DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tarta cu carne tocata si ciuperci - Culinar.ro


    Pentru aluat se amesteca toate ingredientelecu mana sau robotul. Se lasa 30min la rece, invelit in folie. Pentru umplutura: Se pune la calit, intr-o cratita antiaderenta sunculita taiata fin,... »


  • Snitele din curcan - Culinar.ro


    Se ia un piept de curcan se spala, se sterge cu un prososp curat se bate carnea, se presara cu sare sau delikat si cu piper, se bat oule se trece mai intai prin faina si dupa aceea prin oua se... »


  • Papanasi de cartofi cu cascaval - Culinar.ro


    Cartofii se dau prin razatoare si se amesteca cu cascaval si oua. Se incinge ulei mai mult in tigaie si se prajesc papanasii. »


  • Bulete de cascaval - Culinar.ro


    Se razuieste cascavalul. Se amesteca oul cu sarea si piperul iar apoi se adauga la compozitie de cascaval. Se freaca untul sau margarina ca sa nu ramana cocoloase si se adauga faina precum si... »


  • Rulou cu piept de pui - Culinar.ro


    Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung cu vegeta si cu putin mustar doar pe o parte si se lasa in frigider.... »


  • Banita (strudel cu branza) - Culinar.ro


    Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea si piperul. O tava mare se unge cu unt sau margarina. Pe fiecare foaie de strudel se intind 1-2... »


  • Chec sarat - Culinar.ro


    Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale. Subtiati cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie,... »


  • Crochete de piept de pui - Culinar.ro


    Sosul BECHAMEL: Topiti untul in tigaie si adaugati faina mestecand continuu, adaugati laptele putin cate putin fara a lasa de mestecat, avand grija sa nu faca cocoloase. Puneti bucatelele de pui,... »


  • Pui Sanhai - Culinar.ro


    Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se... »


  • oua cu branza topita la microunde - Culinar.ro


    Se pune oul intr-o cescuta de cafea sau bol de sticla (rezistent la microunde),se unge cu unt. Se aseaza branza topita, oul (albus+galbenus), putin unt si condimente. Cescuta se pune la microunde... »


  • oua umplute delicioase - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari (10 min), dupa care se dau printr-un jet de apa rece, se decojesc si se taie in jumatati cat se poate de atent. Din 3 galbenusuri se face maioneza. Restul de galbenusuri se... »


  • Grep umplut cu ton - Culinar.ro


    Se folosesc grepuri galbene, sa nu fie dulci , se taie in doua si se scoate miezul cu grija ca sa ramana jumatate de coaja intreaga. Se indeparteaza samburii si se taie miezul in bucatele mici.... »


  • oua pufoase - Culinar.ro


    Se bat ouale bine,in care s-au adaugat smantana,mararul,ceapa care se prajeste inainte cam cit sa se rumeneasca un pic si un praf de sare.Se pune la prajit totul pana se umfla clatita. Se pune pe o... »


  • Papanasi de morcovi - Culinar.ro


    Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie in doua, apoi se taie obisnuit de mare. Se... »


  • Omleta Hawaii - Culinar.ro


    Se incinge uleiul. Sunca, ananasul si porumbul se prajesc pentru scurt timp in ulei. Se bat ouale, se amesteca cu laptele, cascavalul, sarea si piperul. Se toarna ouale peste sunca, ananas si... »


  • Omleta mexicana - Culinar.ro


    Baconul taiat cubulete se trage prin putin unt, dupa care se adauga legumele si se mai calesc putin. Ouale se bat spuma cu sare si bine piperate, se aduga peste legume si baconul din tigaie. »


  • Tarta cu brocoli - Culinar.ro


    Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa la frigider 30 de minute ca sa se intareasca grasimea si sa se poata lucra. Apoi se intinde o foaie rotunda mai mare decit forma de tarta. Se... »


  • Pogacele de jumari cu susan - Culinar.ro


    Se trec jumarile prin masina de tocat, apoi se amesteca cu faina, 4 oua si drojdia dizolvata in apa calduta. Se pune si un praf de sare si se framanta aluatul pana devine elastic. Se intinde o... »


  • Snitele de pui - Culinar.ro


    Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana... »


  • Croq Monsieur - Culinar.ro


    Se taie painea felii. Fiecare felie se unge pe ambele parti cu putina margarina. Peste margarina se pune un strat de cascaval ras. In interiorul sandvisului intre doua straturi de cascaval ras se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda