Retete

  • Raci umpluti cu legume


    Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine racii si se fierb in apa, care clocoteste, cu legumele indicate in retetar. Cand... »


  • Chiftelute marinate din peste oceanic


    Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in lapte si... »


  • Fileuri de cod


    Codul se feliaza si se pune pentru cateva minute in lapte. Se scot apoi fileurile, se dau prin faina, ou batut si prin cascaval ras dupa care se pun la prajit in ulei fierbinte. Atentie insa,... »


  • Crochete de peste


    Pestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta. Separat se pun cartofii la fiert, se lasa la racit, dupa care se curata si se dau... »


  • Omleta din oua de prepelita


    Se sparg ouale si se bat bine, se adauga sarea busuiocul si branza si se omogenizeaza. Se pun la foc mare in tigaia de teflon. »


  • Barcute de dovlecei la cuptor


    Taiem cateva rosii felii, le asezam in tava cu putin marar tocat si cateva cubulete de unt din loc in loc. Taiem dovleceii spalati in doua pe lung cu tot cu codita si coaja pentru ca se papa direct... »


  • Batoane cu legume si salam


    Ardeiul, ceapa si salamul se taie cubulete si se soteaza intr-o lingura de ulei. Faina se amesteca cu praf de copt.Ouale se bat cu sare si piper adauga iaurtul si 2 lingura de ulei, iar la sfarsit... »


  • Saratele cu branza de oaie


    Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, branza rasa, 1 ou, condimentele, si se tine 1 ora la frigider in folie alimentara. Se intinde o foaie potrivita din care se taie diverse forma,... »


  • Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor


    Taiati cate un capacel chiflelor, in partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le in interior cu untul inmuiat. Incingeti uleiul intr-o cratita si sotati... »


  • Bagheta umpluta


    Se taie bagheta in doua, se scobeste miezul cu o ingurita. Se maruntesc toate ingredientele impreuna cu miezul baghetei si se stoarce peste ele sucul de la lamaie. Se umple cu o ligurita bagheta cu... »


  • Omleta rustica


    Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin. Carnatul se taie bucati potrivite si se pune peste cartofi si ceapa.... »


  • Focaccia


    Se dizolva drojdia in ½ cantitate de apa calduta cu putina sare si se toarna la mijlocul fainii intr-un castron. Lasi 5 minute si apoi faci coca (cu restul de apa calduta) aducand faina dinspre... »


  • Briose aperitiv


    Alegem un castron adanc in care punem faina amestecata cu un praf de copt, ouale, sare, piper, lapte, ulei. Mixam sau amestecam cu o lingura de lemn. Dupa ce obtinem un aluat de consistenta medie,... »


  • Ciuperci pane umplute


    Se curata ciupercile si se indeparteaza coditele, dupa care le lasam sa se scurga de apa. Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele, sare si piper dupa gust.... »


  • oua umplute, fara maioneza


    Se fierb ouale (considerati si acest timp daca nu aveti deja ouale fierte) eu folosisem la aceasta reteta oua de Pasti, dar reteta poate fi facuta in orice anotimp si cu orice ingrediente... »


  • Gogosele din gris si cascaval


    Se pune laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa fiarba se toarna grisul in ploaie si se amesteca sa nu se prinda. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale si... »


  • Galuste din gris


    Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga grisul turnand in ploaie. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei mamaligute moi. Se adauga apoi galbenusurile si se amesteca energic. Se pune cu o... »


  • oua surpriza pe orez


    Caisele se taie in doua jumatati si se curata de samburi. Se scot semintele din samburi si se fierb in siropul preparat din apa cu zahar, timp de 15 minute. Se indeparteaza semintele si se pun in... »


  • Friganele cu paine


    Se taie felii de franzela, care se inmoaie in lapte. Se lasa feliile pana ce absorb tot laptele. Se sparg ouale si se bat putin, apoi se adauga si o lingurita de ulei. Se pune ulei intr-o tigaie pe... »


  • Buseuri gratinate


    Se bat ouale putin, se adauga sunca taiata bucatele, apoi se toarna, cate putin, laptele clocotit, amestecand mereu. Se pune sare si piper. Se ung cu unt forme mici, se toarna din compozitie in... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda