Retete

  • Paine cu lapte - Culinar.ro


    Se cerne faina intr-un vas adanc, se pune sare, apoi se adauga drojdia frecata cu o lingura de zahar. Se framanta cu lapte caldut si cu doua linguri de ulei pana cand aluatul devine elastic, dupa... »


  • Placinta cu lapte - Culinar.ro


    Amestecam ouale intregi cu putina sare si 4 linguri de zahar, adaugam 20 dkg de faina si 1 l de lapte. Amestecam pana obtinem un aluat neted. Apoi adaugam 4 linguri de ulei si amestecam mai... »


  • Placinte simple - Culinar.ro


    Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu, le framantam cu restul ingredientelor pana obtinem un aluat usor de intins. Il rulam si il intindem din nou. Il impaturim si il lasam sa se odihneasca ½... »


  • Covrig fiert si prajit - Culinar.ro


    Inmuiem drojdia in putin lapte si amestecam ingredientele (aluatul ar trebui sa fie mai degraba tare). Il intindem la un deget grosime si taiem fasii de 12 cm si le taiem bucati. Le apucam de... »


  • Pogaci cu foi cu jumari - Culinar.ro


    Drojdia si zaharul se pun in laptele putin incalzit. Cernem faina intr-un vas adanc, sfaramam in ea untura si adaugam amestecul de drojdie, oul batut, sarea, chimenul macinat si lapte cat sa... »


  • Aluat cu ciuperci - Culinar.ro


    Pregatiti mai intai un aluat din: unt, faina cat cuprinde, galbenusuri, smantana, zahar, vin si sare. Framantati aluatul pe planseta pana cand se incorporeaza toata faina, apoi lasati-l sa se... »


  • Taietei de casa - Culinar.ro


    Intr-un vas adanc, se framanta cu mana 2 oua intregi, 60 ml apa si 300 grame faina (cat cuprinde). Cand s-a incorporat toata faina, scoatem aluatul pe o tablie mare de intins si se lucreaza. Nu se... »


  • Cuiburi cu nuca si scortisoara - Culinar.ro


    Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 100 ml lapte caldut, pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata. Punem maiaua in cuva masinii de paine,adaugam peste... »


  • Rasucite cu branza si oregano - Culinar.ro


    Se amesteca drojdia cu 2 lingurite zahar si 50 ml lapte caldut. Se lasa sa creasca maiaua 10 minute. Restul de lapte se amesteca cu restul de zahar si sarea. Peste faina se adauga maiaua si restul... »


  • Painica Fufendata - Culinar.ro


    Se amesteca pliculetul de drojdie cu lingurita de zahar si cateva linguri de apa calda, dupa care se lasa la crescut. Se pun apoi 500 g faiana intr-un castron si jumatate din paharul de drojdie, o... »


  • Mini baghete rasucite alb si negru - Culinar.ro


    Intr-un bol se pune drojdia si o lingura de zahar. Se freaca cu o telul pana se lichefiaza. Apoi se adauga laptele caldut si se lasa 10 minute. Dupa 10 minute se adauga in maia uleiul de masline, o... »


  • Covrigul urias - Culinar.ro


    Se face o maia din putin lapte caldut, zahar si drojdie. Se adauga ouale, sarea, untul si laptele si se framanta bine apoi se pune la crescut. Taiem o parte din aluat, eu am taiat mult prea mult,... »


  • Paine integrala de secara - Culinar.ro


    Zaharul brun se pune intr-o craticioara. Se caramelizeaza, apoi se stinge cu apa si se lasa pe foc pana se formeaza un sirop. Siropul se lasa sa se raceasca pana in punctul in care devine caldut,... »


  • Pateuri gourmet cu prosciutto - Culinar.ro


    Pregatirea pateurilor incepe cu prepararea aluatului. Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si untul, si se amesteca toate. Se dauga ouale, apoi laptele. Se framanta cam 7-8 minute,... »


  • Painea episcopului - Culinar.ro


    Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam smantana. Amestecam faina integrala cu faina alba, adaugam praful de copt si amestecam cu masa obtinuta anterior. Rulam in faina stafidele, nuca, ciocolata... »


  • Pernute cu branza feta - Culinar.ro


    Pernutele cu branza feta sunt ideale ca si aperitiv sau ca si insotitor la bere. Pentru ale pregati mai intai curatam ardeii si ii punem la copt intr-o tigaie. Dupa ce s-au copt, le-am luat pielita... »


  • Placinta Culinar - Culinar.ro


    Din toate ingredientele am facut un aluat pe care l-am lasat la crescut. Intre timp am pregatit si umplutura amestecand toate ingredientele de la umplutura. Dupa ce a crescut aluatul l-am impartit... »


  • Placinta cu afine - Culinar.ro


    Am framantat bine si la final am uns coca cu 2 linguri de ulei, apoi am lasat aluatul la dospit. Am intins 2 foi si le-am pus pe hartie de copt. Dupa ce au crescut foile, am pus pe una din ele ata... »


  • Paste cu carne - Culinar.ro


    Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand continuu (dureaza la racii din conserva si peste... »


  • Pateuri cu branza - Culinar.ro


    Amestecam mai intai untul cu branza, adaugam ouale, faina si laptele si mestecam bine pana rezulta o pasta omogena Se portioneaza foile in patrate (mie mi-au ramas marginile dreptunghiuri si le-am... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda