Retete

  • Rulada de piept de pui


    Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un... »


    Rulada de piept de pui
  • Piept de pui cu crenvusti si cascaval


    Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un... »


  • Friptura de miel


    Se spala bucata de miel si se curata de pielita, se curata usturoiul si se taie bucatele. Se incresteaza mielul din loc in loc si se introduce usturoiul. Se condimenteaza pe ambele parti cu... »


    Friptura de miel
  • Friptura de vita inabusita


    Carnea se taie felii groase si se impaneaza in mijloc cu feliute de slanina rulata si trecuta prin patrunjel verde si usturoi tocat, dupa care se introduce in felia de carne. Se aranjeaza feliile... »


  • Friptura dietetica de vaca


    Se pune la fiert in apa fierbinte carnea si se lasa la fiert pana cand devine frageda. Se adauga apoi zarzavatul curatat, spalat si tocat si se lasa sa mai fiarba pana cand carnea se fierbe bine.... »


  • Friptura de miel pane


    In 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate carnea de miel pe o farfurie, iar carnea de porc se mai lasa sa fiarba.... »


  • Friptura de miel


    Mielul se taie in doua pe lungime, se sareaza si se lasa asa 20-30 minute. Se pune apoi intr-o tava, se unge bine cu unt iar de jur imprejurul carnii se pune usturoi verde, o jumatate de pahar de... »


  • Carnati rulati pe frigarui


    Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm. Se ruleaza sub forma de melc. Se prind cu betisoare pentru frigarui pentru a nu se desface in timpul prepararii. Se pun pe gratarul incins. Se rumenesc... »


    Carnati rulati pe frigarui
  • Snitel vienez


    Se taie carnea dea curmezisul fibrelor, in bucati potrivit de mari, nici prea groase, nici prea subtiri. Se bat cu ciocanul de lemn, dar nu prea tare pentru a nu se distruge fibrele. Daca vitelul... »


  • Pui la punga


    Se spala puiul (nu se portioneaza, se lasa intreg), se unge cu ulei, cu sare, cu piper si cu cimbru si afara si pe dinauntru si se introduce in el ceapa taiata in patru, catei de usturoi taiati... »


  • Friptura de vitel


    Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute.... »


  • Miel cu iaurt


    Se pune friptura la marinat, cu o zi inainte de servire, in amestecul de iaurt in punga sau intr-un recipient etans. La citeva ore se intoarce recipientul sau punga. A doua zi, se pune 1 lingurita... »


  • Pui prajit la tava cu usturoi


    Se pune puiul sarat intr-o cratita mai mare cu untura infierbintata, se prajeste pe toate partile, se adauga 4-5 linguri de apa sau zeama de carne, se acopera cratita cu capacul si se lasa la foc... »


  • Pui inabusit


    Se pune puiul sarat intr-o cratita mai mare cu untura infierbintata, se prajeste pe toate partile, se adauga 4-5 linguri de apa sau zeama de carne, se acopera cratita cu capacul si se lasa la foc... »


  • Friptura de rata cu mere coapte


    In rata curatata, spalata si sarata dinainte, se introduc doua mere mai mici. Se asaza in tava de friptura, cu o lingura de untura si citeva linguri de apa. Se da la cuptor la foc mai iute si se... »


  • Mititei speciali


    Se face un amestec din carne, pesmet, oua, ceapa taiata marunt si calita, verdeata, sare si piper. Se modeleaza mititei care se infasoara in felii de bacon. Se prajesc in ulei. Se pot coace si in... »


  • Rulade de vitel cu busuioc


    Ruladele se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu brinza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare apoi asezati-le pe amindoua, una peste cealalta... »


  • Copane de pui pane


    Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si pesmetul. Se trec copanele de pui prin ou si apoi prin compozitia de faina cu... »


  • Friptura delicioasa


    Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si se fierbe pina ce vinul scade la doua linguri. Se adauga piciorul de... »


  • Friptura de curca pe pat de legume


    Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala verdeata si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda