Retete

  • Placinta cu spanac si brinza sau praz - Culinar.ro


    Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se bat sa devina elastice, se ung cu grasime, se impaturesc ca o plapuma si se dau la rece 1/2-1 ora. In tava unsa se pune prima... »


  • Tortilla de patatas - Culinar.ro


    Se face intr-o tigaie nu foarte mare (una cam de 14-20 cm este destul de buna), ca tortilla sa nu iasa foarte plana. Cartofii se taie felii rotunde cam de 3-5 mm de grosime, daca sint cartofi... »


  • Budinca de ficat - Culinar.ro


    Ceapa taiata pestisori si ficatul bucati potrivit de mari, se prajesc in 100 gr. unt, pina cind ceapa se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat. Faina... »


  • Alivanca - Culinar.ro


    Se freaca brinza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smintina, uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi malaiul amestecat cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la... »


  • Tempura - Culinar.ro


    Se curata legumele si se taie in feliute subtiri- julienne. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cit cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cite o lingura din... »


  • Budinca de conopida cu brinza - Culinar.ro


    Conopida fiarta in apa clocotita cu sare si bine de tot scursa de apa se da prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma. Se adauga galbenusurile, cascavalul (o parte ras si o parte taiat... »


  • Prajitura cu branza si glazura de ciocolata


    Blat:Se bat albusurile spuma pana se intareste bine,se adauga pe rand in ploaie zaharul,se amesteca putin galbenusurile si se adauga treptat,iar la urma se adauga faina amestecata cu praful de... »


    Prajitura cu branza si glazura de ciocolata
  • Pasta de brinza - Culinar.ro


    Brinza se rade pe razatoare, la fel si ouale, se amesteca cu maioneza si smintina. Se condimenteaza dupa gust »


  • Salata cu de toate - Culinar.ro


    Se fierb cartofii in coaja, se racesc si se taie cuburi sau felii nu prea subtiri. Ceapa se taie julien. Castravetele se taie felii. Ardeiul se taie julien. Ouale se taie felii pentru ornat.... »


  • Pateuri cu brinza - Culinar.ro


    Se presara faina pe suprafata de lucru. Se pun foi de placinta pina se obtine o grosime de 1-1,5 cm. Se taie in 12 patrate. Pentru umplutura, se amesteca bine brinza de vaci cu un ou. Se pune in... »


  • Vinete picante in aluat de clatite - Culinar.ro


    Vinetele se taie rondele, se oparesc si scurg de apa. Dupa ce se racesc, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei. Se scot pe o farfurie si se lasa sa se racoreasca un pic. Separat, se... »


  • Budinca de sunca - Culinar.ro


    Se bate bine faina cu laptele ca sa nu faca cocoloase, se adauga untul si se pune pe foc amestecind mereu cu lingura. Se lasa sa fiarba pina ce compozitia se dezlipeste de pe peretii cratitei. Se... »


  • Placinta macedoneana cu brinza - Culinar.ro


    Se amesteca bine cele doua tipuri de brinza, ouale si verdeturile, daca este cazul. Se unge tava cu ulei, apoi se incepe asezarea foilor in tava. Intre fiecare doua-trei foi se toarna iaurt, iar... »


  • Ciuperci umplute cu oua jumari si smintina - Culinar.ro


    Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si... »


  • oua umplute cu brinza de oaie - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca bine cu untul, adaugind si un galbenus... »


  • Sufleu de smintina - Culinar.ro


    Se amesteca faina cu smintina intr-un vas care se pune apoi pe foc mic. Se amesteca mereu pina cind incepe sa fiarba. Se ia imediat de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile... »


  • oua umplute cu sos de rosii - Culinar.ro


    Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita, sare, piper, verdeata si jumatate din cantitatea de unt frecat spuma. Se asaza... »


  • oua in rosii - Culinar.ro


    Se scobesc rosiile si se pune sare peste ele. Se umplu cu ouale fierte si tocate impreuna cu albusul, amestecate cu cascaval ras, sunca si cu sosul alb, preparat din unt, faina si lapte. Se dau la... »


  • Sufleu de brinza - Culinar.ro


    Se amesteca pesmetul cu brinza (sau cascaval razuit) si se adauga laptele cald. Se adauga galbenusurile, untul, sare, piper si patrunjelul(sau ardei felii) si se amesteca bine. Separat, se bat... »


  • Jumari cu ciuperci - Culinar.ro


    In grasimea incinsa se pun ouale batute cu sare si amestecate in ultimul moment cu ciupercile inabusite si bine fierte in unt »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda