Retete

  • Salata de cruditati cu sosuri


    Prima data pregatim sosurila, pentru ca aromele sa se intrepatrunda pana taiem ingredientele salatei. Pentru sosul rokfort, fierbem Delikatul cu 1 dl de apa, apoi lasam sa se raceasca, intre timp... »


  • Salata verde


    Se curata 2-4 capatani de salata, se rup frunzele, se taie nervurile groase ( cui ii place salata crocanta o poate pune intr-o punga de polietilena bine inchisa la gura pentru 10 minute la... »


  • Salata de sfecla


    400 g de sfecla se spala, se taie betisoare late de 1 cm. Se poate taia cu aparatul de taiat cartofi pai. Sfecla taiata se asaza intr-un vas emailat cu atata apa cat s-o acopere, se adauga o... »


  • Salata de conopida


    Conopida se desface in cu sare. Apoi se pune la buchetele si se pune pentru fiert in apa clocotita cu cateva minute in apa rece sare. Se fierbe 20-30 min, dupa care se lasa sa se raceasca si se... »


  • Salata de sfecla rosie cu maioneza


    Se curata sfecla si se da pe razatoare. Se spala si merele ionatan, se tai in doua, se inlatura miezul si, fara a fi curatate, se dau pe razatoare. La final, sfecla si merele razalite se amesteca... »


  • Salata de oua cu maioneza


    Se fierb ouale in apa sarata, dupa care se curata si se tai in 4-8 feliute. Se amesteca cu sosul tartar pregatit cu o zi inainte si se presara frunzele de patrunjel. »


  • Salata de legume bulgara


    Rosiile se taie felii, ceapa se taie pestisori, castravetii se curata de coaja si se taie felii subtiri, ardeii grasi se taie in doua, se indeparteaza semintele si se taie apoi felii, se adauga... »


  • Salata fresh


    Salata verde se rupe in bucati (nu se taie pentru ca isi pierde din calitati) , se fierb 3-4 oua si se taie cubulete, branza telemea se taie la fel cubulete, maslinele se curata de samburi.... »


  • Salata de cartofi cu maioneza


    Fierbem cartofii si ouale. Curatam cartofii si ii taiem cubulete,taiem ceapa julie,,ouale taiate cubulete.Taiem ardeiul in fasii mai mici.Amestecam usor... »


  • Salata asortata cu avocado


     Taiem toate legumele si mezelurile,adaugam ulei si sare dupa gust.Amestecam toate ingredientele la un loc si obtinem o salata foarte gustoasa. »


  • Salata de spanac


    Se alege spanacul si se spala in mai multe ape. Se opareste cu apa clocotita sarata, se scurge si se taie nu prea marunt. Se aseaza in castron, iar deasupra se toarna un sos facut din ulei, otet,... »


  • Salata de cartofi cu ceapa


    Se fierb cartofii, se curata calzi, se taie felii si se pun intr-un castron. Se toarna deasupra otetul indoit cu apa, la care se adauga zaharul si sarea. Se taie cepele felii foarte subtiri, se... »


  • Salata orientala in cuib


    Este usor de preparat. In functie de anotimp se pot schimba unele din ingrediente. Cartofii fierti in coaja se curata de coaja si se taie felii sau cuburi. Castravetelui verde i se rade coaja in... »


  • Salata cu aspic


    Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper. Se amesteca cu aspicul, potrivind sa le cuprinda... »


  • Salata de boeuf


    Se pun intr-un castron cartofii si morcovii fierti, taiati in cuburi mici, fasolea verde si albusul de ou rascopt, taiate in bucatele si mazarea boabe. Se adauga carnea rasol sau fripta, taiata in... »


  • Salata ruseasca


    Se pun intr-un castron cartofii si morcovii fierti, taiati in cuburi mici, fasolea verde si albusul de ou rascopt, taiate in bucatele si mazarea boabe. Separat se face urmatorul sos: se trec prin... »


  • Salata de creier cu salata verde


    Se curata creierul si se fierbe in apa cu sare, adaugand o ceapa si putin otet. Se lasa sa se raceasca in apa. Se scurge, se taie felii, si se da printr-un sos de otet, ulei si mustar. Separat se... »


  • Salata de scrumbii


    Se curata scrumbia, se spala si se lasa citeva ore in apa rece, ca sa se desareze. Se taie bucati. Se pregateste o salata de cartofi, se asaza intr-o farfurie si deasupra se pun bucatile de... »


  • Salata de peste cu legume si maioneza


    Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust. Pestele fiert, sarat sau marinat se curata de oase si... »


  • Salata de oua


    Ouale le-am fiert in apa cu putina sare,le-am decojit,le-am tocat marunt,la fel si ceapa si patrunjelul si le-am amestecat.Maioneza am amestecat-o cu iaurtul si am pus peste oua,am amestecat,am... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda