Retete

  • Omleta cu spanac - Culinar.ro


    Se spala spanacul frunza cu frunza, se pune sa clocoteasca in apa, cu sare, zece minute, dupa care se scoate si se scurge bine. Se toaca marunt, se pune intr-o cratita emailata, cu o lingura de... »


  • Omleta cu piept de pasare - Culinar.ro


    Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica si in acelasi timp o fac pufoasa. Omleta se... »


  • Omleta cu parizer - Culinar.ro


    Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile se string in partea din afara. Se face separat o omleta din cele doua... »


  • Omleta cu ficatei de pasare - Culinar.ro


    Ficateii se spala, se dau in clocot, se scurg si se toaca marunt, apoi se pun intr-o cratita cu o lingurita de unt, sare si piper macinat. Se lasa sa scada bine, apoi se amesteca cu verdeata... »


  • Omleta cu ciuperci - Culinar.ro


    Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape, dupa care se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita smaltuita, cu o lingura de unt si se lasa sa scada. Ciupercile se sareaza si se pipereaza... »


  • Omleta frantuzeasca - Culinar.ro


    Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu slanina taiata fasii subtiri. Se lasa sa se... »


  • Omleta elvetiana - Culinar.ro


    Se caleste ceapa in ulei impreuna cu cateva fire de usturoi tocate marunt, iar cand amestecul este bine inmuiat se adauga laptele si rosia maruntita. Din ouale batute bine, cu o lingurita de faina... »


  • Omleta cu cartofi - Culinar.ro


    Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se spala in mai multe ape, se scurg in prosop curat si se lasa deoparte. Sase oua se bat bine cu sare, piper macinat si o ceasca de apa... »


  • oua umplute cu pateu de ficat - Culinar.ro


    Se fierb ouale, se decojesc si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-o farfurie adanca, se amesteca cu pateul de ficat, cu mustarul si verdeata tocata marunt. Amestecul se... »


  • oua umplute cu maioneza - Culinar.ro


    Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua parti egale. Se scot galbenusurile, se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama cu o furculita si se amesteca cu maioneza facuta din galbenusul... »


  • oua umplute cu ficatei de pasare - Culinar.ro


    Ouale se fierb in apa cu sare, se tin cateva minute in apa rece, se scot si se curata de coaja. Se taie pe lung, in doua parti egale. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama bine,... »


  • Mici falsi - Culinar.ro


    Se toaca carnea cu un cutit ascutit, se amesteca cu ceapa tocata si frecata cu sare, cu painea faramitata si cele doua oua crude. Amestecul se omogenizeaza cu o lingura de unt, se sareaza si se... »


  • Crochete de ciuperci - Culinar.ro


    Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga... »


  • Ciuperci pane - Culinar.ro


    Se aleg ciuperci mari si sanatoase.  Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare, iar dupa aceea se... »


  • Baton cu cascaval - Culinar.ro


    Inainte scoatem cantitatea necesara de unt din frigider sa se incalzeasca, apoi razuim 100 g de cascaval parmezan. Apoi, punem deoparte aprox. 20 g de cascaval, restul il amestecam, intr-un castron... »


  • Rulada Budapesta - Culinar.ro


    Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune compozitia la copt la 180 grade, pe o hartie de... »


  • Sufleu de cartofi cu carne tocata - Culinar.ro


    Curata cartofii, taie-i rondele, spala-i si uscuca-i pe o carpa de bucatarie. Incinge putin unt si prajeste cartofii pe ambele parti. Curata ceapa si usturoiul, toaca-i marunt si caleste-i in 2... »


  • Batoane cu usturoi - Culinar.ro


    Parmezanul ras se amesteca cu untul la temperatura camerei, se adauga maioneza, usturoiul, patrunjelul tocat, oregano si sarea. Din aceasta compozitie ies cate 2-3 batoane pentru fiecare persoana,... »


  • Chiftele de pui cu ciuperci - Culinar.ro


    Tocati pieptul de pui (cu piele) si ciupercile. Se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Cu mana umeda se formeaza pogacele, se dau prin faina si se prajesc in mult ulei incins. »


  • Fondue de cascaval - Culinar.ro


    Taie coaja cascavalurilor si taie-i felii subtiri. Taie in doua catelul de usturoi si unge bine vasul cu el. Toarna vin si adauga amidon. Fierbe-l si adauga cascavalul. Amesteca bine cu o lingura... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda