Retete

  • Castraveti umpluti cu ansoa - Culinar.ro


    Se spala castravetele, se indeparteaza capetele cu un cutit, dupa care se taie in 4 bucati, fara a se curata de coaja, si se scobesc. Fileurile de ansoa se scurg bine. Se scot samburii maslinelor,... »


  • Clatitele cu carne ca in Hortobagyi - Culinar.ro


    Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din tocanita, pentru a avea o consistenta cremoasa. Cu aceasta crema ungem clatitele,... »


  • Vinete cu maioneza - Culinar.ro


    Vinetele se coc, se decojesc si se toaca cu un tocator de lemn. Facem o maioneza din cele doua oua si ulei si o amestecam cu vinetele tocate. Adaugam ceapa taiata marunt, punem sare si otet sau... »


  • Budinca cu cascaval - Culinar.ro


    Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenusuri cu unt, apoi miezul chiflelor inmuiate in... »


  • Tarta cu praz - Culinar.ro


    Toate ingredientele pentru aluat se pun in robot si se framinta pina obtineti o coca elastica. Costita se prajeste putin impreuna cu prazul, taiat rondele. Se lasa sa se raceasca si li se adauga... »


  • Toast cu oua si jambon - Culinar.ro


    Se taiae coaja feliei de paine si se intinde cu sucitorul. Se aseaza in forma de briosa ( eu am folosit forme mici de tarta). Felia trebuia unsa pe partea care se pune in forma cu unt dar eu am uns... »


  • Aperitiv cu oua - Culinar.ro


    Incingem uleiul intr-o tigaie si preparam ouale ochiuri. Incalzim si chiflele in sandwich maker. Pe fiecare chifla asezam 2 felii de prosciutto, frunze de salata, deasupra punem un ou. La final... »


  • Aperitiv cu spanac si rosii - Culinar.ro


    Se incinge cuptorul la 180 °C. Se curata si se opareste spanacul; se trece printr-un jet de apa rece, se stoarce si se toaca. Se curata rosiile de cotoare si i se taie pulpa cuburi. Se toaca... »


  • Rulade de omleta cu crema de orez - Culinar.ro


    Fierbem orezul spalat. Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei si se amesteca impreuna cu... »


  • oua ochiuri pe pat de legume - Culinar.ro


    Se fac in cuptor Se curata morcovii si se taie felii. Se curata ceapa verde si se taie bucati. Ambele se calesc in unt incins 2-5 min. Se sareaza si se pipereaza. Se incinge cuptorul la 220 °C.... »


  • Placinta cu spanac si ou - Culinar.ro


    Se lasa sa se decongeleze spanacul. Se framanta rapid un aluat din faina, unt, 2 lingurite sare si putina apa. Se infasoara in folie si se da la frigider 30 min. Se stoarce si se toaca spanacul. Se... »


  • oua picante la borcan - Culinar.ro


    Se da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare. Lasam sa fiarba la foc moale 10 min. Se ciocnesc 8 oua fierte tari. Se asaza... »


  • Ton cu ou in foi de placinta - Culinar.ro


    Preincalziti cuptorul la 195 C. Desfacem conserva de ton, o scurgem de apa/ulei, puneti tonul intr-un bol acolo desfaceti carnita cu o fruculita, peste puneti brinza ( nu am pus), sarea, piperul,... »


  • Bricks - Culinar.ro


    Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc. Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (carnea e cruda) si o bucata de branza topita.... »


  • Rosii umplute cu oua - Culinar.ro


    Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. - Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie adinca cu miezul de piine inmuiat in lapte... »


  • Tartine cu carne tocata - Culinar.ro


    Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei. Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura, de bulion, un ou crud, putin miez de piine... »


  • Tartine cu cascaval sau cu svaiter - Culinar.ro


    In prima faza taiem franzela felii potrivit de groase, care se ung cu unt si se acopera cu Jelii de cascaval sau svaiter. Se sareaza si se pipereaza usor, apoi se asaza feliile astfel pregatite... »


  • Soufle de branza - Culinar.ro


    Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine. Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de mai sus. Se pune compozitia in forma si se baga... »


  • Spanac la cuptor - Culinar.ro


    Se pune la fiert uleiul, laptele si putina sare pana ce compozitia da in clocot, dupa care se adauga faina. Se ia vasul de pe foc si se adauga ouale pe rand, amestecand bine pana se omogenizeaza.... »


  • Budinca de spanac cu carne si parmezan - Culinar.ro


    Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb facut din faina si lapte. Amestecam apoi cu 1... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda