DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Drob - Culinar.ro


    Se pune intr-un vas apa cu putina sare si cind clocoteste se adauga maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba 5-7 minute. Se ia spuma, se adauga morcovul si patrunjelul impreuna... »


  • Pirjoale de ou cu sos alb - Culinar.ro


    Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele... »


  • oua cu smintina - Culinar.ro


    Ouale rascoapte taiate rondele se pun intr-un sos din rintas, stins cu smintina, si se lasa sa dea citeva clocote. »


  • Jumari cu usturoi - Culinar.ro


    Se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil. Se pune la bain-marie si se varsa ouale. Se sareaza, se pipereaza, dupa gust. Cind amestecul este inca... »


  • Omleta cu mere - Culinar.ro


    Se curata merele, se taie marunt si se prajesc in unt. Cind sint prajite, se acopera cu 6 oua batute si foarte putin sarate. »


  • Aperitiv cu hering afumat si scrumbie - Culinar.ro


    Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe platou, decorindu-se cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se... »


  • Salata boeuf cu oua - Culinar.ro


    Se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza, ketchup si smintina. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. »


  • Cosulete - Culinar.ro


    Se aleg rosii mari, frumoase si bine coapte. Se spala, se scoat o parte din miez si se pun pe o sita sa se scurga. Se pregateste salata de vinete sau soteul din legume fierte, taiate si date pe... »


  • oua umplute cu piept de pasare - Culinar.ro


    Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe... »


  • oua umplute cu ficat cu aroma de coniac - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul... »


  • Saratele cu smintina si cascaval - Culinar.ro


    Drojdia se pune in putin lapte caldut indulcit, si se lasa la caldura sa creasca cca. 10 minute. Intre timp se cerne faina, se pune pe planseta si se adauga restul ingredientelor fara a le... »


  • Chec cu telemea - Culinar.ro


    Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina. Se... »


  • oua umplute cu anchois - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois.... »


  • Peste cu cartofi si maioneza - Culinar.ro


    Se fierb cartofii in coaja si se lasa sa se raceasca. Se pune la fiert otetul indoit cu apa. Se taie ceapa julien si se pune in otetul indoit cu apa in clocot si se lasa la fiert cca. 10 min. Se... »


  • Chifle cu ou - Culinar.ro


    Se taie chiflele in partea de deasupra si, cu o lingurita, se scoate o parte din miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul... »


  • Omleta italiana - Culinar.ro


    Se bat ouale foarte bine, se pune in tigaie putina grasime si se pregateste o omleta in mod obisnuit. Se intoarce pe ambele parti, apoi, fiind inca in tigaie, se acopera omleta cu verdeata tocata,... »


  • Omleta "maninci si nu te saturi!" - Culinar.ro


    Se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in ulei incins impreuna cu kaiserul si cabanosii(si acestea taiate marunt). Se adauga ouale batute bine cu cele doua linguri de smintina, se presara piper... »


  • Omleta cu cas - Culinar.ro


    Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in untura incinsa. »


  • Salam dietetic - Culinar.ro


    Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si putin piper. Se adauga albusurile, se ruleaza intr-un tifon umed care se innoada la... »


  • oua moi in sos de rosii - Culinar.ro


    Se fierb ouale. Se prepara un sos de rosii, diluind pasta de rosii cu o ceasca de apa. Intr-un vas, se pun sosul tomat, ouale curatate si patrunjelul tocat. Se lasa in cuptor doua sau trei minute... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda