DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Citronada


    Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasand cu putere ca sa se scurga doar sucul. Zeama... »


  • Cacao calda


    Se pune apa sa clocoteasca, se adauga cacaua frecata spuma cu doua linguri de apa rece si doua lingurite de zahar. Se clocoteste un minut si se trage vasul de pe foc. »


  • Suc de fragi sau de zmeura


    Se curata fructele de codite si de frunze, se spala in mai multe ape, dupa care se pun intr-un vas emailat mai mare si se zdrobesc cu mana. Se lasa sa se limpezeasca la rece, apoi se strecoara prin... »


  • Suc de caise


    Se aleg caise foarte coapte, se spala, se curata de samburi si se desfac bucati mici. Se pun intr-un vas emailat, se acopera cu apa rece si se clocotesc, zece minute. Dupa ce se racesc, fructele se... »


  • Suc de afine


    Se curata fructele de frunze si de codite, se spala in mai multe ape reci si se pun intr-un vas emailat, acoperite cu 1 l de apa, sa fiarba la foc mic pana cand fructele pleznesc usor. Se trage... »


  • Sirop de zmeura


    Se pregateste la fel ca siropul de capsuni. Pulpa fructelor se foloseste pentru pregatirea unui vin de vara. La strecuratul fructelor pline de seminte cum sunt capsunile, fragii si zmeura, tifonul... »


  • Sirop de cirese amare


    Se curata fructele de codite si se spala in mai multe ape. Se zdrobesc cu mana si se lasa 10 ore in frigider, apoi se pun intr-un tifon care se leaga cu o sfoara si se agata deasupra unei oale... »


  • Sirop de capsuni


    Se curata fructele de resturile de frunze, se spala in mai multe ape si se pun intr-un vas emailat. Se zdrobesc cu mana, se lasa vasul la rece 10 ore, dupa care se strecoara prin tifon si se lasa... »


  • Visinata


    Se curata fructele si se spala, apoi se pun intr-o damigeana de sticla, acoperita cu 1 kg de zahar. Se adauga o mana de samburi de visine sau de cirese amare peste fructe, se lasa la macerat, la... »


  • Capsunata


    Se curata 2 kg de fructe si se spala in multe ape reci, dupa care se pun intr-o damigeana de sticla si se acopera cu jumatate din cantitatea de zahar. Restul fructelor se spala si se zdrobesc, se... »


  • Caisata


    Se aleg fructe bine coapte, se curata de samburi si se zdrobesc cu o lingura de lemn. Se pun intr-o damigeana de sticla impreuna cu o mana de samburi de caise si 1 kg de zahar tos. Se lasa la cald... »


  • Ciresata


    Se curata fructele de codite si se spala cu multa apa rece, apoi se pun intr-o damigeana de sticla. Se opreste jumatate de kg de fructe, se curata de samburi si se pun curatate in vasul de sticla.... »


  • Afinata


    Se curata fructele de codite si de frunze, se spala in mai multe ape si se pun intr-o damigeana de 5 l. Se acopera fructele cu 1 kg de zahar si se lasa doua saptamani la cald, timp necesar ca... »


  • Suc de afine


    Se curata fructele de frunze si de codite, se spala in mai multe ape si se pun intr-un vas emailat, acoperite cu 1 l de apa. Se lasa cateva minute la fiert la foc mic. Se trage vasul de pe foc si... »


  • Sangria


    Capsunele se spala, se curata, una se taie in doua si se infige pe betisor de bambus sau pe un pai, restul se taie marunt si se introduce in paharul de amestecat. Portocala se spala, din coaja se... »


  • Cocteil de citrice


    Se spala mandarinele si portocalele, se curata de coaja, se desfac in doua, se curata de coaja alba interioara. Se taie de-a curmezisul in felii de cca 1 cm latime. Se scot samburii, fructele... »


  • Cafea rece vieneza


    Frisca batuta tare cu zaharul se imparte in doua. O portie se pune la racit. Se toarna peste ea cafeaua rece si punem inapoi in congelator, pana cand ingheata complet. Cand se serveste, se... »


  • Concentrat de lamai


    Se rad lamaile si peste coaja rasa se pun cateva linguri de zahar ca sa iasa uleiurile volatile. Lamaile se storc si sucul rezultat (impreuna cu pulpa si samburii ) se pune intr-un vas (eu folosesc... »


  • Sirop de cirese amare


    Curatam fructele de codite si le spalam in mai multe ape. Se zdrobesc cu mina si se lasa 10 ore in frigider, apoi se pun intr-un tifon care se leaga cu o sfoara si se agata deasupra unei oale... »


  • Egg nog - lichior de oua


    Exista doua modalitati de a prepara indragitul lichior - fie cu ouale total crude, fie ca o crema fiarta. Pentru varianta cu oua crude bateti galbenusurile cu aproape tot zaharul (retineti o... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda