DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Rosii umplute cu maioneza - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se strecoara fasolea. Fasolea si morcovii se taie marunt. Se amesteca apoi legumele cu sardelele, taiate marunt si se adauga maioneaza. Se umplu... »


  • Rosii portugheze - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare. Se pune orezul la fiert in circa 5 pahare de apa. Apoi se strecoara si se amesteca bine cu... »


  • Rosii „acordeon" - Culinar.ro


    Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa, preparate complet. Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza. Maioneza se poate inlocui cu un sos... »


  • Pui pane (dajaj pane) - Culinar.ro


    Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri. Ceapa o dam prin razuitoarea mica ptr ca avem... »


  • Clatite cu cascaval - Culinar.ro


    Pentru sosul alb, se prajeste putin faina cu untul, se stinge cu si se amesteca continuu ( cu telul) sa nu faca cocoloase, pana se leaga. Se raceste. I Se da gust cu sare, piper, nucsoara. Se taie... »


  • Placinta cu sunca - Culinar.ro


    Faina se freaca cu margarina, se adauga doua galbenusuri, rom, sare si atata smantana cat sa se obtina un aluat elastic. Se framanta bine, se imparte in doua si se pune la rece pentru o ora. Se... »


  • Mini hamburgere - Culinar.ro


    Rosile spalate taiate rondele dar nu subtiri, intr-un bol puneti oul, 2 linguri faina, condimente, le amestecati bine, trebuie sa fie de consistentza unei smintine. Intr-o tigaie incingetzi... »


  • Apertiv cu conopida - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari. Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara. Intre timp, se curata ouale si se toaca marunt.... »


  • Omleta rulata in stil japonez - Culinar.ro


    Ompleta rulata in stil japonez contine sos soia, cascaval ras, piper si putin cimbru. Se amesteca toate ca la o omleta obisnuita. Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei, am pus un polonic din... »


  • Chiftelute de urzici - Culinar.ro


    Urzicile se spala in mai multe ape si se pun la fiert in apa clotita. Apoi se strecoara, se toaca marunt si se sareaza. Cand s-au racit, se modeleaza chiftelute, care se dau prin pesmet si ou... »


  • Aperitive pe baza de rosii - Culinar.ro


    Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul. Se taie un capacel fiecarei rosii, se scoate pulpa, iar Interiorul se presara... »


  • Rosii umplute cu ansoa - Culinar.ro


    Se inmoaie miezul de paine in lapte. Intre timp, se fierb ouale circa 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca si se decojesc. Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie rondele, usturoiul se... »


  • Ardei umpluti cu branza - Culinar.ro


    Ardeii se taie in doua, pe lungime, si se curata de seminte si cotor. Se amesteca branza cu smantana, piperul si boiaua. Se sareaza dupa gust. Se adauga ardeiul gras, copt, curatat si taiat... »


  • Vinete umplute - Culinar.ro


    Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se taie in doua, pe lungime. Se presara in interior cu putina sare si se lasa o jumatate de ora pe hartie pergament, pentru a se scurge. Se spala... »


  • Chec cu ceapa verde si cascaval - Culinar.ro


    Am frecat cu mixerul intr-un castron ouale intregi si untul cateva minute. Apoi am adaugat cascavalul,am amestecat din nou. Am turnat faina+praful de copt si alternativ laptele(nu am putut face... »


  • Tort de clatite cu spanac - Culinar.ro


    Mi-au iesit 6 clatite. Am tocat rosiile, verdeata si ceapa Am pus la calit in ceaunul de la bunica ceapa in uleiul de masline si apoi am adaugat spanacul, supa de legume, rosiile si un praf sare si... »


  • Gustare de ardei - Culinar.ro


    Ardeii se curata de cotor si seminte, dupa care se taie felii subtiri. Apoi, impreuna cu ceapa tocata marunt, se inabusa in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile si patrunjelul. Se... »


  • Cosulete din ardei - Culinar.ro


    Se curata ardeii de cotor si seminte, dupa care se umplu cu o pasta obtinuta din amestecul celorlalte ingrediente indicate. Se acopera cu patrunjelul verde, tocat marunt. Din cate o feliuta... »


  • Chiftelute de fasole - Culinar.ro


    Se fierbe fasolea si se pasireaza. Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, tocat, de asemenea marunt, sare si piper dupa gust.... »


  • Castraveti umpluti cu ficatei - Culinar.ro


    Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile. Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si pateul de ficat. Se adaugi patrunjel verde,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda