-le bine in apa rece... »


  • Piept de miel umplut


    Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit. Restulo de maruntaie se dau prin masina de... »


  • Pulpa de miel umpluta cu ficat


    Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem carnea si o condimenta cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat apoi o ungem... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda