Retete

  • oua umplute cu pate Bucegi


    Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata.... »


  • Tarta cu cascaval si nuci


    Se incinge cuptorul. Se topeste intr-o cratita o treime din unt, se adauga ceapa, se caleste la foc mic aprox. 10 minute. Se adauga nucile si cascavalul si se tine la foc inca 5 minute, apoi se... »


  • Sandvici cu legume si carne


    Daca urmezi instructiunile mele iti va iesi un sandvici sanatos si foarte rapid. Ungem feliile cu unt si separat intr-un castron punem morcovul, dovlecelul, telemeau si maioneza intr-un castron si... »


  • Chec aperitiv


    Punem ouale intr-un castron si cu ajutorul unui tel le batem spuma. Adaugam cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana, faina. Asezonam cu sare si piper. Tapetam o forma de chec cu ulei si... »


  • Pasta de linte si naut


    Nautul si lintea erau vedete in alimentatia romanilor cu ani in urma, azi insa pare ca le-a cam apus steaua. Din fericire (si spun „din fericire” pentru ca ambele sunt bune pentru sanatatea... »


  • Canapele cu ochiuri romanesti si crema de branza


    Canapelele sunt obiecte de mobilier. Dar mai pot fi si gustari interesante, formate de obicei din felii de paine HapiHap jumatati de felii de paine, bucatele de aluat copt/fript/prajit, cu oarece... »


  • Pateu cu branza


    Din faina,drojdie,lapte,unt,1 ou,zahar,se face o coca, se pune la dospit. Se intinde cu sucitorul o foaie ,se taie in patrate de 14-15 cm. Brinza +mararul tocat+1 ou se amesteca . Se pune... »


  • Snitel pane din carne de porc Bucegi


    Asezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi in cate 4 felii, in asa fel incat sa obtineti 8... »


  • oua in cos de paine


    Se taie capacele la chifle si se scobesc de miez. In caus se pune cate o feliuta de unt. Se pun mezelicurile si branza. Se sparge cate un ou in fiecare chifla si se dau cu sare si piper. Se dau la... »


  • Snitele de caprioara


    Din pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se trec prin pesmet. Apoi se pun la prajit in ulei pe ambele parti. »


  • Toba de porc


    Carnea se pune intr-un vas cu apa , sare si piper boabe, la fiert, pe foc mic. Dupa ce au fiert, se taie bucatele carnea, ficatul, limba, urechile si se amesteca cu feliute de slanina, cu... »


  • Carne de miel pane


    Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-au prajit feliile... »


  • Limba pane


    Limba se spala, apoi se fierbe si se curata de pielita groasa. Se taie felii si se presara deasupra cu sare si piper. Se dau feliile prin faina, oul batut si pesmet, dupa care se pun la prajit pe... »


  • Parjoale din carne de vaca


    Cartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Carnea se trece si ea de doua ori prin masina si se amesteca cu... »


  • Chiftele moldovenesti cu smantana


    Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se amesteca totul cu mana si se formeaza chiftelute mici... »


  • Mititei


    Usturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva ori apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si ienibahar. Se adauga... »


  • Chiftelute de pui cu soia


    Se pune soia la fiert cu vegeta. Dupa ce a fiert se lasa la scurs si se macina. Pieptul de pui se curata de piele si se da prin masina de tocat carne. Paine fara coaja se inmoaie putin in apa si se... »


  • Chifle Umplute


    Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se condimenteaza cu amestecul de ciuperci. Se scobesc chiflele, se ung cu unt si... »


  • Chiftelute din piept de gaina


    Pieptul taiat bucatele se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Ceapa se toaca marunt si se pune la inabusit in 25 gr de unt. Se adauga apa si dupa ce a... »


  • Omleta pufoasa


    Ouale se bat bine, impreuna cu sarea, piperul si turmericul. Se adauga mezelul taiat cubulete si branza maruntita, se amesteca si se toarna compozitia intr-o tigaie incinsa in care se pune 1... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda