Retete

  • Chifle dichisite - Aperitive


    Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimbru, piper, iar cand au scazut putin, toarna... »


  • Rulouri cu peste - Aperitive


    Taie un file cubulete si trage-l in unt impreuna cu ceapa si ciupercile tocate marunt. Dupa ce a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, condimenteaza cu sare, piper si o lingurita de boia. Adauga... »


  • Tarta cu legume - Aperitive


    Framanta faina cu sarea, coaja de lamaie, galbenusurile si untul taiat cubulete. Acopera aluatul cu folie si lasa-l la frigider doua ore sau pana a doua zi. Curata morcovii si spala dovlecelul.... »


  • Pateuri cu cartofi - Aperitive


    Fierbe cartofii in coaja. Cand sunt gata, curatati-i si pasati-i impreuna cu cele trei oua, condimentele, verdeata si sarea. Intindeti aceasta pasat groasa pe fundul de lemn si taiati rondele cu un... »


  • Cosulete picante - Aperitive


    Se taie untul in cubulete mici. Faina se presara cu sare, se adauga untul rece, galbenusul intre si apa si se framanta bine. Se lasa o ora la temperatura camerei, apoi se intinde o foaie si se... »


  • Chiftelute de urzici - Aperitive


    Urzicile se spala bine si se scurg, apoi se fierb in apa cu sare pana sunt pe trei sferturi facute. Se scot din zeama si se lasa la scurs. Ceapa tocata fin se caleste in unt, intr-o tigaie cu... »


  • Urzici cu maioneza - Aperitive


    Se aleg urzicile frunza cu frunza. Se spala in 4-5 ape, apoi se scurg si se scufunda in apa gata clocotita. Se lasa la fiert pana sunt gata, apoi se scurg de apa. Hreanul se da pe cea mai mica... »


  • Carnaciori in aluat - Aperitive


    Se scoate aluatul frantuzesc de la rece si se lasa cateva minute la temperatura camerei sa se incalzeasca. separat, se pregatesc carnaciorii de bere. Se inteapa cu o scobitoare ca sa se patrunda... »


  • Rosii umplute cu porumb - Aperitive


    Se spala rosiile, se sterg de apa cu un prosop absorbant, apoi se taie capacul. Se scoate miezul din interiorul rosiilor si se lasa apoi sa se scurga cu gura in jos, intr-un bolde sticla. Separat,... »


  • Barcute cu spanac si ciuperci - Aperitive


    Se curata ciupercile, se spala in cateva jeturi de apa si se taie feliute subtiri. Ceapa se curata si se spala bine, apoi se taie marunt. Ciupercile se calesc intr-o tigaie cu ulei incins, impreuna... »


  • Rulouri japoneze de porc cu prune - Aperitive


    Spalati prunele, taiati-le in jumatate si scoateti-le samburii. Taiati jumatatile de pruna in cubulete cu latura de 1 cm. Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti timp de 1 minut stelutele de... »


  • Sandwich surpriza - Aperitive


    Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora. Ouale se bat bine cu sare, piper si 2-3 linguri faina. Se taie cascavalul in felii mai groase. Dovleceii se... »


  • Omleta cu stafide si migdale - Aperitive


    Se pun la fiert in lapte, la foc moale, smantana, scortisoara, stafidele si zaharul, amestecandu-se tot timpul, nu mai mult de 2-3 minute. Separat, se bat bine ouale si se pun la facut in tigaia cu... »


  • Rulada de carne - Aperitive


    Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se inmoaie in lapte, se storc si se adauga la carne impreuna cu ceapa si... »


  • Rulada de carne - Aperitive


    Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se inmoaie in lapte, se storc si se adauga la carne impreuna cu ceapa si... »


  • Chiftelute de porumb - Aperitive


    Chiftelele de porumb sunt o alternativa mai sanatoasa la cele traditionala. chiar daca sunt tot prajite, porumbul poate fi mult mai sanatos decat carnea de porc. Incepem prin a amesteca bine toate... »


  • Racitura de cocos - Aperitive


    Se curata pasarea, se parleste pe flacara mare, se freaca usor cu malai si se spala in mai multe ape reci. Se goleste de maruntaie si de intestine apoi se pune la fiert intr-o oala mare cu multa... »


  • Snitele de carne - Aperitive


    Se taie ugerul bucata intreaga si se spala cu apa rece, dupa care se pune sa fiarba intr-un vas descoperit, cu multa apa, la foc potrivit, cateva ore. Dupa doua ore de fierbere se adauga zarzavatul... »


  • Pateu de ficat cu unt - Aperitive


    Se fierbe ficatul in lapte dulce, dupa care se trece prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile fierte si date prin sita, putina smantana, sare si piper macinat. Se omogenizeaza... »


  • Limba cu sos alb - Aperitive


    Se face un sos alb din doua linguri de unt inmuiate pe foc mic si amestecate cu trei linguri de faina pana devin o pasta omogena. Se subtiaza cu lapte adaugat treptat, amestecand fara intrerupere... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda