DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Quiche cu vinete - Culinar.ro


    Am curatat vinetele de coaja, le-am taiat cubulete si le-am pus la prajit in ulei de masline. Cand au fost gata le-am scos pe hartie de bucatarie si le-am lasat acolo sa se scurga uleiul. Intre... »


  • Bruschette cu dovlecei - Culinar.ro


    Amestecam ouale cu lapte, sare, piper si verdeturile uscate. Dam jumatatile de chifle prin oul batut. Le aranjam intr-o forma termorezistenta (am renuntat la untul pentru uns). Asezam feliile... »


  • Pateu de ficat Gabriella - Culinar.ro


    Topim untul si adaugam faina, lasam putin, fara sa se arda apoi luam de pe foc si adaugam supa fierbinte, toata deodata. Amestecam bine si punem din nou pe foc, amestecand sa nu se prinda. Lasam... »


  • Chec de carne - Culinar.ro


    Taiem morcovii si ceapa marunt si ii punem la calit cu ulei (puteti adauga si dovlecei, ceapa verde sau ciuperci). Apoi adaugam usturoiul taiat marunt si cimbru. Carnea se amesteca cu ketchup, oua... »


  • Chiftelute de pui cu legume si susan - Culinar.ro


    Tocam legumele sau le bagam la robotel (eu am vrut aspect marmorat). Amestecam impreuna cu carnea, usturoiul, condimente, putina verdeata daca vrem (am pus putin marar), sare si piper. Plus ouale.... »


  • Quiche Lorraine - Culinar.ro


    Se amesteca faina cu putina sare si se framanta repede un aluat din faina, bucatele de unt rece, ou si lapte. Se face o bila care se infasoara in folie si se lasa la rece 30 minute. In timpul asta... »


  • Cosulete cu salata de vinete - Culinar.ro


    Am taiat foaia de aluat in patrate de 8 cm. Apoi am taiat o margine de 1,5 cm, lasand 1,5 cm netaiat in doua dintre colturi (opuse). Am luat fiecare fasie, in parte si am suprapus-o peste coltul... »


  • Camembert prajit cu dulceata de afine - Culinar.ro


    Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte. Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "pane-ul" si apoi se scoate pe hartie de... »


  • Quiche cu ceapa si sunca - Culinar.ro


    Am facut aluatul. Am topit putin margarina, am pus faina, sare (dupa gust), am framantat in timp ce am adaugat si cele 4 linguri de apa. Rezulta un aluat sfaramicios. Am uns apoi o tava cu... »


  • Rulada cu diverse umpluturi - Culinar.ro


    Se pun cca 160 gr unt sarat la topit. Se adauga faina cca 140 gr (depinde de faina). Se amesteca totul bine. Se adauga laptele rece cca 300 ml se omogenizeaza. Se ia deoparte cratita, se adauga 4... »


  • Rulada cu unt si cascaval - Culinar.ro


    Intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si sarea. Le mixati cu mixerul apoi puneti peste compozitia obtinuta si cele 3 albusuri batute spuma (va reamintesc ca... »


  • Mozzarella impachetata - Culinar.ro


    Indepartam coaja painii (eu am facut din 6 felii de paine proaspat facuta (a mers oarecum mai greu). Cu o lingurita curatam rosiile de seminte si sucul/lichid in care stau semintele, si le taiem... »


  • Tort sandwich - Culinar.ro


    Acest tort sandvici este ideal la petreceri sau receptii, indiferent ca aveti invitati copii sau adulti. Pe acelasi principiu de ansamblare va puteti folosi imaginatia si incercati sa faceti tort... »


  • Placinta cu spanac - Culinar.ro


    Pas 1. Se framanta coca pentru placinta din : pachetul de branza, pachetul de margarina, faina, si putina sare. Se tine coca la frigider intr-un plastic. De preferinta se framanta coca cu o zi... »


  • Sufleul de salau - Culinar.ro


    Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i lapte sau zeama in care a fiertpestele.Se amesteca pe foc pana se ingroasa.Se lasa sa se... »


  • Sufleu de peste - Culinar.ro


    Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana devine o pasta.Se face un sos alb din doua... »


  • SUFLEU DE SUNCA - Culinar.ro


    Se pune untul in tigaie pe foc si cand s-a incalzit se adauga faina,se amesteca faina in unt pana se incorporeaza bine,apoi se toarna treptat laptele,pana se obtine o ciulama buna,amestecand... »


  • Sufleu de conopida - Culinar.ro


    Se fierbe conopida intreaga.Untul se pune intr-o tigaie si se lasa pe foc pana se topeste.Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt,apoi se toarna treptat... »


  • Sufleu de cartofi cu branza - Culinar.ro


    Se fierb cartofii in coaja si se fac pireu,prin presare sau se dau prin sita.Cand s-au racit se amesteca cu sare,cascavalul ras,galbenusurile si untul.Se bat albusurile spuma tate si se amesteca in... »


  • Sufleu de dovlecei cu branza de vaci - Culinar.ro


    Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc mic.Cand sunt fierbinti,se strecoara,se trec prin sita si se amesteca cu putin... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda