DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Cotlet de berbec cu ciuperci la cuptor


    Se aleg ciuperci sanatoase, carora li se scot piciorusele, apoi se curata, se spala sub un jet puternic de apa rece, se taie si se inabusa in doua linguri de unt incins. Nu se adauga apa, fiindca... »


  • Friptura de miel cu cartofi frantuzesti


    Cartofii de marime medie se curata, se spala si se fierb in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce se racesc putin, se taie in rondele groase cat degetul mic. Ouale, fierte tari, se curata de coaja... »


  • Friptura de porc cu frisca si alune


    Se taie carnea in felii, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit, se sareaza si se pipereaza. Se frig pe gratarul uns cu putin ulei, intorcandu-se pe ambele parti, ca sa se patrunda cum... »


  • Pulpa de porc cu legume in cinci culori


    Se curata pulpa de porc, se feliaza si se sareaza. Se curata doua cepe si se taie marunt. Ceapa si carnea se aseaza intr-o tava, se adauga un pic de ulei si apa, si se introduce tava Ia cuptor,... »


  • Cotlet de porc in sos acrisor


    Cotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se adauga in uleiul incins sucul celor doua lamai si coaja lor rasa. Se lasa la... »


  • Pulpa de porc in sos dulce cu ciuperci pane


    Carnea se spala, se curata si se taie in bucati. Se sareaza si se pune intr-un vas cu ulei, care se introduce la cuptor. Ciupercile se spala, se curata de pielite si li se indeparteaza piciorusele.... »


  • Friptura cu legume


    Carnea se taie in bucati mici, costita, in fasii. Se pune intr-o tava, se freaca cu plantele aromatice si mirodeniile. Legumele proaspete se presara peste carne, iar cartofii curatati si taiati... »


  • Pulpe de pui umplute cu legume


    Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt. Se desprinde usor pielea de pe pulpa superioara si se pune pe... »


  • Carne cu sunca


    Chifla se pune la inmuiat in lapte, apoi se stoarce bine. Carnea, sunca si slanina se da prin masina de tocat carne, urmand sa fie framantate bine cu chifla, ouale, sarea si piperul. Un vas... »


  • Muschi de porc la cuptor cu sos


    Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele groase. Morcovul curatat se taie in roadele, iar ardeiul, curatat de... »


  • Pulpe de pui pane cu ceapa


    Ceapa se curata, una se razuieste, celelalte doua se taie in rondele. Ceapa rasa se amesteca cu patrunjelul verde tocat marunt, ulei,zeama de lamaie, piper si sare. Cu aceasta compozitie se freaca... »


  • Cotlet Parma


    Rade cascavalul. Bate feliile de carne (taie partile cu grasime), sareaza si lasa-le sa stea 15-30 de minute. Trece feliile prin faina, prin ou si prin cascaval ras, dupa care prajeste-le in multa... »


  • Piept de pui cu branza


    Se curata bucatile de carne de piele, se scot oasele si se tai in 2 bucati (eventual se pot bate cu ciocanul de snitel) si se sareaza. In untul incalzit se prajesc bucatile de carne (se lasa pana... »


  • Aripi de pui cu sos de rosii


    Se curata de pielita aripile de pui, dupa care se tai in doua. Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga aripile. Dupa aprox. 2 minute de calire-prajire, se toarna un pahar... »


  • Muschi de vaca la cuptor


    Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged si gustos) se poate face in doi timpi si anume: se prepara o marinata din 6 linguri ulei, o lingura otet, sare, piper, cimbru si apa cit sa... »


  • Pulpa de cerb intepata cu prune


    Se taie prunele uscate in felii subtiri si inmuiem, peste noapte, in miere poliflora. Impungem pulpa cu aceste prune. Amestecam mierea ramasa cu vin rosu si mustarul, apoi le fierbem impreuna. Apoi... »


  • Snitel vienez


    Se fragezesc feliile de carne si se indeparteaza grasimea. Se presar cu sare si se stropesc putin cu apa. Se dau prin ouale batute, faina, dupa aia iar prin oua si la final, prin pesmet. Se prajesc... »


  • Friptura cu cartofi si muschi de porc


    Cea mai indicata este folosirea unui vas roman dar se poate folosi si cuptorul. Se taie muschiuletul in fasii, iiar cotletul in felii subtiri. Cartofii se curate si taie rondele, ceapa se taie... »


  • Friptura inabusita de vaca


    Carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o sfoara dindu-i o forma lunguiata si se lasa 10-15 minute. Se pune apoi intr-un vas... »


  • Friptura cu sos dulce


    Prajim ceapa in ulei, adaugam usturoiul, ghimborul si curry, amestecam 2-3 minute, iar daca scade zeama mult, adaugam putina apa. Apoi adaugam gemul, amestecam bine si lasam sa se raceasca. Inmuiem... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda