DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Creier pane - Aperitive


    Creierul se tine o ora in apa rece, apoi se spala si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se scoate dupa zece minute, se raceste si se curata de pielite. Se taie felii groase care se dau... »


  • Chiftele picante din carnafi sau salam - Aperitive


    Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca tocatura cu o felie de paine inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se condimenteaza. Se pun cele doua oua peste amestec, cartoful se da pe... »


  • Crochete din cartofi cu ciuperci - Aperitive


    Cartofii fierti in coaja se paseaza si apoi se amesteca cu cascavalul ras si ouale batute. Se pune sare si piper dupa gust, se lasa aluatul sa se odihneasca si apoi se formeaza crochetele care se... »


  • Chiftele - Aperitive


    Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu doua oua si o... »


  • Sunca crocanta - Aperitive


    Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu sunca si cu galbenusurile; se condimenteaza cu sare si piper. Din pasta bine... »


  • Ghiudem - Aperitive


    Carnea se curata de oase si de grasime, se trece prin masina de tocat si se lasa intr-un vas adanc. Se amesteca cu mirodeniile macinate, se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se adauga usturoi... »


  • Snitel de vaca umplut, cu macaroane si sunca - Aperitive


    Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se lasa sa se racesca. Sunca se taie Juliene si... »


  • Frigarui cu sunca si carnati - Aperitive


    Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe se taie in doua, iar restul in sferturi. Se presar toate cu sare. Mezelurile... »


  • Omleta rapida - Aperitive


    Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera cratita in timp ce se prajesc si se lasa pana cand se... »


  • Sufleu de branza - Aperitive


    Se pune la fiert jumatate din lapte,iar cealalta jumatate se amesteca cu faina.Cand laptele fierbe se toarna compozitia cu faina in lapte si se amesteca bine pana se detaseaza de cratita.Se adauga... »


  • Sufleu de branza cu lapte - Aperitive


    Se pune untul intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit se torna faina,amestecand repede cu lingura ca sa se incorporeze untul.Se pune laptele treptat amestecand energic pana se termina,apoi se mai... »


  • Vinete cu maioneza - Aperitive


    Se curata vinetele de coaja, se taie in bucati patrate,s e pune la calit in 50 ml ulei si putina apa, cam 50 ml, se pune capacul sa se inmoaie mai mult in abur. Este gata atunci cand este moale si... »


  • oua taranesti - Culinar.ro


    Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de usturoi tocate si 100 g slanina taiata fasii subtiri. Se lasa focul mic si se acopera... »


  • Ochiuri cu ciuperci - Culinar.ro


    Prima data se pregatesc ciupercile astfel: se curata de partea care a stat in pamant, se spala in mai multe ape, se taie felii si se pun sa se caleasca cu o ceapa tocata si cu doua linguri de unt.... »


  • Ochiuri in unt - Culinar.ro


    Se pune untul in tigaie, se lasa sa se topeasca, se spala ouale cu apa calda, se sparg pe rand si se pun la distanta unul de altul in tigaia cu unt. Se presara sare pe fiecare ou, se acopera... »


  • Ochiuri in ulei - Culinar.ro


    Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se scot din ulei cand devin complet albe pe deasupra. »


  • Ochiuri romanesti - Culinar.ro


    Se pune apa sa fiarba in clocot impreuna cu sarea, apoi se sparg ouale si se pun in apa pe rand. Se adauga otetul, se face focul mic, pentru ca apa sa nu mai clocoteasca, se lasa pana cand ouale se... »


  • Omleta cu resturi de friptura - Culinar.ro


    Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verdeata tocata. Se bat ouale intregi cu o lingurita... »


  • Omleta cu smantana - Culinar.ro


    Se bat ouale bine cu o lingurita de smantana si o lingurita de faina pusa in ploaie. Cand amestecul este omogen, se pune restul de smantana, se sareaza si se pipereaza amestecul dupa gust, dupa... »


  • Omleta cu sos de ceapa - Culinar.ro


    Se toaca ceapa marunt si se pune cu jumatate din cantitatea de ulei sa se caleasca. Se picura apa din cand in cand, se lasa sa se inmoaie bine, dupa care se coloreaza cu o lingurita de bulion si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda