Retete

  • Pateuri cu branza sarata - Culinar.ro


    Se decongeleaza foietajul, se intinde o foaie, se unge cu oul batut apoi se rade branza pe razatoarea mica deasupra foii intinse. Se taie foaia fasii apoi dreptunghiuri de aproximativ 5 cm. Se... »


  • Saratele - Culinar.ro


    Se dizolva drojdia in lapte, Se amesteca untul (untura, margarina) cu o cana de faina, se adauga branza rasa, drojdia dizolvata, 1 ou. Se framanta si se mai adauga faina pana cand obtinem un aluat... »


  • Saleuri cu chimen - Culinar.ro


    Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie de 5 mm grosime, se taie panglici subtiri... »


  • Saleuri cu chimen - Culinar.ro


    Se amesteca faina cu sare, drojdia dizolvata in lapte si untul frecat bine. Coca obtinuta se framanta, dupa care se intinde o foaie, se strange in 4 si se pune la rece. Se repeta operatia cu... »


  • Saleuri cu cascaval - Culinar.ro


    Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi. Acestea se ung cu ou, se presara deasupra cascaval... »


  • Saleuri - Culinar.ro


    Faina se amesteca cu untul moale, sare, zeama de la o lamaie si apa. Se framanta aluatul aproximativ zece minute. Se strange apoi si se tine la frigider o ora. Dupa aceea se tinde cu sucitorul o... »


  • Batoane cu mac si susan - Culinar.ro


    Se freaca drojdia cu zaharul pana se topeste apoi se pune apa calduta, sarea si uleiul. Se adauga faina si se framanta bine. Eu apoi am impartit aluatul in doua. Intr-una am pus 2 linguri cu mac,... »


  • Placinta marocana cu branza - Culinar.ro


    Ceapa se taie marunt si se caleste in cele 4 linguri de ulei. Nucile si migdalele se taie mare. Branza se taie cubulete. Coriandrul se taie marunt ( am numarat 10 fire, carora le-am rupt cozile... »


  • Covrigei - Culinar.ro


    Trebuie sa obtinem un aluat din toate ingredientele, apoi pastram aluatul la rece in jur de 3, 4 ore. Dupa acest timp modelam betisoare lungi de 6-7 cm pe care le onduim dupa bunul plac astfel... »


  • Paine de casa - Culinar.ro


    Faina se amesteca impreuna cu drojdia muiata in 50 ml lapte, intr-un castron, se adauga 1 lingura de zahar, putin ulei, sare si lapte caldut, dupa care se framanta bine si se pune la crescut la loc... »


  • Pasca cu branza - Culinar.ro


    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei mai putin albusurile care trebuie sa fie reci sa iasa spuma si laptele. Din cantitatile de mai... »


  • Prajitura cu mere - Culinar.ro


    Se amesteca drojdia cu laptele si cu 1 lingurita de zahar. Se lasa putin, intre timp se curata merele de coaja si se dau pe razatoare. Se calesc merele cu zahar dupa gust si scortisoara. Se lasa... »


  • Cornuri cu sunca - Culinar.ro


    Se cerne faina si se pune intr-un bol. Se face o adancitura in mijloc in care se pun: drojdia amestecata cu zaharul si dizolvata in lapte caldut, sare, 2 oua si ulei. Se framanta aluatul si se... »


  • Cozonac de paste - Culinar.ro


    Ingredientele se scot din timp de la frigider pentru a fi la temperatura camerei si apoi incalzim putin bucataria. Se face o maia din vreo 200 g faina cu drojdia inmuiata in putin lapte caldut si 2... »


  • Placinta cu branza sarata - Culinar.ro


    Din galbenusuri, apa minerala, sare, iaurt si 400 g faina se face un aluat neted si elastic. Aluatul se aseaza pe masa unsa cu ulei si se imparte in doua. Untul se amesteca cu faina. Se ia o parte... »


  • Placinta cu branza si stafide - Culinar.ro


    Se amesteca toate ingreidentele pentru umplutura intr-un bol (galbenusul frecat cu un praf de sare si albusul batut spuma).P este branza se presara grisul peste tot. Amestecam intr-o cratita... »


  • Felii de foietaj caramelizat - Culinar.ro


    Se amesteca zaharul cu scortisoara si zaharul burbon. Pe masa de lucru punem o cantitate egala de zahar atat cat e foaia de foietaj. Asezam foaia si trecem su sucitorul peste, sa se lipeasca... »


  • Tarta cu ardei si ton - Culinar.ro


    Incepem pregatirea acestei retete prin pregatirea aluatului. Se amesteca toate ingredientele, fara a se framanta si se baga la frigider 30 minute. Pentru umplutura se pun ardeii la calit, impreuna... »


  • Trandafirasi cu branza dulce si sirop de zmeura - Culinar.ro


    Ingredientele pentru reteta Trandafirasi cu branza dulce si sirop de zmeura sunt pentru 12 portii. Se face o maia din drojdia desfacuta cu o lingura de zahar, 2-3 linguri de lapte si 1-2 linguri... »


  • Foccacia cu vinete si mozzarella - Culinar.ro


    Aluatul l-am preparat in masina de paine, am pus laptele, untul, zaharul, sarea, faina si drojdia si am selectat programul corespunzator. Vinetele se spala, se inderarteaza coditele, se curata, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda