DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tarta cu dovlecel si telemea - Culinar.ro


    Se framanta ingredientele pentru aluat, se formeaza o bila si se baga pentru 30 min la frigider. Dovlecelul se curata si se taie bastonase, o ceapa mai mare se caleste in putin ulei de masline, se... »


  • Aperitiv cu pui, delicios si usor de facut - Culinar.ro


    Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie... »


  • Polpettone, doar o rulada de carne - Culinar.ro


    Cartofii se fierb in coaja. Carnea se amesteca cu cartofii dati prin presa (sau pe razatoare, sau pur si simplu zdrobiti cu furculita), se adauga ouale, usturoiul pisat, sarea si piperul. Se... »


  • Rulada pui intreg - Culinar.ro


    Am dezosat cam asa: - am intors puiul pe spate si am inceput de la piept, apoi am continuat taind pe linga os, - m-am dus si pe o parte si pe cealalta la fel apoi am scos scheletul, - am trecut la... »


  • Chec (cake) cu masline - Culinar.ro


    Se toaca kaizerul,maslinele si se rade mozzarella. Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt. Se mixeaza ouale, se adauga faina si se mixeaza in continuare vreo 6 min. Se adauga maslinele,... »


  • Muschiulet cu fructe - Culinar.ro


    Cu cateva ore inainte de preparare, se unge muschiuletul cu putin ulei de masline, se sareaza si condimenteaza si se da la frigider(ideal ar fi de seara pana a doua zi). Muschiuletul condimentat se... »


  • oua de prepelita pe pat de paine - Culinar.ro


    Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare. Ungeti feliile de paine cu unt, bine de tot, puneti cascavalul... »


  • Ardei copti umpluti cu cascaval - Culinar.ro


    Lasam sa se scurga ardeii intr-o strecuratoare apoi pe un servetel de hartie. Am inceput sa umplu ardeii cu cascaval. Ardeii umpluti cu cascaval se trec prin pesmet si ou batut cu sare si piper. Se... »


  • Rulada aperitiv Aurica - Culinar.ro


    Laptele si fainase se fierb pina se ingroase. Dupa racire se amesteca cu 5 galbenuse si albusele batute spuma. Se pune intr-o tava si se coace la foc potrivit. Se scoate si se pune pe un servetel... »


  • Saculeti din carne cu ciuperci - Culinar.ro


    Se bat bine bine feliile de cotlet, mai subtiri ca pentru snitel, se condimenteaza. Ciupercile se taie feliute si se inabusa in 1 lingura ulei sau unt. Pe o felie de cotlet se pune o lingurita de... »


  • Bruschetta cu Lardo (slaninuta afumata) si usturoi - Culinar.ro


    Tai painea felii, la fel si slaninuta. Dintr-o lingura doua de ulei de masline, 2 catei de usturoi pisati si niste ardei iuti maruntiti pregatesti un sos picant. Ceilalti 2 catei ii tai in... »


  • Toba (moatza) - Culinar.ro


    1. Am avut doua stomace de porc si un mat de porc. Am fiert (la kukta) carne de pe capul porcului, gusa, jumatate de ficat, 4 rinichi, 2 inimi, 1 limba de porc si 1 limba de vitel cu sare, piper... »


  • Piept de pui umplut a la Droopina - Culinar.ro


    Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si... »


  • Crochete cu pui si porumb - Culinar.ro


    Punem la fiert cartofii in apa cu sare Dupa ce au fiert, ii strecuram si facem piure, punem galbenusurile, pieptul de pui, porumbul, smantana, patrunjel, cubul de supa, sare, piper. Amestecam... »


  • Inca un fel de hamburger - Culinar.ro


    Ingredientele se amesreca bine,se pune 1/2 de ora in frigider apoi se impart in 4 mingi. Se ia cate o minge, se pune intre doua foi de hartie de copt si se intinde cu sucitorul. Se prajesc in... »


  • Cupe de paine - Culinar.ro


    Feliile de paine se ung cu unt topit pe ambele fete pana cand se inmoaie. Fiecare felie se pune intr-o cana sau intr-un castron termorezistent pentru a-si pastra aceasta forma la copt. Se coc in... »


  • Chiftele din conopida - Culinar.ro


    Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza chiftele mari,se dau prin pesmet. Se prajesc in ulei... »


  • Tarta cu cascaval si conopida - Culinar.ro


    Dai cartofii pe razatoarea cu gauri mari, ii amesteci cu sare, ii pui la scurs 10-15 min. Dai ceapa pe razatoarea mica. Ungi o tava (13X9 am folosit eu) cu margarina si amesteci ceapa cu oul batut.... »


  • Muffins picante - Culinar.ro


    Se taie 200 g. de sunca presata in cubulete foarte fine. Se taie marunt o legatura de ceapa verde. Se amesteca 300 g. faina cu sare si cu 4 lingurite praf de copt intr-un castron. Se topesc 80 g.... »


  • Poienita cu ciuperci - Culinar.ro


    Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari, in vase separate. Se rade si cascavalul separat. Pieptul de pui se taie bucatele mici. Verdeata si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda