DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Biftec tartar


    Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa. La fiecare 100 de g de carne se socoteste cate un galbenus. Se toaca marunt ceapa,... »


  • Snitel picant


    Carnea se taie in felii potrivit de groase. Fiecare felie se bate cu ciocanul pentru snitele, se unge cu ulei, se presara cu piper, se pudreaza bine cu pesmet si se pun una peste alta. Intr-un... »


  • Friptura de vita


    Feliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara cu maghiran si se stinge cu putina apa. Usturoiul se taie in rondele,... »


  • Pulpe de pui cu piersici


    Se scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se rumenesc in unt, se sting cu atata amestec de suc de portocale si lamai ca... »


  • Cotlet de porc cu sunca si ciuperci


    Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele, inabuse-le sub capac pana devin moi, dupa care aseaza-le intr-o tava... »


  • Cotlet de porc cu sunca si ciuperci


    Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele, inabuse-le sub capac pana devin moi, dupa care aseaza-le intr-o tava... »


  • Costita de porc


    Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate partiile. Desfacem conopida in buchetele si le... »


  • Curcan cu castane


    Se inmoaie chiflele in lapte. Castanele se fierb, se curata si se paseaza, apoi se adauga carnea tocata, chiflele stoarse si tocate, ouale crude, smantana, sarea si piperul. Cu aceasta umplem sub... »


  • Muschi de vita in stil classic


    Cu o zi inainte de a pregati acest fel de mancare, se fierb cartofii in coaja, se curata si se lasa sa se raceasca. Se curata ciupercile si se tai felii impreuna cu cartofii. Carnea se trece prin... »


  • Pirjoale din muschi de vita


    Muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate putin, se presara cu sare si se pune pe gratar. Muschiul nu trebuie tinut prea mult ca sa nu ramina in must. Cind se ia... »


  • Friptura umpluta


    Dezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa obtii o deschizatura mare. Toaca carnea scoasa si amestec-o cu porumb, rosii... »


  • Piept de pui umplut cu sunca si branza


    Prima data se prepara umplutura: se preseaza branza cu o furculita si se adauga la ea sare, piper, patrunjel tocat fin, marar, ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit si smantana incat sa se obtina... »


  • Piept de pui umplut cu sunca si branza


    Prima data se prepara umplutura: se preseaza branza cu o furculita si se adauga la ea sare, piper, patrunjel tocat fin, marar, ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit si smantana incat sa se obtina... »


  • Frigarui de curcan cu ananas


    Taie 600 g file de piept de curcan fasii de 4x8 cm. Taie in doua feliile de ananas. Condimenteaza carnea dupa gust. Infasoara ananasul in fasii de curcan si infige-i pe frigaruie. Infige pe capete... »


  • Foi de vita umplute cu carne de vitel


    Taie fasii subtiri carnea de vitel, prajeste ceapa intr-o tigaie cu unt incins, pune carnea peste ceapa, condimenteaza cu sare si maghiran, prajeste-o si las-o sa se raceasca. Fierbe foile de vita... »


  • Cotlet prajit


    Dezoseaza cotletul. Pune intr-o oala mai mare carnea, osul, zarzavatul curatat si taiat bucati mai mari. Toarna apa in oala, incat sa acopere ingredientele. Condimenteaza cu sare si piper boabe,... »


  • Curcan umplut pentru sarbatoare


    Curcanul, tinut cateva ore la temperatura camerei, se sareaza cu 2 zile inainte. Prajim ficatul de gasca cu ficatul de curcan in lapte, unt impreuna cu ciupercile si caperele. Dupa ce s-a racit,... »


  • Carne de porc cu cascaval


    Pregatim o saramura din ulei si condimente in care punem carnea, pe care o tinem la frigider timp de o zi. A doua zi scoatem carnea din saramura, le batem putin si le asezonam cu sare si piper.... »


  • Ficatei de pui cu piper langa ragu


    Ficatei de pui cu piper langa ragu: 1 ceapa rosie 500 g ficatei de pui untura mirodenii (piper alb, maiorana, sare) Ingrediente pentru tort si ornament: 1 ou pentru uns deasupra prajiturii 200... »


  • Friptura de gasca cu sos de capere si galuste de paine


    Daca preparati pieptul de gasca primul pas este taierea in bucati transversale. Se condimenteaza apoi cu sare si piper si se prajeste un pic in unsoare, este de preferat unsoarea de gasca. Nu se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda