Retete

  • Pui Kevskaia


    Pieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si carnea, se modeleaza in 4 bucati de forma cilindrica, astfel incat sa... »


  • Rulada din paine si sunca


    Paine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte, se adauga miezul de paine si se mai lasa la fiert 5 minute. Se raceste si se... »


  • Ochiuri cu cascaval la capac


    Se infiebanta uleiul si se adauga cascavalul taiat cubulete mici. Deasupra se sparg ouale, cu grija. Se introduce mancarea la cuptor si se lasa 10 minute. »


  • Rulada cu sunca si cascaval


    Se taie ardeiul in doua jumatati, se curata de samburi, se spala, se usuca, se taie fasii si se caleste putin. Se bat ouale cu laptele, se adauga faina si se condimenteaza aluatul. Sunca si... »


  • Crochete de cascaval


    Intr-un vas se pun 50 gr unt si 100 gr faina dizolvata in 50 ml lapte. Se pune vasul pe foc si se amesteca continuu. Se adauga si restul de lapte, sarea si piperul si se mai lasa la fiert 10... »


  • Parjoale moldovenesti


    Carnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt. intr-un vas se amesteca ouale, compozitia din carne tocata si verdeata si... »


  • Rosii umplute cu vinete


    Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe un platou cu partea taiata in jos pentru a se scurge. Ceapa se curata... »


  • oua ochiuri cu cascaval


    Se pune intr-o tigaie untul la incins si se adauga cascavalul taiat in cubulete. Se lasa la prajit pe o parte, iar apoi se intorc pe cealalta parte si se sparg ouale peste cubulete. Se introduce... »


  • Budinca de cascaval


    Se prepara din unt, faina si lapte un sos gros Bechamel. Se adauaga galbenusurile, dupa ce s-a racit sosul, sarea, piperul, cascavalul ras si la final albusurile batute spuma. Compozitia se toarna... »


  • Omleta cu ficatei


    Ficateii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se lasa la inabusit 5-10 minute, tigaia acoperita cu un capac. Se adauga unt, sare si piper si... »


  • Omleta cu cascaval


    Se bat ouale, cu 2 linguri de apa sau lapte si putina sare. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras si se pune intr-o tigaie la prajit. Se presara restul de cascaval peste omleta gata... »


  • Jumari cu ceapa


    Ceapa maruntita se pune la calit in ulei sau unt fierbinte. Separat, se sparg ouale intr-un alt vas, se sareaza si se pipereaza dupa care se bat putin. Se toarna peste ceapa rumenita si se amesteca... »


  • oua surpriza


    Ouale se fierb tari, se curata de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun apoi pe un platou, cu galbenusul in sus. Separat se prepara salata de icre din ulei, amestecat cu icrele si sucul... »


  • oua mimoza


    Ouale se fierb tari, apoi se curata de coaja. Se taie in jumatate, pe lungime, se curata de galbenusuri si se umplu apoi albusurile cu maioneza picanta. Se presara deasupra galbenusurile rase. »


  • oua cu rosii


    Rosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la scurs de zeama, apoi se umplu cu salata de legume. Se asaza peste fiecare... »


  • Budinca de ficat


    Ficatul se curata, se spala si se trece prin masina de tocat carne, impreunac cu cele doua felii de paine inmuiata in apa. Se adauga in compozitie ceapa tocata si calita si se amesteca bine. Se... »


  • Budinca de dovlecei cu branza de vaci


    Dovleceii se curata de coaja si se fierb apoi in apa clocotita cu putina sare. Se scurg apoi de apa si se zdrobesc bine. Se amesteca impreuna cu galbenusurile, zaharul, branza, iar la sfarsit se... »


  • Budinca de legume


    Vinetele si ardeii se curata de coaja si se rup apoi in fasii. Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, iar rosiile se curata de coaja si se taie feliute. se asaza intr-un vas de yena... »


  • Cosulete pe pat de salata verde


    Salata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de parizer se taie de jumatate de cm grosime si se pun la prajit in uleiul... »


  • Ciuperci cu zarzavat in aluat de bere


    Ciupercile se curata de codite si se stropesc cu zeama de lamaie. Separat se pun la prajit in untul topit, usturoiul si zarzavaturile. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se umplu ciupercile cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda