DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sufleu de branza


    Intr-o tigaie punem o bucata de unt cat sa cuprinda tot fundul tigaii. Cand s-a topit se toarna faina, amestecand repede cu lingura ca sa se incorporeze in unt. Se pune laptele treptat, amestecand... »


  • oua prajite


    Se infierbanta tare uleiul in tigaie, se apleaca tigaia ca sa vina uleiul intr-o parte, se sparge pe rand cate un ou si se prajeste adunand albusul langa galbenus. »


  • oua moi cu sos


    Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de paine in unt. Pe un platou se aranjeaza feliile de paine fierbinti, pe fiecare... »


  • oua fierte cu rosii


    Se aleg rosii tari, de aceeasi marime, se spala si se taie felii. Ouale se fierb patru minute, ca sa fie cleioase. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie felii. Pe un platou... »


  • oua cu cascaval la cuptor


    Se rade pe razatoarea mica cascavalul si se asterne jumatate din cantitate intr-un vas de inox bine uns cu unt. Peste cascaval se sparg ouale, cu atentie sa nu se desfaca. Printre oua se pune cu... »


  • oua in aspic


    Se fierb ouale cleioase. Se prepara aspic din maruntaie de pasare - labe, gaturi, aripi, capete - care se fierb pana ce supa devine cleioasa. Se asaza intr-un vas incasabil, patrunjel verde tocat,... »


  • Tartine oltenesti


    Se pune intr-o oala faina, pe foc, se amesteca cu doua linguri cascaval ras si cu laptele, apoi se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusurile frecate cu putina sare. Se taie franzelutele... »


  • Cascaval prajit


    Se presara boia de ardei rosu peste feliile de cascaval care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt sau ulei. »


  • Cascaval pane


    Se foloseste cascaval de calitate buna, ca cel de Dobrogea sau Olanda. Daca nu este de calitate, cascavalul se inmoaie repede la prajit si se intinde in tigaie. Se taie cascavalul in felii groase... »


  • Chiftelute gustari


    Cartofii se fierb in coaja si se curata. Ceapa se taie bucati. Se da totul prin masina de tocat, se adauga sare, piper, ouale si se amesteca totul. Se modeleaza chiftelute, care se dau prin pesmet... »


  • Cornuri calde la cuptor


    Cornurile se taie in doua pe lungime, se ung cu unt, se presara cu cascaval ras, se asaza in tava si se pun in cuptor fierbinte. »


  • Sandviciuri picante


    Ouale fierte, rascoapte, se taie marunt. Se freaca untul spuma, se toaca ceapa si gogosarul foarte marunt. Se amesteca totul cu untul si cu zeama de lamaie. »


  • Bulete de cartofi cu peste


    Se fierb cartofii in coaja, se trec prin sita si se amesteca, pe foc, cu unt. Ceapa se toaca si se inmoaie bine in unt, pe foc mic. Pestele se fierbe si se sfarama bine ca un piure. Se amesteca... »


  • oua cu ansoa - Aperitive


    Se fierb ouale tari, se cojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se zdrobesc cu lingura, impreuna cu fileurile de ansoa, apoi se amesteca cu sare, piper, cu sos Bechamel, cu... »


  • Aperitiv cu clatite speciale - Aperitive


    Se toaca sunca si se amesteca cu oul batut, faina, sarea si putina apa minerala amestecand pana se obtine un aluat ca de clatite. Se pune pe foc o tigaie de prajit clatite cu putin ulei, iar cand... »


  • oua cu ceapa, usturoi, verdeata si maioneza - Aperitive


    Se fierb 6 oua rascoapte si cand s-au racit se trec prin razatoarea mare de legume. Se toaca fin ceapa si usturoiul, mararul si patrunjelul si se amesteca totul cu ouale rase. Se prepara maioneza... »


  • Pasta de sardele in sos tomat - Aperitive


    Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se preseaza bine cu furculita, pana ce se incorporeaza carnea in sos. Se adauga un castravecior din saramura, tocat... »


  • Pasta de masline - Aperitive


    Maslinele mari, cornoase, se oparesc, se curata de samburi si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu painea stoarsa. In pasta obtinuta se adauga treptat uleiul, amestecand mereu, apoi... »


  • Sparanghel cu sos tartar - Aperitive


    Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou. Sosul se prepara astfel: se freaca galbenusurile cu uleiul si se amesteca cu... »


  • Chiftelute din carne - Aperitive


    Carnea, cartoful si painea inmuiata in apa si stoarsa, se trec prin masina de tocat de doua ori. Ceapa se toaca, se caleste in unt si se amesteca in carne, apoi se adauga 1 ou, sare, piper. Se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda