Retete

  • Salata de cartofi cu sos de mustar


    Se pun la fiert cu apa rece cartofii in coaja spalati si se fierb la foc mic. Se iau de pe foc, se decojesc, se taie felii si, calzi inca, se amesteca cu ceapa taiata solzisori, maslinele, albusul... »


  • Salata de telina picanta


    Telina se spala, se curata de partile lemnoase, se taie betisoare foarte subtiri si se fierbe 5-10 minute in apa sarata care a dat in clocot. Se scoate apoi intr-o strecuratoare si se lasa sa se... »


  • Salata din scrumbie cu oua


    Se cresteaza scrumbia la abdomen, se curata, se spala si se pune in apa ca sa se desareze. Apa in care se tine scrumbia trebuie schimbata de citeva ori. Se lasa la desarat 24 de ore. La urma,... »


  • Salata de vara cu carne


    Resturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in supa, sau resturile de friptura de vaca, porc, pasare de curte sau vinat se taie marunt. Se pot folosi si mai multe feluri de carne ramase de... »


  • Salata din oua cu smintina


    Se fierb 6 oua tari, se pun in apa rece ca sa se poata coji mai usor, se curata si cind s-au racit, se taie de-a lungul in sferturi. Doua galbenusuri sarate din timp ca sa capete o culoare frumoasa... »


  • Salata cu oua, sunca si legume


    Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu coaja cu tot, in apa sarata care a dat in clocot. Cind sint gata, se curata fierbinti de coaja, se taie sub forma de cubulete si se stropesc cu ulei.... »


  • Salata de ridichi de luna cu oua si ceapa


    Ridichile de luna se curata, se spala cu apa rece si se taie felioare rotunde. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, impreuna cu cozile verzi. Mararul se spala se curata si se toaca marunt.... »


  • Salata de castraveti cu smintina


    Cu 1-2 ore inainte de pregatire, castravetii se pun in apa rece, apoi se curata, se gusta capetele sa nu fie amare, se taie in doua de-a lungul pentru a li se scobi mijlocul unde sint seminte,... »


  • Salata mexicana


    Se scurg foarte bine legumele fierte si tonul si se amesteca intr-un caston adinc. Se adauga maioneza, suc de lamiie, sare si piper dupa gust. Se acopera cu maioneza si se orneaza cu chipsuri de... »


  • Salata dobrogeana


    Se curata ceapa, se taie felii foarte subtiri si se pune intr-un castron; castravetii se curata de coaja, se taie felii si se pun peste ceapa; rosiile se spala si se taie felii potrivite, ardeii... »


  • Salata de oua cu sos picant


    Ouale se fierb tari, se pun in apa rece, sa se poata decoji mai usor, se curata, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in sferturi. Salata de laptuci se desface foaie cu foaie si se spala in cit mai... »


  • Salata de oua in sos de rosii


    Se fierb ouale mai moi, se curata de coaja si se pun intr-o cratita mica. Separat se fierb rosiile, se paseaza, se adauga sare si piper dupa gust si se fierbe pasta rezultata pina se ingroase... »


  • Salata de oua cu ridichi de luna


    Pe o salatiera se asaza frunze de salata, deasupra se pun feliile de oua, ridichile taiate rondele si ceapa taiata in bucati mari. »


  • Salata de telina si castraveti


    Telina se spala bine, se curata de partea lemnoasa si se da prin razatoarea cu gauri mari. Dintr-un galbenus fiert tare si un galbenus crud, sarat dinainte, care se freaca bine, mereu in acelasi... »


  • Avogado cu usturoi


    Se curata de coaja avogado, asa cum se curata dovleceii. Apoi fructul se taie in doua si se scoate simburele de la mijloc. Se pune fructul impreuna cu usturoiul pisat si sarea intr-un vas in care... »


  • Salata verde cu smintina si castravete


    Salata verde se spala si se scurge bine, apoi se taie si se pune intr-un castron. Se fierb ouale tari, se taie in felioare subtiri si se amesteca cu un sos preparat din smintina si otet. Inainte de... »


  • Salata de cartofi cu castraveti si maioneza


    Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cit timp fierb cartofii, se prepara maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura de mustar (ca sa nu se taie), sare. Daca la un... »


  • Salata de sparanghel cu carne de pasare


    Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile violete, se curata (de la radacina spre varf), taind apoi cam 1-2 cm din partea de jos care este fibroasa. Se spala sub un jet de... »


  • Salata de andive cu piept de pasare


    Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele, care se... »


  • Salata din carne de pasare cu coniac


    Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele taie fideluta sau se dau tot pe razatoare. 150 gr. de carne se taie cubulete. Se amesteca totul cu mustarul, maioneza... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda