DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Strudel cu mere - Culinar.ro


    Se spala merele (400g), se taie in doua, se curata de cotoare, se razuiesc cu coaja. Se lasa o jumatate de ora sa iasa sucul, se pun apoi pe foc mic (nu direct pe flacara) si se calesc. Cand se... »


  • Strudel cu visine - Culinar.ro


    Se scurg visinele curatate de samburi si crapate in doua (280 g), se amesteca cu 100 g miere, ½l.c. mocca scortisoara macinata, 40 g nuci macinate (jumatate din cantitatea necesara). Cealalta... »


  • Strudel cu branza (pentru doua rulouri) - Culinar.ro


    Se zdrobeste branza cu furculita (320 g), se amesteca cu 60 g pudra de glucoza, 40 g stafide spalate, un ou intreg, 1 l.c. praf de budinca de vanilie si coaja rasa de pe o lamaie. Umplutura se... »


  • Paine Graham - Culinar.ro


    Se amesteca 400 g faina cu 2,8 dl apa rece, 30 g drojdie faramitata si putin acid ascorbic, pe tabla de framantat, apoi acoperim coca cu un servetel si il punem la dospit, la rece. A doua zi, punem... »


  • Placinta cu carne de porc si ceapa - Culinar.ro


    Se amesteca putina faina cu untul, un ou si sare, adaugandu-se apa din cand in cand. Se incorporeaza restul de faina si se framanta bine, obtinandu-se un aluat potrivit de moale. Se lasa la cald 45... »


  • Paste la cuptor - Culinar.ro


    Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Pune la fiert apa cu sare. Intinde branza framantata si taie taietei de grosimea unui deget si de 3-4 cm lungime. Fierbe taieteii in apa.... »


  • Pasca traditionala cu ciocolata - Culinar.ro


    Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca intr-un castron impreuna cu zaharul tos, apoi se adauga, pe rand, zaharul vanilat, cacaua, dizolvata in prealabil in doua linguri de apa... »


  • Pasca moldoveneasca - Culinar.ro


    Intr-un castron adanc, se toarna o cana si jumatate de faina, facandu-se cu mana o groapa la mijloc. Drojdia se dizolva in putin lapte cald, apoi se framanta cu faina ramasa si cu o lingura de... »


  • Taietei stiriani - Culinar.ro


    Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Fierbe apa cu sare. Intinde branza framantata taietei de grosimea unui deget si de 3-4 cm lungime. Fierbe taieteii in apa. Freaca spuma... »


  • Coronite cu ciocolata - Culinar.ro


    Se freaca galbenusurile cu zahar, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se inglobeaza in spuma de albusuri si se adauga untul frecat spuma. Faina se toarna treptat,... »


  • Pogacele cu telemea - Culinar.ro


    Cartoful se curata si se fierbe in apa putin sarata, apoi se zdrobeste cu zdrobitorul de cartofi. Branza de oaie se amesteca bine cu sare, 50 g de unt, 1 galbenus de ou, si cu cartoful fiert,... »


  • Cornuri - Culinar.ro


    Pune 50 g drojdie in 200 ml de lapte caldut si adauga 1 lingura de zahar. Amesteca bine 700 g de faina, 200 ml de smantana, 100 ml de ulei, 2 oua si 1 lingurita de sare. Freaca 1 margarina Rama cu... »


  • Paine cu usturoi in ghiveci - Culinar.ro


    Pregatim 2 ghivece cu diametrul de 15 cm. La prima utilizare ghivecele trebuie pregatite. Le ungem cu ulei atat pe interior cat si pe exterior si le coacem la foc mic si le racim. Repetam.... »


  • Paine din dovlecel - Culinar.ro


    Se prajesc semintele de dovleac curatate, intr-o tigaie fierbinte. Razuim miezul de dovlecel, adaugam faina, unt moale, oua battue, parmesan ras, semintele prajite, praf de copt, sare si piper. Le... »


  • Pogaci cu cartofi - Culinar.ro


    Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii decojim si ii pisam. Cand cartofii se racesc adaugam praful de ardei rosu, sarea,... »


  • Triunghiuri cu telemea - Culinar.ro


    Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze, iar apoi il intindem pe masa de lucru presarata cu faina. Taiem aluatul in... »


  • Placinte cu carne de porc cu legume - Culinar.ro


    Razuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe ambele parti (10 placinte). Pentru tocana prajim baconul taiat marunt,... »


  • Pogaci umplute cu crema de branza - Culinar.ro


    Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se odihneasca. Apoi intindem aluatul la un deget... »


  • Pogaci cu usturoi - Culinar.ro


    Dospim un aluat de pogaci nu foarte tare. Dupa 1 ora il intidem. Ungem aluatul cu un amestec obtinut din 3 pachete de branza topita moale si 2 catei de usturoi. Impaturim aluatul, il lasam la... »


  • Paine de fructe - Culinar.ro


    Se face o spuma din galbenusuri de ou, zahar, unt si rom. Adaugam faina amestecata cu nuci, cu stafide, cu patratele marunte de ciocolata, cu fructele zaharisite si cele uscate, si cu magiunul... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda