DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Cosulete cu cascaval - Culinar.ro


    Drojdia se dizolva in laptele caldut, se adauga untul topit (abia caldut si el, nu fierbinte!) si zaharul. Se pune faina si sarea in masina de paine, se toarna amestecul lichid si se pune la... »


  • Rulada de spanac cu crema de branza si ardei rosu - Culinar.ro


    Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se tapeteaza o tava (33x23 cm) cu hartie de copt si se toarna... »


  • Rulori cu brinza si praz, si foi brick - Culinar.ro


    Se amesteca toate ingredientele. Astea sint foile brick! Se pune amestec pe fiecare foaie si se ruleaza. Se aseaza frumos rulourile unul linga altul intr-o tava cu teflon Se bate un iaurt mic cu un... »


  • Chiftelute (piftelute) din orez cu mozzarella - Culinar.ro


    am fiert 125 g orez cu bobul marisor si lipicios(arborio), adaugand la fiert cate putina apa clocotita si o frunza de dafin si un sambure de cardamom. nu puneti multa apa de la inceput si fierbeti... »


  • Chifle cu oua - Culinar.ro


    Avem nevoie de o chifla si un ou de persoana, unt, ceva mezel si cascaval. se scobeste chifla, se topeste untul, se unge chifla cu unt intern si extern se umple cu mezel si cascaval, se sparge oul... »


  • oua cu kaizer in paine, friganele cu cas - Culinar.ro


    Procesul tehnologic: - friganelele sunt din miezul painii si albusul oualor ramase afara din feliile scobite »


  • Tort sarat - Culinar.ro


    Branza se da pe razatoarea mare, mortadella se taie cubulete. Se amesteca intr-un castron salamul, branza, smantana, ouale, se adauga faina putin cate putin, apoi grisul. Se adauga mararul. Se... »


  • Rulouri de zucchine cu carne tocata - Culinar.ro


    Se taie zucchinele fasiute subtiri. Se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor si pesmet pentru a obtine o pasta consistenta. Se umplu fasiile de zucchine cu 1 lgt de compozitie. Se pun... »


  • Torta Pasqualina,Tarta festiva cu spanac - Culinar.ro


    Se amesteca untul moale cu sarea, iaurtul, galbenusul si oul intreg. Se adauga faina, praful de copt si se framanta usor, pana la obtinerea unui aluat omogen. Se pune aluatul obtinut in folie de... »


  • Tarte cu legume si susan - Culinar.ro


    Se caleste ceapa si prazul in uleiul de masline, se adauga zucchinele, morcovul si cartofii (fierti 5 minute de cand incepe fierberea, in apa sarata). Se lasa 10 minute pe foc mediu, apoi se da... »


  • Arici din pateu de ficat de pui - Culinar.ro


    Ficateii de pui, spalati si curatati se trag in tigaie cu o lingura de unt. Se pun in robot impreuna cu ouale fierte si restul de unt pana se face o pasta foarte fina. Se aseaza pe platou si se... »


  • Salata de cartofi cu ceapa verde - Culinar.ro


    Toate ingredientele se toaca marunt si se amesteca cu maioneza facuta in casa dintr-un galbenus de ou fiert, 1 galbenus crud, 100 ml ulei, o lingura mustar, sare, piper. »


  • Empanadas - Culinar.ro


    Se amesteca faina, oualele, putina apa, putin ulei de masline, un pic de sare si se framanta pana se obtine un aluat omogensi elastic. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca 1... »


  • Asort - Culinar.ro


    Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert racit si amestecat cu maioneza picanta (optinal... »


  • Frigarui cu creveti - Culinar.ro


    Preparare: se face o marinata din ulei, vin, otet, sucul unei jumatati de lamaie, sare, piper, cimbru, foaie de dafin. Se taie bucati pestele, iar crevetii se decortica, apoi se pun cateva ore in... »


  • oua umplute cu ton - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un capacel si se scoate galbenusul. Se amesteca... »


  • Rulada de cascaval cu sunca - Culinar.ro


    Sunca presata,ceapa,ustroiul,ouale fierte si patrunjelul,toate tocate marunt, se pun într-un vas mai mare.Se adauga untul si brînza topita(la temperatura camerei,taiat cubulete) si se amesteca... »


  • Minitarte cu ceapa prajita si pere - Culinar.ro


    Se taie ceapa si para in bucatele mici. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa care se prajeste pana se ingalbeneste (10 min). Se adauga apoi bucatelele de para si se continua prajirea... »


  • Omleta cu branza servita cu mamaliguta - Culinar.ro


    Se bat ouale in bol peste care se adauga sarea si branza in bucatele micute dupa care se face mamaliguta care se aseaza pe farfurie alaturi de oua. »


  • Aperitiv Princess - Culinar.ro


    Se caleste ceapa 2 minute impreuna cu usturoiul 2 minute in unt, se adauga ardeiul si ciupercile si se calesc 5 minute. Se adauga coniacul dupa care se reduce focul. Se sareaza si pipereaza dupa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda