DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Piept de pui cu lamaie - Culinar.ro


    Pieptul de pui se taie felii si se bat (ca pentru snitele). Intr-un vas termorezistent se pun cele 2 linguri de margarina si se lasa in cuptorul cu microunde (vreo 2 minute) pana se topeste... »


  • Tarta sarata - Culinar.ro


    1. Se pun toate ingredientele intr-un castron. 2. Se amesteca tot, cu o lingura de lemn. 3. Intr-o forma untata si presarata cu faina se rastoarna compozitia si se da la foc potrivit pentru 40 de... »


  • Paine cu ou si lapte - Culinar.ro


    Ouale se bat bine, se pune putina sare si dupa ce sunt batute bine se adauga si putin lapte. Se pune tigaia cu lei la incins, iar cand ulei este incins se pun in tigaie feliile de paine date prin... »


  • Supa de galuste - Culinar.ro


    Se curata de coaja cartofii, morcovii. Se pun la fiert: puiul impreuna cu cartofii si morcovii, telina si ceapa intreaga. Se lasa sa fiarba. Galustele: Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga... »


  • Galuste din nectarine - Culinar.ro


    Scoateti samburii nectarinelor si puneti fructele intr-o tigaie uscata, la foc potrivit, sa se caleasca. Cand toata zeama pe care au lasat-o s-a evaporat, luati vasul de pe foc si maruntiti... »


  • Budinca de vinete - Culinar.ro


    Coaceti vanata si apoi curatati-o de coaja. Lasati-o sa se scurga de zeama amara si apoi tocati-o cat mai marunt. Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in ulei. Cand incepe sa se... »


  • Tarta Garfield - Culinar.ro


    Cerneti faina intr-un castron, adaugati putina sare, zaharul, untul topit si galbenusurile. Amestecati ingredientele si framantati-le 15 minute pentru o cat mai buna omogenizare. Inveliti aluatul... »


  • Figurine matinale - Culinar.ro


    1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele. 2. Separat se bat ouale cu praf de sare si piper. Se adauga laptele si branza telemea... »


  • Prajitura cu cirese (sau cu visine) - Culinar.ro


    Galbenusurile se amesteca cu rom si cu uleiul care se adauga treptat. Albusurile se bat cu zahar si cu sare. Se adauga galbenusurile si se amesteca energic. Dupa ce s-au amesteacat se adauga faina... »


  • Cartofi la cuptor in doua culori - Culinar.ro


    1. Se taie cartofii in cubulete si se spala. 2. Intr-un vas de Jena uns cu margarina sau unt se pun cartofii, se stropesc cu ulei, se amesteca si punem apa cat sa-i acopere, apoi asezam capacul si... »


  • Crema Alba-ca-Zapada - Culinar.ro


    1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. 3. Dupa ce s-au incorporat ingredientele, pune coaja de... »


  • Inelus-invartecus - Culinar.ro


    1. Freaca untul spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Presara faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare. 3. Adauga ouale unul cate unul si amesteca energic. Toarna apoi... »


  • Salata asortata - Culinar.ro


    Legumele se spala, se feliaza, se condimenteaza si se lasa de pe o zi pe alta, se adauga hrean si cimbru. a doua zi se pun in borcan. »


  • Ghiveci de legume pentru iarna - Culinar.ro


    Legumele in afara de vinete, dovlecei si conopida se spala si se curata, dupa care se taie bucatele. Se face sucul de rosii din 5 kg de rosii, si se adauga legumele la fiert in acest suc. Se adauga... »


  • Conserve de ciuperci pentru gatit - Culinar.ro


    Se spala ciupercile in mai multe ape, dupa care se taie bucati. Se pun apoi pe foc, cu ulei si se lasa la fiert pana cand scade zeama pe care o lasa. Se toarna vinul, se adauga sare si se lasa sa... »


  • Bame conservate - Culinar.ro


    Bamele curatate de codite, se spala, se pun intr-un vas impreuna cu otetul diluat cu apa si o lingura cu sare si se tin acolo cam o ora si jumatate. Se scurg bine si se pun apoi intr-o tava, dupa... »


  • Vinete conservate ca la Bacau - Culinar.ro


    Vinetele taiate in rondele se pun la inabusit in putin ulei. Se coc intre timp ardeii. Separat se curata gogosarii si ardeii capia si se taie fasii foarte subtiri. Se asaza in borcane un rand de... »


  • Muraturi asortate - Culinar.ro


    Legumele trebuie sa fie frumoase si nepatate cele atinse inlaturandu-se. Pe fundul borcanului se pun cele care arata mai bine si deasupra cele mai coapte pentru a se consuma primele. Eu folosesc... »


  • Varza murata - Culinar.ro


    Se alege varza frumoasa, tare la pipait si fara frunze rasfirate.Se pune dupa cateva zile de stat pe balcon ca sa se mai lase. Perioada potrivita este inainte de a se lasa bruma, spre sfarsitul lui... »


  • Castraveti la borcan dulci-acrisori - Culinar.ro


    Pui intr-o cratita otetul, apa, sarea, zaharul si mirodeniile. Cand a dat in clocot se pun castravetii sa se inmoaie bine pentru cateva minute sau daca doriti puteti sa le taiati un capacel la... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda