Retete

  • Pateu de ficat cu ou - Culinar.ro


    Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la ficat punandu-le intr-un vas separat. Frecam ficatul cu ulei ca la... »


  • oua umplute cu sardele de Lissa - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca jumatatile de oua sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se trec galbenusurile... »


  • Drob din pate si ciuperci - Culinar.ro


    Se fierbe orezul si se strecoara, ceapa se caleste putin in ulei, mararul se toaca fin, ciupercile si gogosarul se taie si ele cit mai marunt. Se amesteca pateul cu cipercile, gogosarul, orezul,... »


  • Bulete din cod file - Culinar.ro


    1. Codul se condimenteaza cu sare si piper si se pune in stimer(se fierbe in abur) pana cand este deajuns de patruns(aprox. 10 min). Cand este gata se transfera intr-un castron si se zdrobeste cu... »


  • Crochete de creier - Culinar.ro


    Se curata creierul, se tine 10 minute in apa clocotita, se scurge si se taie in bucati mici. Se amesteca intr-o cratita 2 linguri de unt cu 2 linguri de faina si putin lapte. Se freaca la foc mic... »


  • Alivanca - Culinar.ro


    Se freaca intr-o strachina 400 gr. de branza de vaci, pana devine ca o crema. Se pun pe rand 4 oua mari, 4 linguri de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si una de unt. Se pune... »


  • Dovlecel parizian - Culinar.ro


    Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin... »


  • Frittata (omleta) cu dovlecei - Culinar.ro


    Intr-o tigaie, la foc moderat se pune jumatate din ulei, iar cand este destul de incins se pun dovleceii. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga usturoiul, patrunjelul, busuiocul si semintele... »


  • Bruscheta - Culinar.ro


    Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in... »


  • Morcovi tineri (carote) cu unt - Culinar.ro


    Se rad morcovii sau se curata foarte subtire cu un cutit. Se pun morcovii intr-o cratita, apoi se adauga untul, apa, zaharul si sarea. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, miscand cratita... »


  • Ochiuri cu sos de rosii - Culinar.ro


    Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga sosul de rosii sau rosiile crude tocate. Sarea si piperul dupa gust. Se fierb cca... »


  • Guacamole - Culinar.ro


    1. Se curata avocado, se taie in doua, se scoate samburele si se pune intr-un vas zdruncinu-l cu o furculita. 2. Se adauga ceapa tocata, ardeiul, rosia si patrunjelul si se amesteca. 3. Se... »


  • Ton cu ciuperci si masline (Fransk tonfiskterrin) - Culinar.ro


    1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute. 2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se taie ciupercile in bucati destul de mari. 3.... »


  • Drob


    se pun maruntaiele de miel si de pui la fiert, la fel si orezul, tai marunt ceapa verde si doar partea verde de la usturoi, la fel toci patrunjelul si mararul..., apoi maruntaiele fierte le dai... »


  • Vinete la cuptor - Culinar.ro


    Vinetele se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se scot, se lasa sa se racoreasca si se taie de-a lungul. Cele doua jumatati se scobesc de miez, avand grija ca la gat sa nu se... »


  • oua cochete - Culinar.ro


    Se scoate miezul celor 2 felii de paine. Trebuie sa aiba aspectul unor coroane ingrosate cu putin miez. Se pun apoi in tigaie, unde s-a incins in prealabil untul. Asezam, apoi, cascavalul in... »


  • Omleta - Culinar.ro


    Se scot ouale de la rece (este important sa fie incalzite in prealabil - eventual se pot pune sub un jet de apa calda!). Se toaca marunt(cubulete mici) ardeiul verde si rosu. Daca dorim un aperitiv... »


  • oua "Ratusca" - Culinar.ro


    Se fierb ouale. Se decojesc. Se taie pe vertical si se scoate galbenusul. Intr-un castronel se amesteca galbenusul dat prin sita, cu uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt si sare dupa gust.... »


  • Omleta - Culinar.ro


    Se bat ouale, se pune laptele sau o linguta de smantana si sare. Ouale se bat in ultimul moment si atat numai cat sa se amestece bine galbenusul cu albusul. Se pune tigaia cu o lingura de unt la... »


  • Aperitiv Ligia - Culinar.ro


    Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda