Retete

  • Sos de usturoi cu oua - Culinar.ro


    Se piseaza bine usturoiul,se amesteca cu galbenusurile,se adauga sare si se freaca bine.Se toarna uleiul treptat,ca la maioneza,apoi se adauga zeama de lamaie si se freaca pana devine o pasta. »


  • Sos de oua - Culinar.ro


    Se fierbe un ou separat;galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri crude,cu zeama de lamaie si apoi se toarna uleiul treptat,frecandu-se continuu.Se... »


  • Sos cu legume pentru friptura - Culinar.ro


    Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul (care se poate si storsi in sita de usturoi). Se taie ardeiul cubulete. Rosiile din bulion se curata de pielita si se maruntesc. Daca este vara, e de... »


  • Sos de hrean cu smantana si oua fierte - Culinar.ro


    Ouale se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se pune smantana si se amesteca bine. Apoi se pune hreanul si se amesteca. Se pune atata hrean cat este nevoie, pentru a fi picanta. Se pune sare si piper... »


  • Marinata pentru carne de curcan, rata - Culinar.ro


    1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi) 2. Laptele batut se amesteca cu piperul,Curry sau usturoi, dar nu economisiti,ci din belsug. 3. In aceasta marinata se pune carnea... »


  • Marinata pentru peste la gratar - Culinar.ro


    1. Toate ingredientele se amesteca bine. 2. Bucatile de peste ,pregatite in prealabil se ung cu acesta marinada pe amindoua partile si se lasa cel putin 2-3 ore la frigider. 3. Se scoat ,se aseaza... »


  • Sos spumos de vin - Culinar.ro


    Se pun intr-o oala mica 3 galbenusuri, se freaca cu zaharul pana se albesc. Se adauga putin cate putin amestecand mereu vinul alb si zeama de la lamaie. Se pune totul intr-un alt vas cu apa... »


  • Sos Feta - Culinar.ro


    Intr-un castronel de supa se pune brinza FETA maruntita, catelul de usturoi taiat feliute, si celelate ingrediente. Intr-o prima faza se marunteste totul cu furculita. In faza a doua, se baga... »


  • Sos alb cu parmezan - Culinar.ro


    Se face un sos alb. Cind este gata, se ia de pe foc si se pun doua galbenusuri si 2-3 linguri de parmezan sau cascaval ras, amestecind mereu. »


  • Sos de marar cu smintina - Culinar.ro


    Se prepara un sos alb din 2 linguri unt si doua linguri faina stins cu lapte clocotit. Se adauga 2-3 linguri de smintina si marar fin tocat. Se lasa la foc domol sa mai dea 2-3 clocote. »


  • Sos de usturoi - Culinar.ro


    In zeama de carne sau de zarzavat, se pune faina putin cite putin amestecind bine cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase. Se pune pe foc si la primul clocot se adauga sarea, otetul sau zeama de... »


  • Sos pentru spaghete - Culinar.ro


    Toate legumele se taie in bucati mari. Se prajeste ceapa, apoi se adauga cateii de usturoi. Cind totul s-a aurit, se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce ultimele doua componente se inmoaie,... »


  • Sos Mornay - Culinar.ro


    Se varsa faina peste untul încins si se amesteca bine fara a rumeni faina. Se varsa incetul cu incetul laptele, fara a inceta de a amesteca sosul. Consistenta dorita este cea a unei smintini mai... »


  • Sos de oua cu unt - Culinar.ro


    Ouale fierte tare se toaca si se amesteca cu unt fierbinte. Se adauga 2 linguri supa de peste, sare, patrunjel verde sau marar tocat marunt si citeva picaturi de zeama de lamiie sau o lingurita de... »


  • Sos de smintina cu mustar si rosii - Culinar.ro


    Intr-un castron se freaca mustarul cu smintina pusa treptat, pine se omogenizeaza. Se adauga ouale fierte, tocate marunt, sosul de rosii, zeama de lamiie si verdeata; se amesteca bine, apoi se... »


  • Sos picant cu castraveti murati - Culinar.ro


    Se amesteca ceapa tocata marunt, otetul, mustarul, piperul si citeva linguri de apa si se fierb 10-15 minute. Se adauga apoi sosul brun, preparat astfel: Zarzavaturile se spala, se curata, se taie... »


  • Blinele - Culinar.ro


    Intr-o cratita se pune faina de griu, se face o gropita in mijloc in care se va pune drojdia dizolvata in apa calda. Totul se amesteca, dupa care se acopera cu un servet curat si se lasa la cald,... »


  • Sos de rosii condimentat - Culinar.ro


    Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cind sint rumenite se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt (iarna se inlocuiesc cu doua linguri de bulion), cimbru... »


  • Tartina „PIZZA” - Culinar.ro


    Se folosesc doua felii de piine mari la care se indeparteaza coaja. Feliile puse pe o farfurie plata, se ung cu ketchup, se presara bucatele de brinza topita sau cascaval, feliile de salam, rosiile... »


  • Sufleu de cartofi - Culinar.ro


    Cartofii se fierb intregi, dupa racire se taie cuburi, un vas termoizolant se unge cu putin unt, se aseaza un strat de cartofi cuburi apoi un strat de costita taiata julien se repeta de doua ori... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda