Retete

  • Aperitiv cu ridichi - Culinar.ro


    Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul fiert tare si se paseaza. Cascavalul se trece... »


  • Chiftele cu spanac si cartofi - Culinar.ro


    Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul. Spanacul se pune crud si tocat marunt. Daca folositi spanac congelat, fiti... »


  • Rosii umplute cu cruditati - Culinar.ro


    Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga. Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate felii, cu salata verde tocata marunt si miezul de... »


  • Chiftele din ciuperci - Culinar.ro


    Se curata si se spala cartofii, dupa care se trec prin razatoare cu ochi mari. Se adauga faian, si ouala batute si se potriveste cu sare. Se incinge uleiul in tigaie si cu o lingura se ia din... »


  • Ciuperci cu felii de oua - Culinar.ro


    Curatam ciupercile, se spala in mai multe ape reci si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si un praf de sare. Se acopera cratita si se lasa focul mic un sfert de ora,... »


  • Rosii umplute cu oua fierte tari - Culinar.ro


    Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie adinca cu miezul de piine inmuiat in lapte... »


  • Budinca cu macris si castraveti - Culinar.ro


    Se curata castravetii si ceapa si se taie foarte fin. Se caleste la foc mic, amestecand din cand in cand si la final, mareste focul ca sa se evapore apa. Dupa ce s-a fiert se striveste cu... »


  • Drob de verdeturi - Culinar.ro


    Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile... »


  • Tartine cu carne tocata - Culinar.ro


    Se taie piinisoarele in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei. Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura de bulion, un ou crud, putin miez de... »


  • Tartine cu cascaval sau cu svaiter - Culinar.ro


    Taiem franzela felii potrivit de groase, care se ung' cu unt si se acopera cu felii de cascaval sau svaiter. Se sareaza si se pipereaza usor, apoi se asaza feliile astfel pregatite intr-o tava... »


  • Omleta cu ciuperci - Culinar.ro


    Luam ciupercilesi le taiem felii. Topim untintr-o craticioara si prajim ciupercile. La final punem sare si patrunjel tocat. Batem ouale cu sare. Prajim omleta in unt, pe ambele parti, punem... »


  • Rulada festiva - Culinar.ro


    Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in frigider doua ore. Carnea se taie (ca o carte... »


  • Drob de pui - Culinar.ro


    Am pus ficatul sa fiarba inabusit in 2 linguri de ulei. Am pus si pipotele si inimile, pieptul, morcovul, pastarnacul la fiert. Am pus si orezul la fiert (dar nu l-am mai tras in poza). Am spalat... »


  • Budinca de creier - Culinar.ro


    Pregatesti asa: Se pune in apa rece creierul de porc sau de vita, il cureti bine de sange, apoi il oparesti in apa clocotita. Cureti pielita si creierul si le dai prin sita. Freci intr-un bol... »


  • Placinta aperitiv cu branza - Culinar.ro


    Preincalzim cuptorul. Intr-un bol se amesteca cedarul cu smantana , apoi se lasa deoparte. Ungem cu ulei si tapetam cu faina o forma de placinta . Se intind doua treimi din aluat pe o suprafata... »


  • Nuci coapte in aluat condimentat - Culinar.ro


    Faina si amidonul se amesteca bine cu condimentele apoi se face un amestec lipicios turnand progresiv berea putin cate putin, pana cand ajunge la o consistenta semi-fluida si lipicioasa in care... »


  • Placinta cu legume si pui - Culinar.ro


    Se incalzeste laptele, se dizolva drojdia, se pun toate ingredientele in mijlocul fainii si se framanta un aluat nu foarte tare. Se lasa la dospit cam o ora. Din aceste cantitati iese aluat... »


  • Chiftelute cu carne, soia si legume - Culinar.ro


    Carnea tocata si cartofii, usturoiul, morcovii si verdeata tocate cu robotul Soia am fiert-o 10 min in apa cu vegeta de casa si apoi am pus-o la scurs. Am amestecat cele de mai sus cu 4 oua, o... »


  • Rulada din piept de pui si cascaval - Culinar.ro


    Se spala bine pieptii ,se impart fiecare in doua si se bat ca la snitele. Ardeii se taie in fasii, cascavalul in felii. Se umple puiul in urmatoare ordine : doua felii de cascaval, cateva fasii de... »


  • Quiche cu ton si branza - Culinar.ro


    Quiche cu ton si branza este o reteta traditional frantuzeasca, insa poate suferi multiple modificari de la o zona la alta. Pentru inceput am pregatit o tava cu niste hartie de copt. Apoi am pus un... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda