DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ciuperci cu cascaval - Culinar.ro


    Alegeti ciuperci proaspete, frumoase, tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece. Dupa aceea, puneti-le intr-un vas pe foc domol sa fiarba in apa putina. Clocotiti-le 15-20... »


  • Ciuperci pane - Culinar.ro


    Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa. Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat. Daca palariile ciupercilor au stratul carnos mai subtire,... »


  • Telina cu branza de vaci si telemea de oaie - Culinar.ro


    Telina se spala si se curata de frunze. Se amesteca bine cele doua sortimente de branza si smantana si se pune piper si sare dupa gust. Se acopera jumatate din fiecare telina cu acest amestec.... »


  • Telina umpluta - Culinar.ro


    Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de... »


  • Telina cu unt - Culinar.ro


    Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua, apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s-a evaporat, se adauga o lingura de unt... »


  • Sparanghel prajit - Culinar.ro


    Sparanghelul se curata si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se lasa sa se scurga de apa si sa se raceasca. Se ia fiecare fir in parte si se da prin faina, ou batut si pesmet. Apoi... »


  • Gustare picanta de ceapa cu ciuperci - Culinar.ro


    Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe foc, amestecand continuu. Se intind doua foi... »


  • Chifle cu ulei - Culinar.ro


    Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou de 2 ori,... »


  • Frigarui la rece - Culinar.ro


    Se invelesc painitele sau chiflele mai mari in staniol si se asaza pe farfurii mici sau pe o farfurie mai mare, in mijlocul mesei. Cind se servesc, chiflele se dezvelesc si se consuma alaturi de... »


  • Painici de cartofi cu prune cu scortisoara - Culinar.ro


    Fierbem prunele intr-un dl de apa cu mierea, scortisoara si zaharul vanilat. Batem spuma margarina, zaharul, sarea si coaja de lamaie, incorporam galbenusurile. Adaugam faina, laptele, cartofii... »


  • Crochete cu ciuperci - Culinar.ro


    Sa pregatim o portie de ciuperci prajite ca in reteta Chiftelute de soia . Impreuna cu patrunjelul adaugam putin piper macinat, o lingurita de sare si 30 g (1 lingura cu varf) de faina. Apoi batem... »


  • Boccelute cu carne - Culinar.ro


    Framantam o coaca, o intindem si decupam, cu taietorul de coltunasi, cerculete de diametru de aprox. 5 cm . In acestea punem amestecul de carne tocata cu condimente. Foaia circulara se indoaie in... »


  • Coltunasi cu sos - Culinar.ro


    Framantam o coca din faina si 1 ou, cu putina apa si putina sare. O punem deoparte sa se odihneasca. Intre timp pregatim umplutura. Tocam carnea de curcan, slanina si ceapa, adaugam condimentele,... »


  • Ciuperci umplute - Culinar.ro


    Spalam ciupercile, curatam, piciorusele taiate, ceapa verde taiata, dovlecelul cubulete, se pun in tigaia unde deja ati pus cele doua linguri de ulei de masline, caliti totu bine, dovlecelul... »


  • Papanasi prajiti cu cascaval - Culinar.ro


    Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile pana devin o spuma tare, apoi amestecam cu... »


  • oua umplute - Culinar.ro


    Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, ceapa rosie si condimentele. Se amesteca bine si... »


  • Tarte cu ciuperci - Culinar.ro


    Puneti la o parte 100 g de faina. Restul turnati-l intr-un castron si adaugati 200 g de unt, otet, sare si putina apa. Framantati un aluat cu care imbracati forme mici de tarte cu foi groase de un... »


  • Crochete cu ciuperci - Culinar.ro


    Spalati ciupercile albe si proaspete sub jet de apa rece, tocati-le si inabusiti-le in unt, lasandu-le la foc potrivit, pana cand zeama lasata de ele se evapora aproape complet. Luati apoi vasul... »


  • Rosii umplute cu oua - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie. Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine. Se adauga patrunjelul, ceapa data prin razatoare, putina... »


  • Rosii umplute cu mazare si sunca - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 minute in apa clocotita cu sare. Se adauga doua... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda