Retete

  • Lasagne delicioase cu ciuperci


    Se curata telina si ciupercile(daca sunt proaspete),se taie cubulete. Se pune o cratita pe foc cu un pic de ulei,se adauga telina si un pic de sare,sa lase zeama. Se caleste un pic,eventual se... »


  • Pasta cu somon afumat si lamaie


    Punem, pastele la fiert si ne ocupam de sos: Punem smantana la foc mic sa o reducem putin. Cand se incalzeste smantana adaugam caperele si ceapa, coaja de lamaie rasa si la final sucul de... »


  • Bureti in sos de smantana cu galuste de faina


    Pentru aceasta reteta am folosit galbiori, dar puteti folosi orice fel de cipuerci. Cele de padure sunt insa mult mai aromate decat cele de cultura. Pentru inceput am tocat o ceapa mare de tot si... »


  • Ciuperci cu verdeata


    Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt Le lasam sa fiarba sub capac, o jumatate de... »


  • Tocanita de ciuperci


    Incepem cu ciupercile pe care le spalam si taiem mai mari. Le punem la fiert in apa cu sare si le dam un clocot, doua. Le scurgem si pastram zeama. Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt.... »


  • Ciuperci umplute cu usturoi


    Se amesteca 100 g unt la temperatura camerei cu 100 g parmezan ras, 20 g(o capatana mijlocie) de usturoi pisat sau ras fin, doua linguri de patrunjel tocat marunt, ¼ l.c. sare, un praf de piper.... »


  • Ciuperci la cuptor


    Alegeti ciuperci albe, tinere, carnoase si foarte proaspete, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina timp de 20 de minute. Scoateti-le cu o spumiera pe un... »


  • Ciuperci in aluat


    Alegeti ciuperci frumoase, tinere, curatati-le, spalati-le, taiati-le in felii mari sau lasati-le intregi si fierbeti-le intr-un vas cu apa putina, la foc domol, 15-20 de minute. Dupa aceea,... »


  • Parjoale de ciuperci


    Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot, impreuna cu ceapa, miezul de paine muiat in apa rece si stors foarte bine.... »


  • Crenvursti cu ciuperci


    Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat. Framantati tocatura cu doua linguri de apa rece, puneti zaharul, omogenizand-o foarte bine si lasati-o la rece,... »


  • Placintele cu ciuperci


    Cerneti faina pe planseta, faceti-i in mijloc un gol in care puneti smantana, putina sare, apoi framantati foarte bine un aluat elastic. Din acesta, intindeti doua foi, ungeti-le cu unt,... »


  • Ciuperci cu smantana


    Spalati ciupercile in apa rece, taiati-le in felii fine si puneti-le intr-un vas de teflon, impreuna cu ceapa tocata, in unt fierbinte sa se inmoaie, pe foc mic, in lichidul lasat de ele. Cand... »


  • Ciuperci cu branza dulce


    Alegeti ciuperci frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si lasati-le sa se zvante pe un servet foarte curat. Separat, tocati fin piciorusele ciupercilor si rumeniti-le potrivit intr-un vas cu... »


  • Pasteta cu ciuperci


    Caliti un minut in ulei fierbinte ceapa tocata marunt, adaugati ciupercile spalate si tocate in bucati mai mari, acoperiti vasul si lasati sa fiarba pana cand apa lasata de ciuperci scade complet.... »


  • Galuste de ciuperci cu sos


    Alegeti ciuperci tinere, carnoase si albe, taiati-le partea de cotor care a stat in pamant si spalati-le sub jet de apa rece. Fierbeti ciupercile bine si, dupa racire, treceti-le de doua ori prin... »


  • Drob de ciuperci


    Alegeti ciuperci numai foarte proaspete, mici, albe si carnoase. Spalati-le in 3-4 ape, tocati-le in cuburi mici si puneti-le intr-un castron. Separat, intr-un vas de teflon, caliti ceapa in... »


  • Drob de ciuperci


    Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine. Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc, lasati-le sa se raceasca, dupa care... »


  • Coltunasi cu ciuperci


    Intr-un castron, combinati faina cu apa, puneti oul crud, sare si framantati un aluat elastic pe care il lasati sa se odihneasca 30 de minute. Separat, spalati sub jet de apa rece ciupercile,... »


  • Galuste cu ciuperci


    Alegeti ciuperci foarte tinere, albe si nedeschise, carnoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina. Cand ciupercile sunt patrunse inchideti focul si... »


  • Budinca de ciuperci


    Tocati marunt ceapa si caliti-o doua minute in toata grasimea. Cand ceapa este putin rumenita, puneti ciupercile, spalate, taiate in felii subtiri sare si piper. Lasati vasul la foc domol pana... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda