DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sufleu de dovleac - Culinar.ro


    Se rad dovleceii de coaja si se fierb in putina apa,se pun pe un fund sa se scurga,apoi se trec prin sita.Se pune untul intr-o tigaie si cand s-a incalzit se adauga faina,se amesteca bine,apoi se... »


  • Tarta cu sunca si costita - Culinar.ro


    Framantaun aluat din faina,unt ,ou,cascaval,sare.Taie sunca si costita si rumeneste-le.Pune peste aluat sunca si costita si ardeii grasi taiatii fasii.Toarna ouale batute spuma cu smantana,cascaval... »


  • Rulada cu sunca si oua - Culinar.ro


    Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-o tigaie dreptunghiulara se pune uleiul de... »


  • oua umplute - Culinar.ro


    1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel. 2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura de maioneza (facuta din cele 2 galbenusuri ),... »


  • Rulouri de carne cu ardei umpluti - Culinar.ro


    Cele doua sortimente de branza si cu smantana se mixeaza cu blenderul, pana devin ca o pasta fina si vartoasa. Daca mai trebuie sare adaugati. Carnea, oul si condimentele se framanta bine, apoi se... »


  • Inele de ardei - Culinar.ro


    Din ardeiul gras se taie doua inele, groase cam de 5-7 mm. Inelele se curata de seminte si "vene". Se pun la prajit in ulei incins. Se sparge cate un ou in fiecare inel si se prajeste oul. Se... »


  • Inimioare din cremvusti - Culinar.ro


    Se taie pe lungime fiecare cremvusti pana aproape de capatul celalat. Se intorc cele doua "brate" de cremvusti, astfel incat sa se reasambleze din nou cremvustiul, "lipind" capetele cu o... »


  • Rulada cu smantana si cascaval - Culinar.ro


    Se pun pe foc uleiul si faina si se adauga laptele cald amestecind repede pina se ingoasa compozitia, ca o ciulama groasa. Se da la racorit si se adauga cite un galbenus si la urma albusurile... »


  • Tarta sarata cu ardei si kaiser - Culinar.ro


    Am prajit in wok kaiserul taiat fasii, cand s-a topit toata grasimea am adaugat ceapa si ardeiul taiat cubulete si am lasat mereu la foc mare amestecand, pana ce legumele erau coapte, apoi le-am... »


  • Quiche - Culinar.ro


    Tofu l-am taiat cuburi si l-am pus putin la scurs, dupa care l-am pus intr-o tigaie si l-am "calit" (fara ulei) pana s-a mai "evaporat" din zeama pe care o lasa. Dupa care l-am... »


  • Vinete umplute cu fantezie - Culinar.ro


    Dupa ce am adunat toate ingredientele, le spalam, taiem vinetele in doua pe lungime, lasand si coditele apoi le scobim in interior. Le presaram bine cu sare si le lasam deoparte sa iasa amareala... »


  • Rulada de clatite cu dovlecei - Culinar.ro


    Am preparat besamelul. Am pus 1 lg faina in putin unt topit, am lasat 1 minut, avand grija sa nu se innegreasca apoi am diluat cu lapte si am lasat pe foc pana s-a ingrosat, amestecand sa nu se... »


  • Rosii umplute - Culinar.ro


    Rosiile umplute sunt foarte bune pentru un aperitiv, un bufet suedez sau doar o gustare langa un pahar de vin. Indepartam coaja painii, presaram 2-3 linguri de ulei (in care am pus si usturoiul... »


  • Gnocchi Romana - Culinar.ro


    Laptele se pune la fiert apoi se ia de pe foc si se adauga nucsoara, 1 lingura unt, sare si piper. Se adauga grisul in lapte si se lasa pe foc la flacara mica 10 minute. Jumatate din parmezan se... »


  • oua in cuib - Culinar.ro


    Cuptorul se incalzeste la 200°C. Cartofii se fierb cu tot cu coaja in apa cu sare apoi se scurg de apa si se curata de coaja. Se amesteca cu unt, sare si piper si se fac piure. Se adauga... »


  • Crepe`s chinezesti - Culinar.ro


    Intr-o oala marisoara punem 3-4 linguri de ulei (de floarea soarelui) si incepem sa calim un pic pieptul de pui. Dupa ce l-am invartit pe toate partile,adaugam morcovul ras, mazare (eu am pus si un... »


  • Yorkshire pudding - Culinar.ro


    Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi. Se pregateste tava de yorkshire punandu-se in fiecare orificiu... »


  • Inimioare din cremvusti - Culinar.ro


    Se taie pe lungime fiecare cremvusti pana aproape de capatul celalat. Se intorc cele doua "brate" de cremvusti, astfel incat sa se reasambleze din nou cremvustiul, "lipind"... »


  • Aperitiv curcubeu - Culinar.ro


    Se pregateste cuptorul la 120 de grade celsius sau la foc potrivit (pentru cuptor obisnuit) Untul se freaca cu Delikatul. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma. Peste unt se adauga galbenusurile... »


  • Crenvusti in aluat - Culinar.ro


    Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga peste compozitia din castron si se amesteca bine.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda