DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sirop de muguri de brad


    Se spala bine mugurii si se lasa de seara pana dimineata intr-o oala cu apa Intro sita. Dimineata se ridica usor sita ca sa ramana in apa toate impuritatiile. Mugurii spalati se pun intr-o oala... »


  • Sirop din flori de soc


    Florile de soc se scutura si se trec printr-un jet rapid de apa. Se taie pe cit posibil crengutele in asa fel incit sa ramina numai florile. Lamaile la fel se taie felii. Florile si lamaile se... »


  • Olandezul zburator


    Se incalzesc 4 cani. Se bate frisca impreuna cu zaharul, se adauga cafeaua si lichiorul de oua si se imparte compozitia in cele 4 cani. »


  • Tuica


    Se lasa fructele sa fermenteze cu zaharul vreo 7 zile intr-un container de plastic. Se umple o oala de stainless steel cam pina la jumatate cu amestecul fermentat. Se pune la fiert la foc mic.... »


  • Bautura care taie pofta de mancare


    Se stoarce bine lamaia si se pune intr-un pahar. Se adauga cele doua lingurite de miere si apa minerala pana se umple paharul. »


  • Cocteil racoritor


    Se freaca ouale cu zaharul, iar apoi se bat cu telul cu esenta de ceai, vinul si zeama de la lamiie. »


  • Punch indian


    Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se... »


  • Visinata


    Visinele cele mai coapte se pun intr-o sticla si se presara zahar in proportie de 500-600 g la 1 kg visine. Se poate pune si in cantitati egale. A doua zi se adauga alcoolul, citiva simburi de... »


  • Bomba"scorpio"


    Se amesteca bauturile inpreuna cu 2 cuburi de gheata si praful de capucino intr-un mixer »


  • Capuccino cu rom


    Intr-o ceasca se amesteca ness-ul, zaharul, laptele praf si esenta de rom cu doua lingurite de apa calda, pina devin o spuma. Se toarna apa fierbinte si se agita pina se dizolva bine amestecul de... »


  • Cocteil de fructe si morcov


    Gutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele). Perele se zdrobesc (crude) in mixer sau cu furculita, iar din morcov se stoarce zeama (prin... »


  • Vin cald sicilian


    Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si scortisoara. Se pastreaza o zi, apoi se incalzeste din nou. »


  • Cosuletul brutarului


    Se amesteca drojdia uscata cu faina, apoi se adauga margarina la temperatura camerei, oul, branza si cascavalul dati pe razatoarea mica. Se amesteca bine pana aluatul se poate lucra cu usurinta, se... »


  • Tiropita


    Sunt mici placintele delicioase din aluat de patiserie, foarte usor de pregatit, putand fi consumate ca gustare sau ca o masa usoara alaturi de o salata. Se prepara sosul bechamel din unt, faina... »


  • Saratele cu mac si susan


    Branza se rade pe razatoare sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta. Se pune totul intr-un castron. Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.... »


  • Pastisio


    Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun intr-un castron. Se adauga 4 linguri cu unt topit, cascavalul ras, sare... »


  • Gogosi din cartofi


    Se fierb cartofii in coaja, se curata apoi se paseaza ca pentru piure. Se amesteca cu ouale, faina si branza. Se condimenteaza dupa gust. Se framanta pana se omogenizeaza bine compozitia. Se... »


  • Calamar pane


    Calamarul se spala si se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Cand este gata, se scoate, se raceste si se taie felii. Ouale se bat bine cu piper si sare. Fasiile de calmar se dau prin... »


  • Chec aperitiv


    Taiem sunca si castravetii cubulete. Cascavalul si branza le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-un castron punem faina si praful de copt si amestecam. Intr-un alt castron mai mare spargem... »


  • Gordon bleu


    Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper. Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda