DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Risotto cu sparanghel, menta si lamaie (Jamie Oliver)


    Am taiat ceapa si telina. Am pus la topit pe foc mai mititel jumatate de lingura de unt cu doua linguri de ulei de masline, in care am adaugat ceapa si telina si le-am lasat sa se inmoaie. am... »


  • Cocktail de creveti cu grepfruit si avocado


    Crevetii se curata, se poate lasa numai coada. Se prajesc in tigaie cu un pic de ulei de masline pina devin roz si au forma de C. Cateva minute sunt suficiente. In ultimul minut se adauga un... »


  • Calamar umplut


    Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru umplutura. Se face o compozitie din toate... »


  • Crap umplut cu nuci (la cuptor)


    Cu o seara inainte am curatat pestele l-am frecat cu sare, piper, menta si salvie l-am invelit in folie si l-am lasat peste noapte la frigider. Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri... »


  • Graten de cod


    Se fierb (separat) macaroanele conform instructiunilor de pe pachet, iar cotletele de cod, de asemeni, timp de 10' in apa usor sarata. apoi pestele se curata de pielita, se dezoseaza si se taie in... »


  • Peste cu sos de ansoa si oua fierte


    Pregatim o supa din ceapa, morcov si telina. Peste fileurile (decongelate in cazul acesta) punem zupa cu legumele si vin alb (1/1 vin-supa). Acoperim si lasam 15-20 de minute la cuptor. Intre... »


  • Peste in crusta crocanta, cu mamaliga la gratar


    Se pune apa cu un praf de sare la fiert,si se prepara o mamaliga foarte tare. O luam de pe foc si o amestecam cu cascavalul ras,apoi o intindem intr-un strat de1,5 cm pe o tava unsa cu putin... »


  • Tocana de vanat cu garnitura de fasole neagra


    Carnea de mistret foarte bine spalata se taie in fasii subtiri impreuna cu slanina afumata. Se pune in apa rece, slanina se prajeste si se scoate din tigaie. In grasimea lasata de slanina se... »


  • Cotlete de caprioara ca la Baden


    Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se condimenteaza cu sare si piper si se frige cca 45 de minute in cuptor la 180° – 200°C... »


  • Spinare de caprioara


    Prajeste spinarea de caprioara in ulei incins pe toate partile, dupa care adauga legumele, boabele de ienupar, ceapa si condimenteaz-o cu sare si piper. Prajeste-o in cuptor la 180-200 C°, in... »


  • Iepure cu castane


    Incalzim cuptorul la 220 de grade, spalam castanele, le taiem pe latime si le prajim in cuptorul incins pana se desface coaja. Apoi le invelim intr-un servetel de bucatarie, le lasam sa stea asa... »


  • Fazan umplut


    Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si morcovul tocate marunt, piper, cateva foi de dafin, un pahar de vin rosu,... »


  • Friptura de mistret


    Se inlatura pielita de pe carne, eventual se scoate osul, se desface pulpa pe latimea ei, se impaneaza cu usturoi si slanina, se sareaza si se stringe la loc. Astfel pregatita, carnea se lasa la... »


  • Ragout din carne de mistret


    Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din apa si se pune la fiert cu apa rece, o ceapa taiata in patru, doua linguri de otet,... »


  • Mancare de potarnichi cu ciuperci


    Potarnichile se curata si se spala, apoi se pun cu ulei fierbinte intr-un vas sa se rumeneasca pe foc mic. Se intorc din cand in cand si se lasa sa se rumeneasca uniform. In alt vas se pune ulei cu... »


  • Ostropel de iepure


    Se pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi. Se lasa sa stea la marinat pana a doua zi , cand se pune la rumenit in... »


  • Iepure umplut


    Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat carnea de porc, impreuna cu plamanii, inima, ficatul, felia de paine... »


  • Cotlete de mistret


    Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper. Se marineaza cotletele timp de doua zile. Apoi se scot din marinata, se... »


  • Budinca de iepure


    Ceapa tocata marunt se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga carnea de iepure si slanina tocata. Se ia de pe foc, se adauga sare, piper, putin cimbru, vin, galbenusurile si albusurile batute... »


  • Iepure cu sos


    Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt si se pun in cuptor. Separat, se caleste o ceapa, tocata marunt si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda