DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Foietaj cu spanac - Culinar.ro


    Decomgelam foietajul Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu ouale. Se sareaza si se pipereaza apoi il... »


  • Triunghiuri cu spanac - Culinar.ro


    Se caleste ceapa in ulei, se apauga spanacul bine scurs si tocat. Se lasa putin la racit si se amesteca cu branza data pe razatoare, nuca si eu am pus si oua, sa fiu sigura ca se leaga. Foile se... »


  • Spanac in foetaj - Culinar.ro


    Prima foaie am pus-o intr-o forma rodunda, unsa din belsug cu margarina, iar pe a doua, incerci sa o modelezi cum poti, ca sa iasa aerul din placintica, cind e la cuptor. Spanacul fiert si bine... »


  • Placinta cu carne - Culinar.ro


    Intai se face aluatul si pentru aceasta se inmoaie drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute ca sa creasca. Apoi se adauga faina, zaharul i apa calduta atunci cand e nevoie pentru ca faina sa se... »


  • Taitei cu spanac - Culinar.ro


    Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute. Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga. Intr-un castron se pune faina, 2 oua, sare si spanacul fiert si... »


  • Placinta cu urda si marar - Culinar.ro


    Intr-un castron punem faina, margarina topita, zaharul, galbenusurile, smantana, praful de copt, coaja rasa de la lamaie si zeama de la jumatate de lamaie. Bagam lingura de lemn in functiune si... »


  • Ravioli cu carne si ciuperci - Culinar.ro


    Umplutura: Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata. Se lasa la calit aproximativ 30 de minute, timp in care... »


  • Placinta cu pui si jambon - Culinar.ro


    Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa calda cat sa-ti iasa un aluat moale, pe care il las sa se odihneasca la cald. Intre timp se taie in cuburi pieptul de pui si jambonul, si... »


  • Placinta cu cartofi si telemea - Culinar.ro


    Placinta cu cartofi si telemea este un tip de foietaj care cunoaste foarte multe variatii pe tot intinsul tarii, atat ca si compozitie cat si ca denumire. I se spune strudel, plaicnta, foietaj sau... »


  • Coroana Pascala - Culinar.ro


    Se cerne faina si preparati maiaua astfel: amestecati drojdia cu 1 lingurita zahar, 1 lingura faina si putin lapte caldut. Deasupra presarati cu putina faina si lasati la caldura pana cand isi... »


  • Alevanca bucovineana - Culinar.ro


    Luam toate ingredientele si le amestecam pana cand obtinetinem o compozitie omogena. Turnati amestecul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti alevanca la foc potrivit, timp de 40 -... »


  • Pasca la minut - Culinar.ro


    Se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugati galbenusurile, unul cate unul. Amestecati usor, pana cand se incorporeaza. Adaugati margarina topita si racita putin si amestecati bine,... »


  • Pasca cu ciocolata - Culinar.ro


    Topiti untul si sfaramati doua treimi din biscuiti, pentru a obtine un pesmet fin. Amestecati untul cu acest pesmet pana obtineti o pasta omogena. Ungeti cu unt o tava mai mare de chec. Tapetati... »


  • Pasca umpluta cu branza de vaci - Culinar.ro


    Pregatesti aluatul asa: inmoi drojdia in apa calduta, cerni faina, freci galbenusurile cu zaharul si adaugi untul topit si smantana. Adaugi zaharul vanilat si framanti pana se omogenizeaza.... »


  • Melci cu crema de alune - Culinar.ro


    Se cerne faina ,se adauga sarea ,ouale si drojdia dizolvata cu zaharul. Se adauga si laptele caldut si se framanta un aluat cat mai elastic. La sfarsit se pune uleiul si se framanta pana ce se... »


  • Turta de Paste - Culinar.ro


    Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm. O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua. Tapetati fundul si marginile tavii cu o foaie obtinuta din jumatate de aluat. Luam branza de... »


  • Mucenici moldovenesti - Culinar.ro


    Se face maiaua din: drojdie, 100 ml lapte si putina faina. Se lasa la crescut 30 min la loc cald. Se pune restul de faina intr-un castron mare si se adauga maiaua, laptele incalzit cu zaharul ramas... »


  • Mucenici moldovenesti(Sfintisori) - Culinar.ro


    Se aseaza faina intr-un castron mare, peste ea se adauga o lingurita de sare si amestecam. Drojdia se dizolva cu cateva lingurite de zahar. Ouale se bat bine cu zaharul si zaharul vanilat dupa care... »


  • Placinta cu carne - Culinar.ro


    se toaca carnea, ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei.Se adauga sare si piper. Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza 4 foi de placinta unse fiecare cu ulei,apoi se pune 1/2 din... »


  • Pasca din aluat fraged - Culinar.ro


    Se freaca galbenusurile cu sarea, zaharul si se adauga toata faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu varful degetelor pana se obtine un aluat nisipos. Se pune margarina moale, laptele... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda