Retete

  • Felii de sunca cu sos de vin si smantana - Aperitive


    Se curata arpagicul si se caleste in 50 gr unt, apoi se pune o lingurita cu faina, se amesteca, se toarna vinul cate putin, se amesteca, se adauga sare, piper, pasta de rosii, apa si se fierbe 20... »


  • Rulouri din sunca cu creier - Aperitive


    Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf de sare timp de 10 minute. Apoi se toaca si se... »


  • Rulouri din sunca cu salata de boef - Aperitive


    Sunca se taie felii, nici prea subtiri, nici prea groase, in asa fel incat sa se poata rula fara sa se rupa. Pe aceste felii se pune cate putina salata boeuf, se ruleaza numai o data, se asaza pe o... »


  • Rosii umplute cu sufleu de cascaval - Aperitive


    Rosiile trebuie sa fie proaspete si tari. Se taie rosiilor un capacel, dar nu de tot, astfel incat sa ramana prins intr-o parte. Se scobesc rosiile, se pun cu deschizatura in jos pe un fund de lemn... »


  • Drob de ciuperci - Aperitive


    Ceapa tocata se caleste in unt impreuna cu ciupercile spalate si taiate feliute, pana ce scade apa lasata de ciuperci. Cand sunt bine scazute, se iau de pe foc, se lasa sa se raceasca si se... »


  • Rulada cu ciuperci - Aperitive


    Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana se obtine o ciulama subtire. Se bat ouale... »


  • Ciuperci cu maioneza - Aperitive


    Se face maioneza dintr-un galbenus fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamaie si sare. Ciupercile se spala, se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de... »


  • Pateu din ficat de gasca - Aperitive


    Se fierbe ficatul de gasca in apa cu vin si 50 gr unt (apa in cantitate cat sa acopere ficatul), timp de 15 minute, apoi se lasa in apa sa se raceasca. Se trece ficatul prin sita de doua ori,... »


  • Creier in aluat - Aperitive


    Se amesteca faina cu galbenusurile, untul, sarea si laptele adaugat treptat, apoi se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor. Aluatul trebuie sa fie dens ca o crema. Creierul se taie in... »


  • Creier in aspic - Aperitive


    Creierul se tine zece minute in apa rece, apoi se curata de pielite, se pune in apa clocotita si se fierbe 10 minute. Se lasa, in apa in care a fiert sa se raceasca, apoi se taie felii de 1-2 cm... »


  • Chiftele din vinete cu sos de rosii - Aperitive


    Coaceti vinetele, curatati-le si asezati-le pe un fund inclinat, sa se scurga. Tocati-le si amestecati-le cu oale, sarea, piperul si faina, astfel incat sa obtineti o compozitie potrivit de moale.... »


  • Ciuperci gratinate - Aperitive


    Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in cuburi de circa 1 cm pe latura. Tiati cubulete ardeiul gras, iar prazul in rondele. Caliti in ulei ciupercile impreuna cu... »


  • Pasta de dovlecei - Aperitive


    Intr-o tigaie incinsa puneti 2 linguri ulei si caliti usturoiul tocat marunt si ardeiul iute tocat foarte fin, timp de 1 minut. Adaugati dovleceii curatati de coaja si tocati in cuburi mici.... »


  • Sufleu cu legume - Aperitive


    Am pus hartie de copt in tava de yena, din toate cele de mai sus am facut un amestec omogen si l-am turnat in tava. Am pus tava la cuptorul preincalzit la 180 grade. L-am lasat cam 40 minute, am... »


  • Chiftelute din carne de porc cu susan - Aperitive


    Taiem marunt ceapa, o amestecam cu ouale, carnea si sarea. Facem bilute si le dam prin susan. Se prajesc in mult ulei. »


  • Clatite cu ciuperci - Aperitive


    Preparati din ingredientele pentru clatite. Trebuie sa fie o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Ungeti o tigaie cu o lingurita de ulei si tineti-i pe foc pana cand se incinge bine... »


  • Foietaj cu branza si parizer - Aperitive


    Mai intai se pregateste umplutura: Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea. Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam... »


  • Pui Sanghai - Aperitive


    Se face un aluat ca la clatite din oua, sos de soia, mustar, marar, sare, piper si faina. Se taie pieptul de pui in fasii subtiri. Se ia fiecare bucata de carne si se trece intai prin aluat si apoi... »


  • Ardei copt umplut cu branza - Aperitive


    Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi. In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval. Ouale se bat cu sare si piper. Pesmetul se... »


  • Clatite cu dovlecei - Aperitive


    Dovlecelul se curata de coaja, se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda