DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Omleta cu castane - Culinar.ro


    Amestecam castanele cu zahar pudra si zahar vanilat, apoi cu galbenusurile de ou. Batem albusurile cu putina sare, pana obtinem o spuma tare, apoi le amesteam cu grija, cu compozitia de castane.... »


  • Pui file cu oua - Culinar.ro


    Taie cuburi pieptul de pui, da-le prin faina, ou si cascaval ras. Tapeteaza un vas jena cu fasii de slanina, in asa fel incat sa atarne o parte din ele. Presara fasiile cu cascaval ras si aseaza... »


  • Crochete de cartofi cu crenvursti - Culinar.ro


    Cartofii se spala si se fierb 30 de minute Intre timp, se scoate pielea de pe crenvursti si se taie marunt. Se spala patrunjelul verde si se toaca marunt. Uleiul se incinge in tigaie si se pun... »


  • Clatite cu tuchini - Culinar.ro


    Amestecam dovleceii razuiti cu apa, faina si oua. Apoi facem clatite din aceasta pasta. Ungem clatitele cu smantana, cascaval ras si le rulam. »


  • Carnaciori din branza - Culinar.ro


    Branza, untul, faina, ceapa, 2 oua si sarea de amesteca bine si pe un blat de lemn presarat cu faina se fac carnaciori mici din ele. Se bate un ou, carnaciorii se tavalesc in el, apoi in pesmet. Se... »


  • Vinete malteze - Culinar.ro


    Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile. Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu sare, piper. Se pune capac, se calesc incet... »


  • Galuste aurii cu piure de mere - Culinar.ro


    Pentru aluat, incalzim laptele, presaram zaharul, punem drojdia faramitata si 1 lingura de faina, apoi lasam 15-20 de minute sa se odihneasca. In acest timp isi dubleaza volumul. Intre timp, ounem... »


  • Tort de carne - Culinar.ro


    Aluatul: Amestecam faina cu margarina, dospim drojdia cu lapte indulcit si putina faina, iar galbenusurile de ou le amestecam cu sare si smantana. In faina cu margarina punem dospitura, apoi... »


  • Placinta cu varza - Culinar.ro


    Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte, punem faina intr-un vas si adaugam restul ingredientelor, framantam pana ce aluatul devine neted. Lasam 1 ora la dospit. Intre timp preparam umplutura de... »


  • Felii cu cascaval afumat - Culinar.ro


    Framantam bine ingredientele si le lasam la dospit ½ de ora. Apoi impartim aluatul in 3 parti si il framatam. Intindem o parte si o ungem cu margarina topita. Presaram 1/3 din 40 dkg de cascaval... »


  • Crochete crocante - Culinar.ro


    Carnea se taie cubulete mici, apoi se caleste in unt impreuna cu patrunjelul cateva minute. Adaugati besamelul si galbenusurile, sarea si piperul. Compozitia bine amestecata se pune la racit, apoi... »


  • Frigarui vegetariene - Culinar.ro


    Stiuletii de porumb de lapte se taie in bucati de 4 – 6 cm, castravetii in rondele groase, ardeii in cuburi, iar ceapa in doua, se indeparteaza cozile rosiilor. Se trage ciuperca pe frigaruie si... »


  • Sunca umpluta - Culinar.ro


    Sunca se fierbe pana se inmoaie iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si delicat. Umplutura asta se stropeste de mai multe... »


  • Omleta cu sunca si cascaval - Culinar.ro


    Batem ouale , taiem marunt sunca, ardeiul, ceapa rosie. Prajim in ulei ceapa, sunca, ouale, ardeiul, cascavalul ras, apoi le prajim pana puale se intaresc. »


  • Sufleu de cartofi cu cascaval si sunca - Culinar.ro


    Taiem in cubulete cartofii curatati, cascavalul si sunca. Prajim faina in unt si diluam cu lapte, apoi fierbem pana se ingroasa. Asezonam cu sare, piper, nucsoara. Dup ace s-a racit adaugam... »


  • Rulade fantezie - Culinar.ro


    Batem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele taiate marunt si ciupercile. Adaugam oul, o lingurita de mustar, o... »


  • Gulii fierte umplute cu crema de branza si busuioc - Culinar.ro


    Taiem in doua guliile si le scoatem pulpa. Taiem pulpa in bucatele mici si le punem in apa in care fierbem guliile. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o farfurie. Apoi punem crema de branza intr-un... »


  • Galuste cu ou - Culinar.ro


    Punem apa intr-o oala mai mare si o punem la fiert, adaugam sare. Preparam aluatul astfel incat sa fie gata pe cand apa fierbe. Spargem ouale, adaugam putina apa, sare si amestecam, incorporam... »


  • Pateu de ficat de pui - Culinar.ro


    Ficatul de pui se curata de membrane, se toaca de cateva ori in masina de carne, se trece prin sita sau se mixeaza. Se adauga ouale crude, piper,maghiran, condiment mixt si se amesteca bine. Tava... »


  • Rulada de carne tocata - Culinar.ro


    Se prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele, compozitia se ruleaza in folia de aluminiu. Se coace in cuptorul incalzit... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda