Retete

  • Tarta cu carne tocata si ciuperci - Culinar.ro


    Pentru aluat se amesteca toate ingredientele apoi se da coca la rece pentru 30 min. Pentru umplutura: se pune la calit intr-o cratita antiaderenta sunculita taiata fin. Peste punem carnea tocata... »


  • Corabioare de ardei gras cu branza - Culinar.ro


    Se taie 5-6 ardei in jumatate, pe lungime. Se indeparteaza semintele si se umplu cu crema de branza( eu am folosit o parte sarata si o parte telemea). Intr-o farfurie se bat 3-4 oua. In alta punem... »


  • Mini quiche - Culinar.ro


    Am taiat cosuletele din aluat frantuzesc si le-am asezat in tava. Le-am umplut cu costita taiata bucatele si prajita in suc propriu intr-o tigaie antiaderenta, am scurs grasimea si am adaugat oua... »


  • Tarte cu rosii si mozzarella - Culinar.ro


    Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se amesteca cu branza de vaci, ulei si lapte. Se condimenteaza cu sare, piper si praf de condimente. Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga... »


  • Tartine cu crema de somon fumé - Culinar.ro


    Amestecam bine bine somonul, ceapa si patrunjelul maruntite cu mascarpone si zeama de lamaie, potrivim de sare si piper si servim pe tartine de pesmet ornate dupa imaginatie bucatarului. Eu am... »


  • Aperitiv casuta - Culinar.ro


    Galbenusurile se amesteca cu uleiul ,se pune iaurtul si se amesteca bine ..se pune faina ,bicarbonatul si putina sare, la sfarsit se pun albusurile batute spuma ,se amesteca totul bine bine, eu am... »


  • Mic dejun rapid - Culinar.ro


    Taiem painea felii si indepartam marginile mai tari. Ungem un vas cu unt, asezam feliile de paine uniform sa acoperim fundul vasului, ungem din nou si painea. Asezam felii de cascaval si sunca,... »


  • Samoosa, aperitiv indian - Culinar.ro


    Se pune faina intr-un vas, apoi punem sarea si uleiul Adaugam apa si framantam un pic aluatul. Formam o bila si il lasam sa se odihneasca pana facem compozitia. Se taie cartofii cubulete. Se... »


  • Croque monsieur - Culinar.ro


    Am pregatit intai bechamelul. Am topit untul, am adaugat faina si am omogenizat, apoi am adaugat treptat laptele, amestecand bine pana s-a ingrosat. L-am luat de pe foc si l-am lasat deoparte. Am... »


  • Cascaval pane in fulgi de porumb - Culinar.ro


    Taiati cascavalul feliinu foarte groase dar nici foarte subtiri, sub un cm sa fie, vreo 8 mm. Le dati sub un jet de apa rece, prin faina, apoi prin oul batut (in care se pun 2-3 linguri cu faina)... »


  • Knedly(galuste) cu branza dulce si carne - Culinar.ro


    Branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa. Se aduga untul si galbenusurile si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma tare, pana face tepi si se adauga peste amestecul... »


  • Bruschette cu crema de oua si branza - Culinar.ro


    Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase. Adaugam ricotta (cremoasa) si mai lasam cateva secunde. Luam de pe foc si adaugam... »


  • Medalion de vinete - Culinar.ro


    Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane Am imbracat vinetele in rochite si le-am... »


  • Muffins (briose) cu branza si cascaval - Culinar.ro


    Se pun intr-un bol si se mixeaza toate ingredientele lichide - ouale, uleiul, laptele - si branza cu cascavalul. Apoi lasam mixerul deoparte si punem in functiune lingura de lemn. Presuram faina... »


  • Tarta cu praz, branzeturi si sunculita - Culinar.ro


    Am luat aluatul de foietaj din comert, prazul putin tras in tigaie cu ulei de masline, sa aiba acel gust de ceapa putin prajita . Batusem 2 oua, 100 ml smantana, sare , piper apoi prazul calit .... »


  • Chiftele de ciuperci - Culinar.ro


    Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, piper dupa gust si putina boia pentru... »


  • Budinca de clatite cu legume - Culinar.ro


    1. Am facut 14 clatite. Dinainte am pregatit legumele, in sensul ca le-am fiert si le-am taiat bucatele potrivite. 2. Sosul : se prajeste 1 lingura de faina cu o lingura de unt si inainte de a se... »


  • oua umplute cu ciuperci - Culinar.ro


    Se toca ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile.Spre sfarsit se adauga si... »


  • Bulete de branza - Culinar.ro


    Se amesteca ingrendientele bine, se formeaza bile de marimea unei cirese mai mari (se umfla mult in timpul prajitului ). Se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc putin. Se scot pe hartie... »


  • Cheeseburger Pie ( Chec cu carne tocata) - Culinar.ro


    Se pune o ceapa la prajit Cind e aurie se pune 1/2 kil de carne tocata (eu folosesc curcan sau pui, dar se poate face si cu vita sau porc) si se lasa pina e carnea facuta. Intre timp se unge un vas... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda