Retete

  • Tarta cu salam uscat, praz si masline - Culinar.ro


    Se amesteca faina cu praful de copt. Din lapte, oua, sare si piper se face un amestec omogen in care se adauga, treptat, faina, amestecandu-se incontinuu cu telul. Se adauga branza si parmezanul,... »


  • Quiche cu ciuperci, pui si ceapa - Culinar.ro


    Aluat Se poate folosi si aluat din comert (foietaj). Se amesteca bine toate ingredientele pana la formarea unui aluat legat. Amestecul obtinut se da la frigider o ora. Carnea de pui se pune in... »


  • Tarta de post cu ciuperci - Culinar.ro


    Aluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de usturoi, un pachet de praf de copt, faina integrala cat incape pentru a se... »


  • Drob de post - Culinar.ro


    O cana de orez se fierbe in apa cu putina sare, se da apoi prin masina de tocat carne impreuna cu 2-3 legaturi de ceapa verde curatate si spalate, 2 legaturi de marar si una de patrunjel. Eu mai... »


  • Tarta cu legume - Culinar.ro


    Intr-o tava se pune aluat franzuzesc, pe acesta ( intepat cu furculita) se aseaza fasii de ardei gras, dovlecei,vinete ciar si rosii ( prajite usor in tigaie cu putin ulei si usturoi ). Alaturat... »


  • Toast alb cu sunca si bacon - Culinar.ro


    Am intins feliile de toast cu sucitorul. Am facut si cu coaja si fara,sa vad diferenta. Data viitoare n-o mai tai. Am pus sunculita. Ouale, le-am batut putin impreuna cu ceva granulat de... »


  • Chiftelute combinate de soia - Culinar.ro


    Ieri am fiert boabe de soia, la care am adaugat cateva boabe de fasole uscata rosie, putin curry si cateva fire de rozmarin. Cand au fost gata, le-am dat in cap cu o ceapa cruda si 5-6 catei de... »


  • Chicken flautas, Fluiere cu pui - Culinar.ro


    Asadar puiul se fierbe; eu am adaugat putin delikat la fiert. Am taiat bucatile de pui marunt, am calit ceapa, am faramitzat branza cu furculitza si am pregatit tortillas. Le-am pus pe rand, cate... »


  • Muffins cu pesto - Culinar.ro


    Intr-un castron se amesteca faina cernuta cu praful de copt, sarea si parmezanul ras. Intr-un alt vas se bat ouale, apoi se adauga iaurtul si parmezanul, omogenizand bine. Se combina cele doua... »


  • Clatite cu carne - Culinar.ro


    Ne apucam de clatite si in paralel macinam carnea si ceapa cat de marunt putem dupa care le punem impreuna (nu calim ceapa separat !!!) in tigaie la calit cu ulei cat sa acopere fundul tigaii... »


  • Chec cu ciuperci - Culinar.ro


    Se calesc in ulei ceapa si ciupercile. Se pun condimentele, verdeata. Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza galbenusurile, faina si albusurile batute spuma. Se coace in tavi de cozonac... »


  • Chiftele de pui cu fulgi de porumb - Culinar.ro


    Mozzarela ras se amesteca cu ouale, adaugati cuburile de pui si amestecati putin, atat cat sa se "imprieteneasca" puiul cu cascavalul. Se ia cate o bucata de pui cu mozzarela si se tavaleste prin... »


  • Obatzda-aperitiv - Culinar.ro


    Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul. Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin. Peste pasta de branza se pune ceapa tocata si se... »


  • Tarta cu carne, branza si cartofi - Culinar.ro


    Aluatul l-am facut ca de obicei la masina de paine. Am zdrobit cartoful rece,am adaugat laptele la temperatura camerei, oul, uleiul si la urma faina si drojdia. Sarea o adaug intotdeauna cand piuie... »


  • Pernute de cartofi - Culinar.ro


    Dam cartofii pe razatoare. Adaugam ouale, apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam. Adaugam faina, amestecam pana nu se mai leaga... »


  • Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata - Culinar.ro


    Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e ca iese mai gustos cu mai multa branza. Se... »


  • Sandvich cu mozzarella - Culinar.ro


    Rosiile se spala, se ecurata de coaja si seminte si se toaca marunt(cubulete). Se pipareaza si sareaza dupa gust Pe o felie de toast se pune o felie de mozzarella,peste ea se pune o lingura de... »


  • Snitel umplut (reteta sarbeasca) - Culinar.ro


    Pentru inceput, ardeii copti se curata de pielita si de casuta semintelor. Se prepara vinegreta din usturoiul zdrobit, amestecat cu sarea, mierea si otetul. Se adauga uleiul si se toarna deasupra... »


  • Pate de creveti - Culinar.ro


    Se da totul prin mixer si pune in forma de chec sau rotunda dupa gust si imaginatie. Se da la frigider. Se orneaza tot dupa inspiratie si serveste cu crackers. »


  • Chifle umplute - Culinar.ro


    Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata. Se adauga oul si celelalte ingrediente si se amesteca bine toata... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda