DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pansotti


    Pansotti sunt un fel de tortellone, adica variatia mai mare a pasetlor umplute denumite tortellini. In reteta de aici umplutura consta intr-un amestec de cartofi, masline si parmigiano, totul... »


    Pansotti
  • Pizza cu struguri


    Taiem boabele de strugure in doua si se scot samburii. Jumatate din cas se pune pe blatul de pizza. Se pun strugurii si se acopera cu cealalta jumatate de cas. Se presara cu amenstecul de... »


  • Paste cu dovleac de copt


    Se taie dovleacul in doua, se scot semintele, se curata de coaja, se rade pe razatoarea de dovleac. Se curata ceapa si se taie marunt. Ceapa verde se taie in bucati de 2 cm. Semintele de dovleac se... »


  • Pizza de Strasbourg


    Se preincalzeste cuptorul la 200°C. La de cascaval se adauga salata sau amestec de condimente de peste. Ceapa se taie marunt iar slanina se taie cubulete mici. de cascaval se intinde pe foaia... »


  • Spaghete bologneze


    Ceapa se prajeste in ulei, cand se ingalbeneste, se rade morcovul si telina. Se continua prajirea la foc iute, se adauga carnea. Se prajeste pana se deschide la culoare toata carnea. Se stinge cu... »


  • Ravioli cu spanac


    Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina. Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spanacul, cascavalul, sunca, adaugand un ou. Se... »


  • Paste cu cascaval si verdeturi


    Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg. Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la urma, se adauga patrunjelul taiat marunt. Se... »


  • Taitei cu sunca a la Praga


    Ceapa taiata marunt se prajeste in jumatate din cantitatea de unt cu sunca taiata cubulete pana devine auriu maronie. Tăiteii se fierb in apa clocotita putin sarata, se strecoara, se clatesc cu... »


  • Spaghetti picante


    Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in ulei da masline. Dupa ce s-a prajit se adauga cele doua rosii taiate cubulete si usturoiul zdrobit. Adaugam, sare, piper proaspat rasnit si... »


    Spaghetti picante
  • Lasagna cu branza de oaie


    Foile de lasagna se pregatesc dupa instructiunile de pe ambalaj, iar branza de oaie se marunteste. Daca folosim condimente verzi, le spalam si le taiem marunt. Cascavalul mozzarella se taie in... »


  • Taitei cu cascaval


    Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, restul de cascaval, se presara deasupra si se... »


  • Pizza cu taitei


    Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si se pun intr-o tava potrivita unsa cu ulei sau... »


  • Paste cu 4 feluri de brinza


    Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smintina,... »


  • Budinca de paste cu sunca


    Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei. Peste ele adaugam pe rand: ciupercile si sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul ras,... »


    Budinca de paste cu sunca
  • Spaghete cu oua


    Slanina taiata bucati mici se frige in ulei. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca cu cascaval ras, unt topit si la urma se adauga frisca. Spaghetele fierte si scurse se... »


  • Macaroane cu sunca


    Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se unge o forma cu unt, se taie sunca felii subtiri si se amesteca cu macaroanele,... »


  • Macaroane napolitane


    Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare care clocoteste, se lasa sa fiarba o jumatate de ora, dupa care se scot, se clatesc ou apa rece si se scurg. Se pun intr-un vas adanc, se amesteca cu... »


  • Macaroane picante


    Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg. Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mic inca 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se... »


  • Spaghete cu branza


    Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg. Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura de unt, se rastoarna spaghetele amestecate cu... »


  • Taitei picanti


    Taiteii se pun sa fiarba in apa care clocoteste si se lasa o jumatate de ora la foc potrivit. Se spala cu apa rece, se scurg si se lasa deoparte. Se taie varza fideluta cu lama unui cutit ascutit,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda