Retete

  • Sandvici cald cu parizer - Culinar.ro


    Cornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se amesteca cu cuburile de cascaval, mustar si smantana. Se potriveste gustul cu... »


  • Clatite cu legume in tava - Culinar.ro


    Legumele se calesc (daca nu sunt folosite ramasite de legume fierte), apoi se taie marunt. Se prepara un aluat de clatite usor sarat. Se unge cu unt un vas termo-rezistentent, se intinde un strat... »


  • Pateu imitat - Culinar.ro


    Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de ienibahar. Se amesteca totul... »


  • Maioneza de pasare cu andive - Culinar.ro


    Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime, pregatite ca salata cu otet si ulei. Se... »


  • oua in aspic - Culinar.ro


    Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine unele linga altele. Deasupra se toarna aspicul... »


  • oua rascoapte cu maioneza - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari. Cind s-au racit se curata si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza pregatita cu mustar si la care... »


  • oua rascoapte cu sos picant - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste altele. Separat se face un sos de mustar cu ou si anume: se pun intr-un castron o... »


  • oua cu gaturi de raci - Culinar.ro


    Se fierb ouale, se curata si se taie in lat. Se taie cite o bucatica din virfuri, ca sa poata sta ouale in sus, ca paharelele. Se scot galbenusurile, se dau prin sita. Din aceste galbenusuri, se... »


  • oua umplute cu ficat - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare, fiert. Se adauga unt proaspat cit o nuca, se potriveste de... »


  • oua umplute cu pasta de peste - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame. Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga:... »


  • oua umplute cu ciuperci - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua in lat, si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se scoate... »


  • oua umplute picante - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua in lat, si se taie putin si din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se scoate... »


  • Ardei umpluti cu branza de oaie - Culinar.ro


    Scoatem samburii din ardei, ii taiem in jumatati si ii scurgem. Oparim rosiile doua minute in apa sarata, le scoatem si le decojim, le scoatem samburi si le taiem cubulete. Incalzim jumatate din... »


  • Crochete cu cartofi - Culinar.ro


    Cartofii se fierb in coaja, apoi se zdrobesc. La cartofii inca calzi, se adauga 100 grame faina, un ou batut, 1 lingura patrunjel verde tocat marunt, 20 grame unt, 1 lingurita cu varf sare si se... »


  • Ochiuri cu ciuperci - Culinar.ro


    Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata. Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spalat si taiat in felii subtiri. Intr-o cratita,... »


  • Crochete cu oua - Culinar.ro


    Se fierb 4 oua tari in apa cu sare, apoi dupa ce s-au racit, se macina prin macinatorul de nuca si se pun deoparte. Apoi pregatim un sos alb (besamel), topind 40 grame unt, peste care adugam 40... »


  • Clatite cu ciuperci - Culinar.ro


    Cerneti faina intr-un castron mai mare, puneti lapte, oua, un varf de cutit cu sare si pregatiti un aluat ca pentru clatite. Faceti apoi intr-o tigaie mica de teflon, cate foi de clatite va ies,... »


  • Clatite cu ciuperci - Culinar.ro


    Pregatiti obisnuit aluatul pentru clatite, coaceti foile respective si tineti-le la cald. Separat, pregatiti umplutura: tocati ceapa marunt, caliti-o un minut in toata cantitatea de ulei, puneti... »


  • Cornuri umplute cu ciuperci - Culinar.ro


    Alegeti cornuri mici, pufoase, crescute, potrivite, astfel ca in tava de copt sa poata fi asezate cate doua randuri. Cu un cutit bine ascutit, taiati-le in doua pe lung, iar cu o lingurita... »


  • Ciuperci cu maioneza - Culinar.ro


    Dintr-un galbenus fiert si 3 crude, ulei, zeama de lamaie si putina sare, pregatiti o maioneza legata. Spalati ciupercile, taiati-le felii si fierbeti-le intr-un litru de apa in care adaugati zeama... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda